AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Abi su çocuklara bu kadar baski yapan ailelere mi söveyim a kodumun sistemine mi söveyim bilemedim yazık gunah
Ülkemizin bu tarz eylemlere karşı savunması var ( genç kanı hızlı aktı yaptı ) derler. Ama (Y) anlız (K) azanılmıyor (S) öylimsize ;)
Oldu 2 tane çocuk yüzünden milyonları hiç görmeyin zaten. Kereste kafalısınız...
Çok üzüldüm gerçekten insan sınav stresinden her şeyi yapabilir insan inşallah mekankanları cennet olur kötü bir durum , eğitim sistemini böyle getirenler allahından bulsunlar ah ama öbür tarafta ne yapacaklar
Allah korusun. Nasıl bir baskı altında hissetti kim bilir kendini. Çocuklara yarış atı muamelesi yapmaya karşıyım. Ayarı tutturmak konusunda çok kötüyüz. Yetiştirdiklerimiz ya çok gamsız ya da kaygı bozukluğu yaşıyor 😢
Grev yapılmalı , yürüyüş yapılmalı , protesto yapılmalı
Yok pisikoloji yok şu bu lan iki can iki insan bunlar... Böyle kolay işte yaşarken konuşmak. Sen onu bir de ölülere sor..
Sınav değil sanki işkence...
Avrupa'daki sınavlarda kızların pedine kadar düşünülüp veriliyor.
Hükümetin bu sistemin yürümediğini görmesi için herhalde ülkenin batması gerekiyor.
İşte sistemin getirdikleri, yazık hayatın baharında gitti bir can daha. coronaya ne gerek var
Eğitim sistemi. Böyle ilerlerse daha cok kişi hayatını kaybedicek
Problem sistemden önce ailede başlar.
Aileler çocuklarına bir an önce meslek sahibi ol da kafamız rahatlasın kafasından çıkmadıktan sonra gençler daha çok yanlış yollara saparlar.
Neden bu ülkenin başındakiler sessiz kalıyor buna ya
Adalet yok ki nelere susmadılar, eleştirsek silivri soğuk şimdi bizi de atabilirler içeri.
@Bugraaltas ya umrumda değil içeri atmaları daha kaç çocuk ölücek saçma sapan eğitim sistemi yüzden yeterki bı adalet bulsun yerini yemin edrim müebbetede razıyım yeterki sessiz kalmasınlar ya
İntihar etmek için sınav stresinden kötü şey olması gerekiyor, bu kötülükleri de eğitim sistemi yapıyor. Torpil yapan öğretmenler, okulda kalmış koca koca adamlar.
Sistemin yuruyup yurumemesinin gundemlerinde oldugunu sanmiyorum
Girdiği sınavı , çocuğundan daha çok önemseyen aileleri yüzünden...
Sınavdan atılanı anlarım da stresten kendini asan neden bir sınav bu kadar değerli mi
S. kerim sınavını da böype sistemi de ya gençler gelecek kaygısından ne hale düşüyor...
Pskilojisi bozuk bir insanlar dünyayı begenmedigi için intihar ediyor. Bir kişinğn psikolojik sorunu var diye dünyayı mı yakalım saçmalamayı kesin artık
Zaten intihar etsinler diye uğraşmıyor mu siyasiler
İntihar hiç bir şeyin çözümü değil.
Bu başka bir sistem olsada oluyor. Genel anlamda çok fazla anlam yüklememek lazım bu dünyadaki her şeye..
Yönetimdekiler oturup nasıl ahmakça ve amatörce iş yaparız diye düşünseler bu kadar berbar yönetemezler sanırım, olan cana oluyor :(
valla millet sadece sınav için intihar ediyor bizim ne dertlerimiz var
Şimdi o çocuğu sınava almayan gözetmen rahatça yaşar.
Gözetmen görevini yapıyor. Yukarıdan yazı gelmiş, anlında da intihar edecektir yazmıyor.
Atanamadım e hadi intihar edeyim sınav stresi ya kazanamazsam ya olmazsa e hadi intihar edeyim her zaman ondan bundan şundan bahane hep vardır
Once Allah rahmet eylesin diyorum. Bence sadece sinava yuklemeyin Bunlari dunyanin heryerinde sinavlar var turkiyede cok anlam yukleniyor sinavlara. Bu kadar kolay olmamali intihar etmek
Ben ygs sinavina girecegim gün dizlerim sanki bosalir gibi oldu yere yikildim sınava giremedim 1 yilima neden oldu ama hayat devam ediyor elden bisey gelmiyorki
Bu aile baskısı. Sınav değil
Sistem baştan hata balığa agaca tırman diyolar yapamaz ise aptal oluyor herkes eşit olsa keşke. Sınav gelip geçisi olursa olur ama sistem yok ortada herkesin psikolojisi bozuk
Kızın nedeni; babası seni evlendiririm demiş kazanamayacağını düşünüp intihar etmiş.
Acı ama doğal seleksiyon denir buna. Zayıf olan elenir ve soyu sonsuza dek zamanın içinde yok olur tıpkı hiç olmamış gibi
sistem kadar bu sistemi cocukların hayatının merkezine koyan ailelerinde suçlu oldugunu düşünüyorum ben onlarıda atlamayalım
Cahil insanlar çocuk yapmasınlar, korunsunlar. Çocuğun bir suçu yok, anası babası adam olsaymış.
Burada suç ailelerde sınavı kazanamamak dünya'nın sonumuş gibi çocuklara aşılıyorlar
Allah yardımcımız olsun.
Türkiyede ne yazıkki eğitim şartları çok ağır ve karmaşık.
can sıkıldıkca motivasyon ya da sevdiğiniz birşeyleri yapabilirsin
Yazık gerçekten ya daha gencecik rabbim ailesine sabır versin inşallah mekanı cennet olsun inşallah
bir sınav için yapılır mı be
Hayat sınavdan ibaret değil çok üzüldüm ya
ne yapsinlar onune gelen herkes unimi okusun? muhalfet olcaz diye nerede ne diyeceginizi sasiriyorsunuz.
Herkes üni okusun diyen yok sadece bu kadar baskıcı sistem olmasın diyoruz
@27Gaziantepli27 tabiki baski olucak ohhh hersey kebab gulluk gulistanlik olucak degil. muhalefet yapmak icin hemyok niye heryere uni yapiliyor uni mezunlari is bulamiyor deniliyor sonrada vay efendim uni sinavi niye yapiliyor. oldu mk devlet okumadan diploma versin herkese kapanin elinde kalsin diplomalar. sorada devlet diplomayi her alani memur yapsin. isede gitmeyin devlet maasinizida odesin. milletin gencleri uretir icat yapar uzayi arastirir marsa nasil insan gotururuz diye tartisir bizim genclerde vay efendim niye uni sinavi var diye dusunur. bir uni sinavinin verdigi baskiyi kaldiramiyorsan zaten bu dunyada fazlassin arkadasim !!!
@uncas71 l. n hanzzo kalas kafali gerici murteci. bilim dusmani. once insan gibi yorum yazmayi ogren ayyi oglu ayyi. senin gibi han. zolar universite siralarini doldurmasin diye zaten sinav var orumcek kafali. napicaklardi sinav yapmayip senin gibi yobaz gericileri universiteyemi doldurcaklar. ul. n millet uzaya arac indiriyor arac. az kitap oku az bilim diye birsey var teknoloji var az okuda ogren an. daval.
Olum bizim okulda ki gözetmen aşiiiri iyiydi yani cidden cok iyiydiled anlayisliydilar keske ona da denk gelseymis oylesi neyse.
Kim bilir aileleri ne dedi
Uzerimizdeki baski...
Bu sefer olmazsa bende geliyorum kanks
Niye eksiliyosunuz be dalgami geciyoz burda
Değmez kardeş değmez
Ya yazık ya üzülüyorum
Ösym beni bile stres etmisti
Bunun zsten psikolojisi bozukmus
Niye intihar ediyor? Bence derdi yks degildir.
Şimdi de yataklarında rahat uyusunlar bakalım
Ben mesleğimden dolayı katılamadım sınava...
Tek sorun bu değildir başka sorunlarda vardır
Nalet sınavlar kalksın. Zaten bir halta yaramıyor.
Aile baskısı olan yaapr
Aile baskısı da tetıklemıs olabılır
Bende asarım mezuna kaldım zatem
Dayanamayıp bende intihar edecem artık
Hayatından önemli mi?
Muhtemelen baskı ortamı var evde
Bende düşündüm de s***m sınavını dedim
Allah belanızı versin eğitim sisteminizin ben...