Eğitim & Kariyer Hem psikolog hem oyuncu olmak mümkün müdür? ihtimalivadmi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba ben iki meslek yapmak istiyorum. Biri oyunculuk biri psikologluk, peki bunlar mümkün müdür? Mümkün müdür? Hem psikolog hem oyuncu olmak mümkün müdür? Cevapla Meslek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. istersen neden olmasın.. umarım olur.. senin isteklerin önemli 0 0 Yorumla
karisikkafa20 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl İkisini de yap ama sırayla. Önce birini sonra birini oturttur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eda ece geldi aklıma, kendisi oyunculukta psikoloji bileğisinin önemli olduğunu söylemişti 1 3 Yorumla ihtimalivadmi +1 yıl Psikoloji bileğisi ne demek Ve mümkün müdür yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilgisi yazacaktım. Mümkündür neden olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendisi de psikoloji mezunu ama oyuncu Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Açıktan psikoloji okursun aktif olarak da oyunculuk eğitimi alırsın yeteneğin varsa 0 0 Yorumla
kendiniarayanbiriii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İkisi de zor oyunculuk icin para psikoloji icin de para lazim zenginsen olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
istersen neden olmasın.. umarım olur.. senin isteklerin önemli
İkisini de yap ama sırayla. Önce birini sonra birini oturttur.
eda ece geldi aklıma, kendisi oyunculukta psikoloji bileğisinin önemli olduğunu söylemişti
Psikoloji bileğisi ne demek
Ve mümkün müdür yani
bilgisi yazacaktım. Mümkündür neden olmasın
Kendisi de psikoloji mezunu ama oyuncu
Açıktan psikoloji okursun aktif olarak da oyunculuk eğitimi alırsın yeteneğin varsa
İkisi de zor oyunculuk icin para psikoloji icin de para lazim zenginsen olur
Mümkün olmaması için bir sebep yok
Neden olmasın
Sen yeterki iste her ikiside olur
Niye olmasın
Mümkündür
Elbette mümkün
Mümkündür