Çalışmıyorum üniversite mezunuyum tıbbi lab mezunuyum özelde iş yok önceki girdiğin de 86 aldım atanamadim ekonimik ozgurlugum olmadığı için evlenemedim de hayatım çok kötü gidiyor bunalıma girdim saçma sapan bir iş yapmak istemiyorum mesleğimi istiyorum ben napcam yaa :"((((
Güncellemeler
+1 yıl
Güçlü bir kadın olmak neden bu kadar zor
26 yasindayim hala ekonomik özgürlüğüm yok ne yapabilirim?
ben cogu kez sehir disinda calismak zorunda kaldim Adana da calistigim sektörün ilerlemis olmamasindan dolayi. Evert ilk baslarda biraz para lazim olacak ama idareli olursan hersey yoluna cabucak girecektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Etrafta dolu iş var illaki okuduğum bölüm gerekmiyor yavaş yavaş olur boşta kalma iadarelik bir işte çalış
şu etrafta dolu iş var diyenlere anlam veremiyorum ne yapmam lazım markete mi gireyim çok saçma !
Neden markette çalışan çok mu saçmalık yapıyor parasını emeğinin karşılığını alıyor sen bu kafayla çok işşiz kalırsın emin ol
benim emeklerimin karşılığı markette çalışmak olamaz
Anladım kardeş sana iyi şanşlar
Kardeşim o zaman markette falan işe gir kafede çalış en azından kafan dağılır
Allah aşkına market demeyin yaa
Saçma sapan bir iş yapıp hayatı öğrenirken sınavada hazırlanıp başka iş de bakılabilir
aynı anda olmuyo işte sınava odaklanmam lazım kazanamam
sehir degistireceksin eger yasadigin yerde is bulamiyorsan
ist dışında yok iş imkanı onun için de para lazım öyle değil mi
ben cogu kez sehir disinda calismak zorunda kaldim Adana da calistigim sektörün ilerlemis olmamasindan dolayi. Evert ilk baslarda biraz para lazim olacak ama idareli olursan hersey yoluna cabucak girecektir.
Ki bu süreçte işsiz kalan daha çok Allah yardımcın olsun
Güçlü kadın olmak çalışmak mıymış ahahahahahahaa
evlenelim seninle ben seni bakarım :)
Dert etme herşeyin hayırlısı.
Güçlü kadın olmak mı zor
Yoksa güçlü olmak istiyorsun ama olamamak mı zor
çalışırsan olur
Konuşmak istermisin