Matematiğim çok kötü sıfır sıfır sıfır ama istediğim bölüm eşit ağırlıkta ve matematikte en az her girdiğim sınavda 30 net yapmam lazım nasıl geliştirebilirim kursa katılırsam olur mu?
Kurs verimli olabilir imkanın varsa özel ders de alabilirsin. Özellikle tek kişi ya da birkaç kişilik küçük gruplar olduğunda hoca seninle daha iyi ilgilenecektir. Ara sıra yapamadığın soruların çözümü için 1 saatlik zaman da ayarlarsanız harika olur. Onun dışında internetten araştırıp seviyene göre kaynaklar bulmalısın. Antrenmanlarla matematik, karekök 0, fdd kolay matematik gibi pek çok kaynak var, yorumlarına bakabilirsin.Önce konu anlatım videosu sonra soru çözümü videosu daha sonra da kaynak bitirerek halledebilirsin. Kolayları bitirip zamanla orta ve zor kaynaklara başlarsın. Matematik zaman ve emek ister ama en önemli şey kendine güvenmek. Başarılar dilerim💕
Temelin sağlam değilse şayet ya en alt düzeyden bir kursa yazılmalısın ya da en alt düzeyden kitapları çözerek yavaş yavaş kendini geliştirmelisin. Benim sınava girdiğim dönem böyle sıfır matematik diye karekök yayınlarının kitabı vardı hala üretimde midir bilmiyorum üzerinden 6 sene geçti, o tarz bir şeyle anca başarırsın
Matematik zekası ayrı bir şey. Ancak her seyde olduğu gibi bunda da konulara çok çalışıp bol test çözmek net sayısını artırır. En büyük yardımcı imkan varsa özel hoca, yoksa dersanedir.