AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
Saçmalamış o adam. O adam evlendiği karısını hiç bir yere göndermez
Ben aynı görüşte değilim ama onun görüşü onu bağlar tüm erkekleri değil
Üniversite ortamına girenlerin. Evden ailemden uzaklaşıp özgürüm diye. Erkeklerle yatıp kalkıyor kar düşüncesini soktular insanların aklına. Ondan dolayı. Sana öyle söylemiş
Sana öğretecek birşeyi kalmadığı ve görmemek gereken şeyleri gördüğün düşüncesi
Ne bilim ya 😂😂 bence okumuş olması lazım biz hep beraber olmayacağız ayrılacağız da onun kendi ayakları üstünde durması lazım
Ahah 😂 alemsin
şahsen ben okuyan senin gibi birini isterim çok isterim hemde inşallah nasip olur öyle kapalı namz kılan flan bende şükür kılıyorum
Saçmalamış, bundan sonra dikkat et seçtiğin kişilere
Çok cahil düşünce. Erkekler diyerek genelleme yapmak da yanlış.
Kadının okumuş tahsilli özgür ve hür olmasını isterim
Bu ne ya nerde nasıl yaşıyorsunuz iyi ki sizleri görmüyorum çevremde zihniyetinizden bıktım ya
Erkekler degil kizlarda öyle düsünüyor özelikle tesettürlü kizlara okumasi gerkmet diye
Kim diyor okumuş kız istemez diye genelleme yapmayın
Dengini bul sende herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı duymak gerek 🙄
Bilmem ayol benim erkek arkadaşlarım bu konuyla pek ilgilenmez aslında😳
Ne alaka ıq erkekler niye diyorsun bir erkek desene
Son derece çağ dışı ve aslında din dışı da bir bakış... İlk emri oku olan bir dinin görüşü bu olamaz.
Malum devir Berbat Üni okuyupda temiz olan kız Pek görülmüyor bn olsam eşimi calistirmazdim neden çalışsın ki
Üniversitede kızlar ne poklarr yiyor bilsen insan evlilikten tiksinir. O da bundan korkmuş güveni yok yani
bende üniversite okuyorum söylede bileyim ne yapıyoruz?
@Gece_Luna onu sen bilirsin ben değil
bilmiyorum işte diyorsun ya yaz daa ben de bileyim? sende karşısın heralde üniversite okumaya
@Gece_Luna karşı değilim ama guvemem üniversitelere
Bu üniversite ile alakalı değil kişilik ile alakalı ne kadar boş düşünüyorsunuz Allah aşkına.
@Karakızz08 kesinlikle katılıyorum dar görüşlüler yüzünde oluyor bundan kendilerine bakmıyorlar işte
@Gece_Luna Allah akıl fikir versin böyle düşünenlere ne diyelim.
@Karakızz08 amin
@Gece_Luna dinden haberi yok ama amin demeyi biliyor ne kadar komik kasarciklarrr
Senin dinden haberin olmuş halin bu mu? 😂😂
benim yeterince dinden haberim var saol sanane istediğim gibi giyinirmi kendine bak asıl sen
@Gece_Luna dinden haberi varmış. Allah isteğin gibi mi giyin diyor kus beyinli mahlukat gotundrn uydurduğun dine mi biliyorsun
Halim sizin halinizden iyi durumda telaş yapmayin kuş beyinler
Üslubuna bakılırsa senin bence pek haberin yok 😁😁
sen de beyinde yok sana ne diyelim ayrıca emin ol benim ileri düzey bir iq um var boş boş yorum yapma
@Karakızz08 adamına göre muamele
sen ne kastediyon lan bana kaşar diyecepine kendine bak şerefsiz canım ya senin için ıq umu düşüremem. . . . . git.
😂😂😂😅 ulannn sende şu kadarcık iq varsa senin ölüünü göreyim 😂😂😂
Ulannn zaten yerlerdesin olmayan iq nü mü dusirecksin 😅😅
@Gece_Luna Tatlım uğraşma bunla
@NotrdamınKanGrubu sitede bile bulmuş tatlı sanal seksss arkadaşını sonra da bana dinden vs ahlaktan bahsediyor. Düşünsene bunu üniversite de neler yapmaz aynı evde mi kalıyorsunuz lanm doğru söyleyin zilliler
kimi buldum lan beyinsiz kendinlenle beni karıştırma
Sen ne kadar zavallısın ya valla seni kimse sevmiyor sanırım bu yüzden acın büyük olmalı. Kaç kişiyle aldattı seni sevgilin nedir bu acı yahu 😂😂😂
@Gece_Luna kime tatlım diyorsan onu
@görüş sahibi ben ona dedim tatlım diye
@Karakızz08 senin gibi milletin altında olacak kadar değilim canım 😉😉
sen benim hakkımda ne biliyorsunda konuşuyorsun acaba problemin ne benimle?
Noldu işinize gelmeyince senaryo uydurmaya mı başladınız kuş beyinler 😂😂
1 bana kuş beyinli diyemezsin iki seneryo filan kendi dar görüşlülüğünden 8 sezonluk film olur bak kullan bunu sen
Tatlina iyi bak bu üniversitede başka erkeklere de tatlım dedirtir benden söylemesi😂
Adı da oq su yüksek kuş beyinler olsun olur mu😂😅😁😁
lan hadi ordan git be mala bak sevilmiyorsun diye kıskanma bence artık ne kadar aldatıldıysan kendi işine gelecek şekilde film uyduruyorsun ama tutmuyor işte git kendini düzelt
@Gece_Luna tamam kız zilliii senin dediğin gibi olsun 😂😂
Öyle biri değil o kardeş yani normal olmanı tercih ederim düşüncene katılmak isterdim ama öyle değil herşey
bak harbi ağzımı bozdurma bana zilli diyende tam bir arkadaşım hani git konuştuğun kızlara de zilli de
@NotrdamınKanGrubu noyle peki
Tamam düşündüğün gibi değil küfür etme ayrıca bir kadına
@NotrdamınKanGrubu düşündüğüm gibi değil ama erkeklerle tatlım cicim canımli konuşuyor vay be
Ya ben söyledim ona iyi bak onun suçu yok
@NotrdamınKanGrubu olur mu bana diyor ama kendi senaryo yazıyor işte
@Gece_Luna Tamam muhattap olma düşünce değişmez zaten
Alakası bile yok sen cahil ve yobazlara muhatap oldugun için bunu genel yapmışsın. Şahsen evlendiğim insanın eğitim seviyesi yüksek ve tesettürlü olmamasını istiyorum
O salakla evelenirsen hata yaparsın cahilmiş demek dünya yüzü görmedi
Bence bu zihniyette ki biri ile evlenme zaten. Kendini geliştirememiş olduğu çok belli...
Düşün aslında sende bulursun. üni. çevrenden anlamadım mi
Boşver görüşme bir daha, sen tamam dedikçe tepene çıkar
Neden
Bunu asıl sana sormak lazım. Adamın psikolojisini çözebildin mi. Ben olsam kabul ederdim.
malesef ortam kötü en temiz dediğim üniversitede ortalarda bozuldu
Bı kısıtlama koyacaksa evlendikten sonra koysun hayatına. Kendı kendine asmış kesmiş.
benim icin sikinti yoktur okuman. y.. disindayim gel biz evlenelim djfnf
Yasin 6 7 yaş daha büyük olsaymış görüşmek isterdim.. Rabbim hayırlısını versin inşaallah..
Bence bir daha görüşme onunla. Bizim hodor bile daha akıllıdır ondan.
Ya cahildir ya da kendi yediği haltların aynısı karşıdaki yapmıştır mantığındadır
Çok saçma kadın çalışır gayet de normal
Bende üniversite okudum üniversite de ki kızların ne haltlar yediğine şahit oldum ondan güvenmiyorum
Yaşın çok erkek iş hayatına başka sosyal ol sosyal cevren oluşsun ve zamanla gelişir hersey
Bilmiş olurlar egilmezler eyvallahlari yoktur
kaç kaç kaç... uzak dur. yürüsün gitsin
görüşmeyi kestim zaten
iyi ettin. dar kafalı mahlukat. peygamber efendimizin eşi Hatice annemiz ticaret erbabı imiş. yahu insanda azıcık akıl fikir olur. kendine eş mi edineceksin saksıda süs bitkisi mi alacaksın?
Artik malesef okumaya degil aileden uzak genis genis emdirmeye gidior butun kizlar yapmadim diyen yalan soyler sende yapmissindir oyuzdendir
Bak emdirenleri goruyoruz eksi vermisler gereksizler
sende yapmışsındır? şu yaşıma kadar hiçbir erkekle yakınlaşmam olmadı. zaten ailemin bulunduğu şehirde okudum ve hala onlarla yaşıyorum. "bütün kızlar" diyerek genelleme yapmanız hiç doğru değil.
Ya sen git babani kandir ver eksini gec yerine sonra laf olsun diye konusanlardansin
Bak bu eksi atanlarin hepsi bakiredir ama arkadan en az 4 kere vermistir bu eksiye dusenlerin hepsi oyle okusunlar bunu babalarini kandirir ancakk beni dehil
Arkana bakmadan kaç! Boş bir insan işte bomboş
bana öyle bir şey olmadı ve üniversite okuyorum
Yobazları anlayamazsın boşuna çabalama
Kendileri cahil olduğundan
Ahırda mi buluştunuz. Sığır gibi bir şeymiş o
Onlara ürkütücü geliyoruz
Biz onlara eski kafalı diyoruz canım
O kişiyle evlenmemen en iyisi
Örümcek kafalı koşarak uzaklaş
Yuh zihniyete bak kaçarak uzaklaş
O adamdan koşarak uzaklaş. Evlerden ırak!
Ne kadar sığ görüşlü bir adam😠
Mesaj at bana çok acil 😢
Aptal dır o yüzden istemez
Çok bilmiş olur ve çok konuşur
Dindar tiplerden uzaklaş geneli böyle. normal insanlara yaklaş
Verilmiş sadakan varmış boşver 😁
Şükret işde öyle yobazdan başlamadan kurtulmuşsun
Bütün erkekler değil cahiller öyle
Yani doğru gelmeyen şeylerden dolayidir
Kendi üniversite mezunu değilse istemez
cahiilik göstergesi boşveer
Cahilin teki işte boşver.
Asla. Ancak cahil yetişmiş insanlar böyle düşünür.