Matematiğim çok kötü nasıl geliştirebilirim? çalışma tarzım nasıl olmalı? Önerebileceğiniz site, kaynak, test kitabı var mı?
1 ay
Matematiğimi nasıl geliştirebilirim?

Matematiğim çok kötü nasıl geliştirebilirim? çalışma tarzım nasıl olmalı? Önerebileceğiniz site, kaynak, test kitabı var mı?
Şimdi matematiği çok kötü olan bir insanı, ilkokul zamanına götürüp yeniden sayı sayma, çıkarma, toplama, bölme öğretecek elbette değiliz. Bu süreçte ancak, 10 sorudan 1 tane bile yapılamıyorsa, biz ancak 10 sorudan 5 tane yapabilme imkanı yaratabiliriz kendimize. Özellikle sınava hazırlanan bir öğrenci isen, yardım alman gerekir. Ya özel bir matematik öğretmeninden, ya da eğitim kurumları var. Oraya gidip, sırf matematik dersi veren bir sınıfta eğitim görebilirsin.
İmkanım yok. Kendim çalışabilirim ancak diyorsan, yine bir öğretmen gerekir. O imkanına YouTube üzerinden ders dinleyerek ancak sağlayabilirsin. Şenol hoca, hocalara geldik, benim hocam gibi birçok alanda profesyonel olan eğitmenleri dinleyerek, kendinde testler çözerek, yanlış yapsan bile doğrusunu öğrenip yeniden yapmak, gerektiği noktada konuyu defalarca dinlemek. Bunları yaparsan matematiğini geliştirebilirsin.
Özellikle üniversite sınavlarında puanı en etkileyen ders matematik dersidir. Türkçe dersi sana 10 puan kazandırıyorsa, matematik 20 puan kazandırır. 10 sorudan, 5 tane bile yapsan bu senin yararına olur..
Anladım çok teşekkür ederim ☺️
Görüş
5Görüş
Sarmal matematik 3-4-5 matematik ve çıkmış soruların olduğu kitapları al bence sarmal bu konuda açık ara en iyisi
Bol soru matematiğin yolu, esen güzel, palme, sınav bunlar iyi
Seviyene göre çalışma kaynakların ve yöntemlerin farklı olmalı, yolunu ona göre cizmelisin.
Günde 8 saatini matematik çalışarak gecirirsen gelişir
karekök modüler pramit sistemi kitapları, çözümlü soruları iyice anla altındaki alıştırmaları atla direkt konu sonunda 2-3 test pekiştirme testi oluyor onları çöz sonra da bilgi sarmal soru bankası çözebilirsin
Ders çalışarak
Aktif matematik- 0 dan başlayanlara
Temelin yoksa iyi bi kitap
Kendine hoca bul
En İyi Görüşler