Eğitim & Kariyer Kürtçe öğrenmek istiyorum? Yıkıkbirliseli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl öğrenebilirimUygulamalara baktım Kürtçe öğreten bir uygulama bulamadım Nerden öğrenebilirim? Kürtçe öğrenmek istiyorum? Cevapla Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YasayanAydinlik Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kürtçe de çok fazla Lehçe var Diyarbakır ve urfaninki birbirinden çok farklı meseala 1 8 Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Kurmanci Lehçesi öğrenmek istiyorum Yorumla YasayanAydinlik +1 yıl Yanında biru olmadığı ve sürekli konusmadigin sürece zor biraz cunki yazilisi ve okunuşu falan farkli (ben Kürtüm bizimkiler konuşmasına rağmen sadece anlıyorum konuşamaya dilim dönmüyor) Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Hmm :(( Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Bir de İnstagram’dan bir hesabı takip ediyorum NoContextKurd diye yardımcı olur mu ki az da olsa Yorumla YasayanAydinlik +1 yıl Nasil biru olduğuna bağlı Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Mizah hesabı gibi bir şey Kürt’lerle ilgili şeyler paylaşıyorlar kişi değil yani sadece Yorumla YasayanAydinlik +1 yıl Illa biri yardım eder diye düşünüyorum Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl İnşallah Yorumla
gutbetci_1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl baba kürt bende azcik biliyorum ögrenmek istiyorum ama internetteki kurmanji türkce olmadigi icin cogunlukla ögrenemiyorum ailede ögretende yok 0 7 Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Yaa neden öğretmiyorlarBen internetten eğitim seti almayı düşündüm şimdi Yorumla gutbetci_1905 +1 yıl daha dogruus benim ögretmek isteyenlerle aram yok ee digerleride aramin iyi olanlarlada kendileri anliyor ama konusamiyor Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Hmm çoğu anlıyor ama konuşamıyor burdan biri daha var öyle olan Yorumla gutbetci_1905 +1 yıl ben cogu seyi anliyorum ama maalesef cok degil ee konussam mükemmel olurda ailem bir cins iste Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Hmm sizin orda kurs filan var mı belki öyle öğrenirsin tam Yorumla gutbetci_1905 +1 yıl yok ya kendi kendime ögrenmeye calisiyorum iste duyduklarimi kitaba yazip manalari ile birlikte sana da tavsiye ederim Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Aaa evet olabilir ben Kürtçe mizah sayfası da takip ediyorum Nocontextkurd diye ben de sana öneririrm instagram hesabı Yorumla
TeksasGülü Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Yahu, İngilizce öğren, İspanyolca felan Kürtçe neden? 0 1 Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl İngilizce de öğreniyorum Kürtçe de öğrenmek istiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl TürkçeArapçaFarsçaöğren o dediğin toplama dilimsi şey ortaya çıkar 😂 0 0 Yorumla
Patatesim27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bende kürt kökenliyim dilimi bilmiyorum 0 0 Yorumla
Phacenko Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bulursan banada atsana kanka 0 1 Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Tamamdır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle bir dil mi var 0 12 Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Var tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben dil olarak görmüyorum Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Neden ki Kürtler de bizim gibi bir millet Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Onların da dili var aynı Türkçe İngilizce gibi Yorumla Bengeldi +1 yıl @Yıkıkbirliseli boşver şu ergen faşistleri sen öğrenmene bak bir dil bir insan danisacagin bişey olsa bana sorabilirsin Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl @Bengeldi Nasıl öğrenebilirim bildiğin bir uygulama var mı Yorumla Bengeldi +1 yıl Uygulamadan ziyade kurslara git Yorumla Bengeldi +1 yıl Sözlük ve gramer kitapları bulabilirsin internette çok bilgi kirlilogi var Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl @Bengeldi hmm burda maalesef Kürtçe kursu yok yaa Yorumla Bengeldi +1 yıl Nerde yasiyosun kurs yoksa bile sözlük ve gramer kitabı bulabilirsin Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl @Bengeldi Evet kitap alabilirim belki Çankırı’da yaşıyorum Yorumla Bengeldi +1 yıl Tmmdir Yorumla
Filozof1994 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Niye? 0 1 Yorumla Yıkıkbirliseli +1 yıl Merak ediyorum işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kürtçe de çok fazla Lehçe var Diyarbakır ve urfaninki birbirinden çok farklı meseala
Kurmanci Lehçesi öğrenmek istiyorum
Yanında biru olmadığı ve sürekli konusmadigin sürece zor biraz cunki yazilisi ve okunuşu falan farkli (ben Kürtüm bizimkiler konuşmasına rağmen sadece anlıyorum konuşamaya dilim dönmüyor)
Hmm :((
Bir de İnstagram’dan bir hesabı takip ediyorum NoContextKurd diye yardımcı olur mu ki az da olsa
Nasil biru olduğuna bağlı
Mizah hesabı gibi bir şey Kürt’lerle ilgili şeyler paylaşıyorlar kişi değil yani sadece
Illa biri yardım eder diye düşünüyorum
İnşallah
baba kürt bende azcik biliyorum ögrenmek istiyorum ama internetteki kurmanji türkce olmadigi icin cogunlukla ögrenemiyorum ailede ögretende yok
Yaa neden öğretmiyorlar
Ben internetten eğitim seti almayı düşündüm şimdi
daha dogruus benim ögretmek isteyenlerle aram yok ee digerleride aramin iyi olanlarlada kendileri anliyor ama konusamiyor
Hmm çoğu anlıyor ama konuşamıyor burdan biri daha var öyle olan
ben cogu seyi anliyorum ama maalesef cok degil ee konussam mükemmel olurda ailem bir cins iste
Hmm sizin orda kurs filan var mı belki öyle öğrenirsin tam
yok ya kendi kendime ögrenmeye calisiyorum iste duyduklarimi kitaba yazip manalari ile birlikte sana da tavsiye ederim
Aaa evet olabilir ben Kürtçe mizah sayfası da takip ediyorum Nocontextkurd diye ben de sana öneririrm instagram hesabı
Yahu, İngilizce öğren, İspanyolca felan Kürtçe neden?
İngilizce de öğreniyorum Kürtçe de öğrenmek istiyorum
Türkçe
Arapça
Farsça
öğren o dediğin toplama dilimsi şey ortaya çıkar 😂
Bilmiyorum arkadaş edin öğretsin
Bende kürt kökenliyim dilimi bilmiyorum
Bulursan banada atsana kanka
Tamamdır
Öyle bir dil mi var
Var tabi
Ben dil olarak görmüyorum
Neden ki Kürtler de bizim gibi bir millet
Onların da dili var aynı Türkçe İngilizce gibi
@Yıkıkbirliseli boşver şu ergen faşistleri sen öğrenmene bak bir dil bir insan danisacagin bişey olsa bana sorabilirsin
@Bengeldi Nasıl öğrenebilirim bildiğin bir uygulama var mı
Uygulamadan ziyade kurslara git
Sözlük ve gramer kitapları bulabilirsin internette çok bilgi kirlilogi var
@Bengeldi hmm burda maalesef Kürtçe kursu yok yaa
Nerde yasiyosun kurs yoksa bile sözlük ve gramer kitabı bulabilirsin
@Bengeldi Evet kitap alabilirim belki Çankırı’da yaşıyorum
Tmmdir
Niye?
Merak ediyorum işte