+1 yılSelamın Aleyküm bacı. Bir günahtasınız ama zinadan korkuyoruz diyorsunuz elhamdülillah, sana bir kaç kelam edeyim izninle;
-Burada borçtu paraydı diyenlere bakma, Allah rızka kefildir. Ülkemizde henüz açlıktan ölmüş birinin haberine rastlamadım.
-Zinanın aşamaları, çeşitleri vardır. Zina yalnızca zekerin ferce girmesi değildir. El zinası, göz zinası, ayak zinası vs çeşitleri vardır.
-Bunca insan gayrı meşru ilişki yaşarken, aynı evde kalırken zorlanmıyor, ama konu evlilik olunca herkes biçare kesiliyor.
-Evlilik iffetinizi de korur. Senin de karşı tarafın da. Keşke herkes üniversiteye gelirken evlense.
-Gerçekten niyetiniz varsa ikinizde ailelerinizi alacaksınız karşınıza diyeceksiniz ki biz evlenmek istiyoruz, günaha düşmek istemiyoruz. Bizi günaha sürüklemeyin.
-Ailen sana bir miktar para gönderiyordur. Beyefendinin de öyle. Aileler yolladıkları paraları yollamaya devam etsinler, ortalama 2 bin lira civarı bir para ediyor, hatta geçerse ne ala. Evli ve öğrenci bir çift için oldukça yeterli.
Öğrencilerimizin çoğu amip gibi yaşadığı için düzensiz ve saçma hayatlarıyla ne eğitimde ne de başka bir hayatta başarılı olamıyorlar.
Evlilik hayatınıza düzen getirecek. Sorumluluk duygusu oluşacak ve derslerinize de dört elle sarılacaksınız Allah’ın izniyle. Selametle kardeşim.64 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir çıkarım
Soran+1 yılCok tesekkür ederim. Evleneceğim.
- +1 yıl
Asla ailenden gizli ve razı olmadığı bir iş yapma ama. Bu da çok önemli. İmam nikahıydı bilmem neydi. Allah korusun ortada kalırsın. Adam bırakmasa ölme ihtimali var. Kime neyi açıklayacaksın. Sünnete uygun bir düğün yapın inşallah. Duyması gerekenlere duyurun evliliğinizi. Aileden gizli imam nikahı işleri çok ama çok tehlikeli. Allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
Salih selman var. Dindar bir cerrah. Sakallı makallı :) Araştırmanızı öneririm.
En İyi Cevaplar
Evlilikte her zaman ekonomik olarak bir zorlu süreç olur. Bu evliliğin olmazsa olmazıdır. Ama bu evli çiftlerin zorluklara beraber göğüs germesiyle aşabileceği bir durumdur. Ayrıca farklı bir bakış açısıyla bakarsak bu ekonomik zorluğu aştığınız zaman ileride bir gün ekonomik olarak farklı bir sorunla karşılaştığınızda tecrübeli olacaksınız. Sözün özü belli bir süre bu ekonomik sorunlara beraber göğüs gerebileceğiniz biri varsa neden olmasın?
00 Yorumla
Sadece iş bursla bitmiyor. Okul ev işi vize final yok bence sırası değil. Az daha sabredip rahat bir şekilde evlenmek en mantıklısı. Önünüzdeki engelleri hafifletip evlenmenizi tavsiye ederim. Çünkü ikinizde okuyorsunuz. Altından kalkmanız çok zor açık söyliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBana her konuda yardım edeceğinden eminim
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette sosyal medyada hiçbir şey gözüktüğü gibi değil fakat bu şekilde hem tıp okuyup hem evli olan bir çift var. Çoğu anlarını paylaşıyorlar. Birlikte çalışıp birlikte yiyip içiyorlar. Ben okul bitmeden evlenmeyi doğru bulmuyorum fakat imkansız bir şey de değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılOkul bitince evlenmek daha mantıklı değil mi
10 Yorumla Birbirnize olan saygı, güveniniz tamsa evlenin. Özellikle zina yönünden mantıklı bir çözüm. Aktif cinsel bir hayat yaşamak sizlerinde hakkı. Sıkıntı stres kalmıyor zaten o olunca. Sizler peygamber efendimizin sünnetini gerçekleştirmiş olacaksınız. Erken yaşta evlenen imanın yarısını kurtarırmış. Şimdi imam nikahı olduktan sonra diğer şeylerin önemi yok gözümde ama günümüz gününde önemli sadece devlet gözünde evli görünüyorsun o kadar. Canını sıkmak istemem, ama üniversiteli gençler gerçekten imam nikahını muta nikahı niyetiyle kıydırıyorlar. Bunun gibiler yüzünden güven kalmadı benim annem bile imam nikahı ile gelmiş el evine. Güven varmış o zamanlar. Sonrada resmi nikahı kıymışlar paraları olunca. Kuzenimin arkadaşları nişanlanmış tıp okurken evlenmişler ama şöyle şimdi nikah var ama düğün yok. Okul bittikten sonra düğün. YouTuber var böyle okuldayken evlenen tıpçılar bir yaz nişan diğer yaza düğün. Kafana oturmayan şeyler tam olarak ne?
21 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılAsistan ablalarımızdan biri eşiyle 2. sınıfta evlenmiş. Bize tek söylediği okulunuzu bitirin, uzmanlığınızı kazanın ve en azından asistanken evlenindi. Eşi ile arası çok iyi olmasına rağmen hayatındaki en büyük pişmanlığı olarak görüyordu bu durumu.
Bence ne evlilik ne koca kaçıyor, gerçekten biraz daha bekleyip sevgililiğin tadını çıkarabilirsiniz. Yoksa illa bir yerde evleneceksiniz, ama hayatı ayrı ayrı yaşamanın da güzel tarafları yok değil12 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır sevgiliyiz, yani her ilişki bir olmuyor sonuçta. Bilemiyorum ya kafam çok karışık.
- +1 yıl
Kesinlikle, bu biraz da ilişkinizin gidişatı ile alakalı ama bence bekarlık, öğrencilik, hiçbir geçim sıkıntısı olmadan kendi paranı kendin harcaman bir daha hiç eline geçmeyecek şeyler. Bu yüzden biraz daha dişinizi sıkabilirsiniz diye düşünüyorum
Kardeşim abin olarak sözümü dinle, evlenmeyin sakın. Şu an dersler yoğun değil staj zamanında, intörnlükte birbirinizden sıkılırsınız. Mezun olduktan sonra ne olacak? Tusa çalışmayı düşünmüyor musunuz?
25 Yorumla
Soran+1 yılIkimiz de uzmanlık düşünüyoruz zaten. Beraber calisagiz
Soran+1 yılE tamam da gittikçe zorlasiyorsa biz nasıl evleneceğiz tip okumak bitmiyorki. Bana yardım edeceğinden eminim en çok o istiyor zaten.
- Eğitim & Kariyer konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılSon sınıf olsanız belki de sadece bursla ev mı geçinir, siz bu işi oyuncak mı sanıyorsunuz. Daha var 3 yıl ayrıca evlilik öyle basit birşey olmadığı gibi, birde çocuk olunca düşünemiyorum halinizi...🙄
26 Yorumla
Soran+1 yılOkul bitmeden çocuk olmayacak elbette. Ayrıca ikimiz de 5 bin lira burs alıyoruz devletten
- +1 yıl
Kyk bursu sanmistim sorry. Fakat çocuk bazen plânlara uymaz sürpriz yaparsa diye bir olasılık da yok değil. Bu arada bu burs nereden sakıncası yoksa. Ya Türkiye de değilsiniz ya da oozel burs ya da üni mi. Sakıncası yoksa cevap verir misin çok önemli bu soru benim için. Buradan söylemek istemezseniz özelden yanıt alabilir miyim?
Soran+1 yılDerece yaptık üniversite sınavında, devletin bize verdiği burs. Türkiye birincisi de 7 bin lira aliyor mesela gibi gibi. Bazı üniversiteler bizi tercih ederseniz size şu kadar burs veririz falan diyorlar mesela
- +1 yıl
Evet bu doğru. Özel üni mi tercih peki
Soran+1 yılHayir devlet
- +1 yıl
Maşallah. Teşekkür ederim yanıtlar için. Herşey gönlünüzce olsun özel öğrenciler. Tıp öğrencileri her zaman özeldir bu ülke için. Yolunuz açık olsum. iyi geceler...☺👋
evlenmek, ev arkdashi edinip, bir evde ders calishmak gibi birshey degil. Sen bir kadin olarak oda bir koca olarak sorumluluklarinizi yerine getirmek zorundasiniz aksi takdirde mutsuz olunur. Tip okumak zaten bashli bashina buyuk bir sorumluluktur, sen dersmi calishican yoksa evmi toplucan yemek mi yapican yoksa arada siradada olsa gelen kocanin ailesine hizmet mi ediceksin.
10 Yorumla
+1 yılTıp okumaya kafa var da bunu düşünmeye yok sanırım.
55 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Bunu da anlamayarak iyice şüphe ettirdin bana. Harbiden TIP mı?
Soran+1 yılEvet? Ne yani çok seviyoruz birbirimizi
- +1 yıl
Ben 2yıl bitirdim üstüne gidip devam etmedim nişanlandım ama evlenmeden aldatıldım bitti. Yani çok seviyorum demek yerine mantıklı düşünseydim şimdi daha kolay olacaktı hayat benim için.
Soran+1 yılSiz bırakmışsınız ama, biz düğün nişan bunları hep yazın yapmayı düşünüyoruz. Ben hala kararsizim bilemiyorum.
Kaç yıldan beri sevgilisiniz bence 2 3 yıl evlenmeyin ama aynı evde yaşayın sonra birbirinizi sevmemeye başlarsanız kötü olur
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır sevgiliyiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakılıyoruz, birlikte yaşıyoruz, birlikte yatıyoruz, birlikte kalkıyoruz evli gibiyiz madem öyle evlenelim modundasınız da evlilik ise sevgililik bir değil sonra ha baktınız evlilik dışı çocuk vs veya zor durumdasınız anca o zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz ikimiz de zinaya karşıyız ve cok seviyoruz birbirimizi onun da Bana destek olacağına eminim, hamilelik icin de ikimiz de çok dikkat edecegiz
Cevap sahibi+1 yılBirliktelik yaşamadığınız bir ilişkiniz var ise 1.5 yıl daha bekle eğer çocuk Yılmaz ise evlen gitsin bırakmaz seni.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene ev alana Allah yardım eder.
Meşru bir sevgiyle kenetlenerek o zoruluğun üstesinden geleceğinize inanıyorum.
Okumak evlenmeye mani değildir.
Beraber farklı anılara ortaklık etmiş olursunuz daha anlamlı olur..12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Yani sadece sevişmek için evleniyorsanız evlenmeyin iyi misiniz aww
23 Yorumla- +1 yıl
Akıl yok işte 😀
Soran+1 yılNe alaka. Seviyoruz. Okulu beklersek hic evlenemeyiz ki bunun 3 yili var + en az 2 yil asistanlık
+1 yılNasil para kazanacaksiniz diğer türlü ev işi şu bu bir şekilde hal olur da para sıkıntı
bir de yas da önemli
Küçük yaşlarda verilen evlilik kararlari pişmanlıkla bitebiliyor
İyi düşünmek lazım10 Yorumlagüvenme insanlara. Sevmek güzel şey. Ama önce oku. İşini eline al sonra evlen. Seven bekler hem nasipte varsa bekler. Zina yazmışsında zina olmadan güzel de sevebilirsiniz birbirinizi. İnsan değişir unutma, bugün ak dediin yarın kara olur aklın şaşar
10 Yorumla
+1 yılBenim var arkadaşımın arkadaşı 2. sınıfta evlendilerdi hala evliler
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu an kaçıncı siniftalar
- +1 yıl
5 sanırsam
- Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılPara konusunda sıkıntınız yoksa evlenin derim. Zinaya ben de karşıyım. Evlenip sevdiğinle helal bir yaşantı kurmaktan daha güzel bir şey yoktur herhalde bu dünyada :)
21 Yorumla- +1 yıl
Kafanda oturmayan şeyler nedir?
+1 yılBu durumda evlenirseniz ilk 5 yıl içinde boşanma ihtimali %80
141 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İstatistikler ve bilimsel veriler bu sonucu veriyor
- +1 yıl
Yok artık ya kızı neden yanlış yönlendiriyorsun? 20 yaşında evlenip çok mutlu olan da var, 35 yaşında evlenip 2 ay sonra boşanan da. Bunun yaşla ne ilgisi var?
- +1 yıl
@Nightwalk35 ben bu yaşta evlenirseniz diye bir yorum mu yaptım acaba? Ayrıca neden yanlış yönlendirme olsun eğer benim burada ki bir cümlemle yönlenecek zeka seviyesinde biriyse zaten hiç evlenmesin daha iyi çünkü o zaman bu zaten onun daha evlenecek olgunluğa erişmediğini gösterir.
- +1 yıl
Bu durumda evlenirseniz boşanma ihtimali %80 dediğiniz için öyle söyledim
- +1 yıl
@Nightwalk35 evet aynen öyle dedim bu yaşta demedim yani
- +1 yıl
Peki öyle olsun
- +1 yıl
Ama katılmıyorum yani onu belirteyim
- +1 yıl
@Nightwalk35 katılmadığın yanı nedir acaba?
- +1 yıl
"Bu durumda evlenirseniz ilk 5 yıl içinde boşanma ihtimali %80" dediğine katılmıyorum
- +1 yıl
@Nightwalk35 Senin katılmaman gerçekleri değiştirmez hayatın gerçekleri istatistik bilgiler ortada
- +1 yıl
Cidden merak ediyorum hangi istatistiki bu? Boşanma oranları her yerde fazla zaten. Sebebi de ahlaki yaşantının olmaması, aldatmalar, evlenmeden önce yapılan zinalar. Bu kişilerin boşanma oranları yüksek. Genel istatistikten ziyade boşananların hangi yaşam standartlarına sahip olduğuna, huyuna ve ahlakına bakmak lazım. Bu saydığım sebepler dolayısıyla boşanmalar fazla oluyor. Onun dışında pek olmuyor.
- +1 yıl
@Nightwalk35 zina demişsin ahlâk demişsin soruyorum bunlara insanların yüzde kaçı dikkat ediyor ki bu zamanda. Gelip geçici hevesler için yaşıyor insanların çoğu evliliği ise evcilik oyunu sanıyorlar kolay evlilik kararı alıp kolayca da boşanıyorlar
- +1 yıl
İşte o boşananların çoğu da dikkat etmeyenler, evliliğin ne olduğunu bilmeyenler oluyor ben de bundan bahsediyorum zaten. O yüzden direkt %80 bosanırsın demek yanlış. Eğer evlenecek kişiler evliliğin bilincindeyse (ki kız zinaya karşıyız dediğine göre bilinçli olduklarını düşünüyorum) Allah'ın izniyle mutlu bir evlilikleri olur. Niye direkt %80 boşanırsınız deyip insanların umudunu kırıyorsun ki
- +1 yıl
Belki de %100 ömürlerinin sonuna kadar mutlu bir evlilik yaşicaklar. Bir evliliğe boşanma düşüncesiyle bakarsan zaten boşanırsın. Yapıcı olmak lazım yıkıcı değil
- +1 yıl
@Nightwalk35 Benim kimsenin umudunu kırdığım yok aksine bu işin zor olduğunu söylüyorum ki ona göre daha dikkatli olsunlar ona göre adımlarını atsınlar , ayrıca senin gibi hayata pembe gözlüklerle de bakmasınlar
- +1 yıl
@Nightwalk35 kimse zaten boşanayım diye evlenmez evet o ihtimalle var tâbi ama diğer ihtimal daha yüksek benim demek istediğim bu matematik, istatistik, olasılık, kombinasyon biraz bu konulara çalışabilirsin tavsiye ederim
- +1 yıl
Ben mi pembe gözlüklerle bakıyorum 😂 Benim en iyi dersim matematik bu arada. Asıl o konulara çalışmanı ben sana tavsiye ederim. Ama hayatı matematiksel istatistiklerden zannediyor olman çok üzücü. Hayatta öyle şeyler yaşarsın ki olasılıkların hiçbir önemi kalmaz. Ama boşversene anlamicaksin zaten
- +1 yıl
Ayrıca o olasılıkların mutlak olmadiğini ve sebeplerini de açıklamadım ama sanırım okumadın. Her şeye öyle %80 diye düz mantıkla bakılmaz. Daha bu hayattan öğrenmen gereken çok şey var
- +1 yıl
@Nightwalk35 Senin yaşın kaç ki acaba ne gördün neler yaşadın da böyle kendini beğenmiş bir şekilde ders veriyorsun bana , bende senin için öyle diyorum işte bir gün sende anlarsın dünyanın kaç bucak olduğunu ama iş işten geçer o zaman
- +1 yıl
Tecrübe yaşla değil yaşadıklarınla öğrenilir abicim
- +1 yıl
@Nightwalk35 acaba benim yaşadıklarımın ne kadarını yaşadın çok merak ediyorum kendini beğenmiş ogosu yüksek birisin bu halini hiç hayra yormuyorum
- +1 yıl
Ben bildiklerimi söylüyorum. Egoyla ne ilgisi var? Konuyu yarış haline getiren sensin. Bence önce kendi egonu sorgulamalısın
- +1 yıl
@Nightwalk35 hem suçlu hem güçlü diye buna derler işte bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun ya sana diyecek bir şey bulamıyorum
- +1 yıl
Ne suçum varmış da hem suçlu hem güçlü oluyorum? Bence biraz da kendinizi sorgulayın
- +1 yıl
@Nightwalk35 konuyu yarış haline getiren sensin mesela ama benim üzerime atıyorsun ihaleyi , ayrıca benim yorumuma atlayanda sensin hatırlatırım
- +1 yıl
Görüşlerin altına yorum atmak yasak değil bilmem farkında mısın? Direkt istatistik göstererek neredeyse kesin bosanacakmiş gibi lanse etmeni yanlış bulduğum için yorum yaptım. İstediğim yerde görüşümü belirtirim. Beğenmiyorsan beğenmezsin. Umrumda mı?
- +1 yıl
@Nightwalk35 bende istediğim sorunun altına yorum yazarım yasak değil biliyorsun beğenmezsen beğenmezsen bu kadar basit umurumda mi?
- +1 yıl
Ok
- +1 yıl
@Nightwalk35 sonunda ne inatçı keçiymişsin ya bu arkadaşı bilmem ama sen sakın evlenme falan bu da benden sana dost tavsiyesi hoş sen yine kötüye anlarsın
- +1 yıl
Allah Allah niye evlenmicekmişim? Evet inatçıyım. Beni kabul eden de böyle kabul etsin. Asıl sen evlenme.
- +1 yıl
@Nightwalk35 olurda evlenirsen Allah evleneceğin adamı sabırlar versin şimdiden acıdım ona
- +1 yıl
Asıl ben senin eşine acıdım
- +1 yıl
@Nightwalk35 olmayan ve olmayacak birisine acımana gerek
- +1 yıl
Anlaşıldı. Zaten evlenmek gibi bir düşüncen olsa böyle bir yorum yapmazdın haklısın. Sen evlenmek istemiyorsun diye kimse evlenmesin istiyorsun belli ki
- +1 yıl
@Nightwalk35 sen bir insanın hayatını neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle kolayca yorum yapabiliyorsun bilmediğin hayatlar hakkında böyle şeyler söyleme Allah korusun gün gelir öyle şeyleri Allah sana da yaşatır onun için yaralı yerlerime dokunup ahımı almayasın.. Ben insanların mutlu olmasını neden istemeyim ayrıca tam aksine mutsuz olmasınlar diye uyarılarımı yapıyorum.
- +1 yıl
Ben sana kötü bişey söylemedim. Hakaret mi ettim? Neyin ahı?
- +1 yıl
@Nightwalk35 boşver bilmediğin için sende haklısın tabi
- +1 yıl
Artık biliyorum
- +1 yıl
@Nightwalk35 deli😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılsizden küçüklüğüm bunu tavsiye olarak görür müsünüz bilmem fakat bence önce okulu bitirin çünkü eğitim ne olursa olsun stres ve zorluk bu ilişkiyi zedeleyebilir
20 Yorumla
+1 yılSoru anlamsız. Çok istiyorsanız evlenin. Sizin iç dünyanızı, birbirinize bağlılık derecenizi, ailelerinizi biz bilemeyiz. Her işin zorluğu vardır. Stajyerlik, intörnlük, TUS derken stresli zamanlar olacak. Oralarda birbirinizden bıkar mısınız, yoksa destek olur musunuz onu düşünün. Not: . Ben olsam. okulu bitirirdim.
10 Yorumla
+1 yılİnstagramda bir çift vardı tıbbiyeliblog muydu neydi onlar da karı koca doktor fazla olmadı evleneli üstesinden geldiklerini söylüyorlar. Herşey sizin elinizde
10 Yorumla
+1 yılVallahi vir sorun olmaz okulun bitmesini beklerseniz o iş çok uzun sürer çünkü. 3 yıl daha var üstüne birde tus a girseniz e uzman olana kadar da ölme eşşeğim ölme. Çok zor yani. O yüzden durmunuz elverişliuse evlenin. Tabi gerçek anlamda uyumluysanız. İkinizde hastane ortsmının stresini üzerinizde taşıyıcaksınız bu kavgalara yol açabilir
10 YorumlaAynen böyle bir tanıdığım var. TUS muhabbetine kadar beklediler öyle evlendiler. Birbirinizi engelleyeceğinizi düşünmüyorsanız evlenebilirsiniz
20 Yorumla
+1 yılben tıp 4. sınıfım erkek arkadaşım bitirdi ama benim okulumun bitmesini bekliyoruz okul ve evlilik aynı anda yürümez okulunuzun bitmesini bekleyin.
22 Yorumla- +1 yıl
Yaş 20 tıp 4 ımmmm
- +1 yıl
İkinizde tıpçıysanız çok güzel ya. Beraber çalışırsınız. Zaten ayrı evlerde yaşıyorsunuz öyle değil mi? Beraber öğrenci gibi yaşarsınız. Mutluluklar dilerim
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet O yüzden evleneceğiz zaten.
+1 yılBir ara çapa tıpta öğrenciyken evlenenleri görmüştüm internette
Bence imkanınız varsa evlenir çok da güzel olur10 YorumlaBence hiç evliliği çıkarmayın. Zaten Tıp okumak zor üstüne staj TUS falan eklenecek , zinadan korkuyorsanız zinaya girecek hareketlerden kaçının.
10 Yorumla
+1 yılZor olur. Yeni düzen yeni hayat. Rayların yerine oturması zaman alır. O zmn çerçevesinde eğitimin aksar.
10 YorumlaHem çalışıp hem ev işleriyle uğraş bir de tıp oku. Bence zor olur senin için. Imkansız degil ama bu zahmete değer mi
10 YorumlaNe bu acele? Mantıklı mı bu yaşta evlilik ya da okurken evlilik?
Akademik zekanın işe yaramadığı bir soru örneği.10 Yorumla
+1 yılBoyle bir durumda olan arkadaşım vardı ve hiç sorun yaşamadı hayatına normal bir şekilde devam etti. Güzel yanı
10 Yorumla
+1 yılne aceleniz varki okuyosunz bak neguzel mesleginize baslayin evlenin olmadi Nisan faln yapin
12 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi seviyoruz ve beraber olmak istiyoruz
- +1 yıl
hakkisn tabikide bende ayni durmdaydim ama sagrettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılokulu btirmeden evlenme evlillk sorumluluk işi zor olur gelip evde ev işi falan yapacaksın tıp okurken bunları yapma
40 Yorumla
+1 yılTak söz yüzüğünü ver birbirine sözünü. Bitti gitti bekleyin annem bekleyin
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. Evet oldu böyle biri etrafımda gayette başardılar.
Kolay birşey değil ama onu söyleyeyim çok uğraşmanız gerekicek
birbirinize müthiş derecede anlayışlı olmanız gerekicek yoksa o evlilik sizi çok yıpratır00 YorumlaSadece burs olmaz ailelerinin yardım etmesi gerek 3 yıl az süre değil
13 Yorumla
Soran+1 yılEdecekler zaten
Soran+1 yılDikkat edeceğiz ikimiz de çocuk konusunda
üniversitede verilecek bir karar olarak görmüyorum evlilik sorumluluğu ağır değil mi
10 Yorumla
+1 yılYakınlaşmak için evlenmek istiyorsanız imam nikahı kıyın okul bitince de ev düzersiniz
10 YorumlaZorlanmazsınız ya neden sadece karı joca olacaksınız
10 Yorumla
+1 yılkafayı mı yediniz yanlış anlama ama bence cok zor olur biraz daha bekleyin derim
10 Yorumla
+1 yılOkulu bitirin öyle evlenin ikinizinde kyk bursu var ise evlenince siliniyor.
10 Yorumla
+1 yılMatematiğin zayıf nasıl tıp kazandın bilmem bursla ev geçinir mi? O erkek çalışır da sen de okursun öyle geçinilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAylik 5 bin liralık burs alıyoruz devletten
Bir abiniz olarak diplomayı elinize aldıktan sonra evlenmenizi tavsiye ediyorum. Başarılar hekimlik alanında.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAileniz karsi cikar ve hamile kalirsan ne yapacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılAilemizi şu an ikna ettik ve hamilelik icin ikimiz de çok dikkat edeceğiz
Cevap sahibi+1 yılYa iste siz bilirsiniz de hamilelik icin kesin konuşmak zor iste
Çok gördüm tip okurken evlenen, hatta daha iyi oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle evlenme. Kazayla bir çocuğun olursa eğitim hayatın biter. Son sene evlenin
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Okulunuzu bitirmeden sakın evlenmeyin. En az 1 er sene kaybedersiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılÖnce okulunu bitir... Sonra evlenirsin... Okul işi çıksın aradan...
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek sevgili kalmak dan daha olumsuz. etki. demez
00 Yorumla Aksaklıklar olabilir. Ama size bağlı. Yorucu bir ilişkiniz yok ise neden olmasın.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 378 cevap paylaştı. Ne kadardır birliktesiniz? çabuk gaza gelmeyin derim
00 YorumlaErken gibi bence hedefleriniz hallolduktan sonra düşünürseniz daha mantıklı olur.
00 Yorumla
+1 yılSıkın dişinizi bu güne kadar yapmamışsınız 👍🏻
Okulunuz biter bitmez nıkahı basın 😄00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkurken evlenenler ya evliliği ya da okulu devam ettiremiyor. Ama bu durum genellikle kadınlar için okulu bırakmak oluyor.
10 YorumlaEtrafımda öyle birileri yok ama bana sorarsanız sıkıntıfa yok eğer evlilik ile okulu karıştırmazsanız mutluluklar
10 YorumlaZorlanırsın ikinizinde işi başından aşkındır ztn ev sorumluluğuna şimdi gerek yok bence sizin açınızdan
10 YorumlaOkulu bıtır sonra evlen hem ev hem okul olmuyor kendımden bılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıbbiyeliblog var instada ona baksana onlarda siz gibi. Gayet mutlular
00 Yorumla
+1 yılAyrıcalıklı kafalar sizi hayat size güzel. Zeki olarak doğmak nasıl bişe
11 Yorumla
Soran+1 yılHarika dostum
+1 yılHiç bir şey olmaz. Evlen bacım 😀
10 YorumlaHem okuyup hemde bir eve bakmak zor olsa gerek
10 YorumlaZorlanırsın mantıklı düşün
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri