Paranız yetiyor mu bilemem ama öğrenciye para lazım oluyodur tabi :D Günlük kaç para harçlık alıyorsunuz? Kaç para harcıyorsunuz?

Üniversiteye 2009 da başlamıştım günlük 10 lira alıyordum ve haftada 4 gün okul vardı. O rakama yemek yer 4 vesait ulaşıma harcar ve kalanıyla da her ihtiyacımı karşılardım. Sevgilimle sinemaya gitmek yemek yemek kendime alışveriş yapmak kurslara gitmek vs her şeyi yapardım. Şimdi bir yerde yemek yemeye gidiyorsun kişi başı 40 liradan aşağıya çıkamıyorsun. 11 senede bu kadar hayat pahalılaşmamalıydı.
Hiçbir zaman günlük, haftalık veya aylık olarak harçlık istemedim. Yoktu da zaten. Kendim bir şeyler kazanırsam onunla idare ederdim.
Hahahaha 😂😂 hiç denebilir.
Fakirdik fakiriz fakir ölecez 😂😂
Latifesi bir yana; her halimize teşekkürler 😊
Birikimden yanaydım.
ne kaa biriktirdin :D
Ooo o dünya zengini oldum tanımadın mi 😎😱 Hahahaha 😂😂 pek yoktu yahu olanı da annecigime verdim 😌
Şimdi de ne olsa ver iş yerine 😱
İş yerine neden veriyorsun be :D Anladım hayırlı olsun biriktirdiğin paracıklar, pek yok dediğin de 50 k falandır senin :D
Karın açlığına çalışıp büyütmeye çalışırsan kendine bakmayan zengin gibi çamaşır sulu kiyafetle dolasirsin 😱😂😂😂
Bilmiyor musun zenginler pinti, cimri, kendini beğenmiş, kendine harcamaktan bile korkar fakirleyecegim diye 🙉🙈😂
Olamaz nerden biliyorsun 😭 beni taniyorrr götürûn onu 😂
vaay bee kız benim servet dediğim göremeyeceğim paraları bir günde yiyor :D
A aa ne diyorsun benim viledamin ucu paradan 😂😂😂 yerleri siliyorum parayla. Hahaha 😂😂😂
O kadar bolsa bize de ver :D Kahtalı mıçının , o ney kardaş, yarısını bana ver albümünü sana hediye ediyorum :D
Demedim mi sana; zenginler hayır yapmaz 😌
Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz -> ben de sana bunu ikram ettim 😅😊
Çalışanı severim. Çalışmak zorunda olmaz bir kadın için hoş bulmadığım şey. Eyy erkekler çalışın 👍😅😂 yatan insana sinir oluyorum. Öğrenci de olsan yapacaksın bir şeyler 😊
Yapıyorum ben zaten çok şükür bir şeyler tatilde de yatmıyorum öyle be :d Yattığımı da nereden çıkarttıın :ÇD
Öğüt verdim evlat 😂😂😂
Sevindim bak 😉😌😊
Ekmek aş verme, öğüt ver, karın doyurur belki :) Bana balık tutmayı öğretme, direkt olarak balık ver :D
Hahaha 😂😂😱 oğüdüme çıkıyor bak bu 😜
Hafta içleri zaten yatamıyorum, hafta sonları yatmamı da çok mu görüyorsuun :D
Ahh kılıf bulmaya çalışıyor 😅
Yaratıcımız bize yorulunca yayin demiyor. Birinden yoruldugunda digerine gecersen dinlenirsin zaten
Ahilik teşkilatı mı bu nedir? :D Çalışmak ibadettir, her an çalışma halinde olmak lazım :D
Merak etme yatamıyorum, final haftam devam ediyor çalışmasam da vicdan azabı benimle :D
Hahaha 😂 heyy takildiginin farkındayım 😊
Kolay gelsin o halde 😊
:D ney yaptıgımın anlamadım
Takılmak 😂
Okul zamanında baya param oluyordu ya okulu kırıp cafelerde avm lerde takıldığımız için😃
Cevap
6Cevap
Neden böyle bir soru 🤔 ailesi vermeyenlere mi vereceksin 🤔😄
yok nabız yoklaması bu. D veremem bende para yok
Ha tamam o zaman sor kanka döwçsşdşw
Hem okula gidiyorum hemde çalışıyorum harçlığımı öyle çıkartıyorum. Ama eskiden annem verirdi bana mesela 10-20 tl arası.
Hiç para😭 Ev kızıyım gerçi yine de para veriyorlar 5 6 bin biriktirdim ki okul varken biriktirdim en çoktaHarcamaya kııııyamam benimm güzel paaaram
50 100 falan harcamasam bile mutlaka yanımda para bulundururum
Okulum yokki geçti bizden artık
kaç para harcıtorsun günlük :D
valla biriktiriyorum
kaç paran oldu benımkınden cok mu acba :D
cebimde ne kadar varsa harcamam gereken tutar kadarını da harcıyorum yani sabit fiyat yok.
Aylık 16 bin lira harçlık alıyorum. (Doçentim)
Okula giderken harçlığım olmazdı
lisedeyken kredi kartım vardı.
Nakit olarak direk kasadan alırdım. Dedem kasadan al derdi
5 - 10 lira falan götürürdüm. En fazla 20 götürdüm.
Kart kullanıyorum genelde
Hadi bana da yap bir yorum🤭.
Haftalık 70 alıyorum
İlk okulda iken 2 tl yetiyordu
10 TL harcıyorum yol parası dahil.
20 tl
0 lira
Öğretmenim :)
Bazen 30 bazen 5 tl
aylık alıyorum
Okul dönemi bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?