Yks'ye 3. kez gireceğim. Sınav kaygısını atlatmak için ne yapmalı?

3. girişim olacak. O kadar yorgun ve bitkinim ki. Olmuyor bir turlu. Istedigim sonucu elde edemiyorum. Gidip istemedigim bir yer okuyacağım bu gidisle. Pandemiden dolayi dershaneler kapatilinca cok koptum. Ben oyle evde çalışabilen tiplerden değilim. Dershaneden sonra ya dershanenin kutuphanesinde ya da halk kutuphanesinde aksama kadar ders çalışıyordum, soru çözüyordum. Kutuphane kapanana kadar orda kalıyordum. Sonra eve tıkıldık, ramazan ayı falan derken ben o kadar koptum ki derslerde size anlatamam. Eylulden beri dur durak bilmeksizin calisiyordum. Bu sene cok azimliydim. Ama yaklasik 2 aydır kitabin yuzune bakamıyorum. Evde olmam etkili oldu. Cunku kutuphanede, dershanede falan rakiplerimi gorunce gaza geliyordum. Ama dedigim gibi o kadar koptum ki. Mayisin ortalarinda deneme yaptim kendimi evde. Sonuc cok kotu çıktı. Marta kadar cok iyi gidiyordum. Netlerim iyiydi. Dershane deneme sonuçlarında iyiydim. 2 ay ders calisamadigim donemden sonra deneme yaptim butun her sey puf olmus, ucmus gitmiş sanki. Eyluldeki netlerimi gördüm. Sanki en basa sardım. O kadar moralim bozuk ki. Mayista basladim ufaktan tekrarlara evde calisamasamda zorladim kendimi. Haziranda tekrar bir deneme daha yaptim belki oteki deneme zordu falan diye. Yine sonuc husran. Kac gündür ağlıyorum. O kadar emek, gece gunduz ders calisma, dershanede kutuphanelerde sürünmenin sonucu bu olmamaliydi. Bu sonuclari gorunce ders calisma istegimde kalmadi. 20 gun var sinava. Ve ben hic hazir değilim. Keske su illet virus hic olmasaydı duzenime, dershaneye devam edebilseydim. Cok koptum, cok kötüyüm. Hic umudum yok sinava karsi.
Yks'ye 3. kez gireceğim. Sınav kaygısını atlatmak için ne yapmalı?