Güncellemeler
+1 yıl
Sen RTE destekleyebilirsin sinan ogan ama bu ülkenin Milliyetçileri ve Atatürkçüleri destek vermez.
Birinci turda TRT nin kapısına dayanıp yayına çıkarılmamasına isyan eden Sinan Ogan' a , ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan' a desteğini açıkladıktan sonra TRT nin kapıları ardına kadar açıldı. Görüşleriniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
avantasını aldı çekildi kenara çıkmasına gerek yok trtye felan artık
Mamasını aldı
@Yanakora baştan beri planı oydu zaten
Bu hesaba göre Ümit’e de halk tv, krt, tele1, sözcünün kapıları açıldı delikanlı
Ümite o kapılar herzman açıktı
@Yanakora o yüzden halk tv yayınında beni ilk turda çıkarmadınız diyerek sunucuları bozdu
Kapısına gittide geri mi döndü. Hayır. Ama ümit Özdağ koskoca TRT nin kapısından küçük çocuk gibi döndü rezil oldu
Sinan oğan ne Ümit
@Yanakora hiç davet edilmediği, kendisi istediği halde kaale alınmadığı içindir. Memlekette muhalefete muhalefet etmek en büyük suç olunca, trt’yi eleştirmekle yetinmiştir linç edilmemek için
Sinan Soğan trt nin kapısından geri döndü. Ümit de zaten kalelere erdoğan tarafından yerleştirilmiş birer piyon ama yinede işte mecburen değişim için ve Suriyeli politikasını beğendiğim için yoksa kimse tanımazken daha adı sanı yokken ben tanıyodum özdağı
Davet edilmemek başka kapısına kadar gidip rezil olup içeri alınmamak başka. Şimdi yüzsüzce çıkıyor rezalet saklanıyor kaç gündür yüzü yok aslında kimsenin karşısına çıkmaya
Umite de chp ve yandaş kanalları yandaş anket şirketleri yandaş olan ne varsa açıldı
Sinan Oğlan denen kişi bir soğan cücüğüdür.
Taze gelin çıktı mı ortaya sonunda 😄
Komik
Bencede taze gelin sinan 😄