Kimsem yok akıl verirmisiniz?

arkadaslar acımasız yorum yapmayın nolur. benim sorunum hayatıma yön verememis ve veremiyor olmam beni cok üzüyor fazlasıyla. ben 28 yasındayım adalet ön lisans bitirdim ve hukuka gecme imkanım yok matemagtigim sıfır cünkü. ve issizim kpss ye giricem ondan da pek umudum yok, olsa bile benim hayalim memur olmak degil hicbir zaman. hayatıma bir türlü yön veremiyorum, herkes bir sekilde ya okuyo ya calısıyo ya evleniyo ben bu yasıma geldim bir bok sahibi olamadım canımı acıtıyo bu, üzüntüden 8 kilo verdim sürekli aglıyorum sabahları kabusla kalkıp hergün aglıyorum yasama sevincim bitti, normal insanlar gibi hayatım yok,1 tane bile arkadasım yok, kımetim cıksa evlenicem oda yok, babamla konusmuyorum zaten annem desen oda umrumda degilsin diyo. yalnız olmasam bu siteye yazmazdım lütfen yaşımla ilgili dalga gecmeyin... ben simdi yeni bölüm okumak istiorum üniversite sınavına girsem bir yer kazansam okulu bitirine kadar yasım daha ilerlicek, iş bulma olanagım olurmu yoksa boşamı okumus olurum lütfen akıl verin? evden de kurtulmak için güzel olur... lütfen dalga gecmeyin:((( siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? yeni üni okumam sacma mı olur? lütfen moral bozmayın
Kimsem yok akıl verirmisiniz?