DOLAP HESABI KALICI OLARAK KAPATILDIĞINDA YENİ NUMARA VE E-POSTAYLA BAŞKA HESAP AÇILABİLİR Mİ, BİLEN VAR MI BU DURUMU?

Arkadaşlar hepinize selamlar, dolap uygulamasında birkaç defa gardrops hesabımı soranlara cevap verdim diye kısıtlamalar almıştım dün de sipariş veren müşteri benimle aynı şehirde yaşayan biri çıkınca nerede yaşıyor onun hakkında sohbet ettik bi şey olmadı sabah uyandım baktım hesabım komple silinmiş giriş yapmaya çalışınca da uygunsuz davranışımdan ve yönlendirme yapmamdan dolayı hesabı kalıcı olarak sikdiklerini yapıyorlardı başka e posta ile hesap açayım dedim aynı numara diye o da kabul edilmiyor, Sizce aynı şu an kullandığım telefondan başka numara ve e postayla yeni hesap açabiliyor muyum yoksa telefonun da mı değişmesi gerekiyor

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: uygulamayı sildim ve tekrar indirdim başka e-postamla ve başka bir numarayla yeni hesap açmaya çalıştım ama yine aynı aykırı davranışta bulunduğunuzdan kullanamazsınız diyor Ne yapacağım ben ya kafayı yedim durumu yaşayan başka bir yol bulan var mı? bu hafta 7 sipariş gönderdim hepsi ne durumda hiç haberim bile yok para hesabıma yatacak mı onu da bilmiyorum
DOLAP HESABI KALICI OLARAK KAPATILDIĞINDA YENİ NUMARA VE E-POSTAYLA BAŞKA HESAP AÇILABİLİR Mİ, BİLEN VAR MI BU DURUMU?