Online eğitim için ziller çalıyor! MEB'in duyurduğu TRT-EBA yayın programını incelediniz mi?

23 Mart günü ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için EBA üzerinden eğitim zilleri çalıyor. Dersleri internet üzerinden takip edemeyecek olanlar için TRT, televizyonda yayın yapacak.

Üniversite öğrencileri için de geçtiğimiz günlerde YÖK başkanı Yekta Saraç alt yapısı olan üniversiteler için online eğitime geçileceğini duyurmuştu. TRT'de yayın programına göre üniversiteliler için yayın olmayacak gibi görüyor.

İlk aşamada temel derslerle yayınlar başlayacak. İlkokullar için Türkçe, matematik, hayat bilgisi, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi ve İngilizce'ye ilave olarak, "Yetiştirme Programı" kapsamında Türkçe ve matematik dersleri verilecek.

EBA TV’de yayınlanacak uzaktan eğitim videosu örneği
Dersler, 20'şer dakika olarak yayımlanacak ve aralarda 10'ar dakikalık etkinlik kuşağı olacak. Yayın akışı da şöyle;
Online eğitim için ziller çalıyor! MEBin duyurduğu TRT-EBA yayın programını incelediniz mi?
MEB'in duyurduğu TRT-EBA yayın programını incelediniz mi?
Online eğitim için ziller çalıyor! MEB'in duyurduğu TRT-EBA yayın programını incelediniz mi?