Gizli Üye(25-29)+1 yılBirincisi ergenliğinden kurtulamayan insanların varlığıydı...
İkincisi de canım müdür beyciğimizin derste öğrencilerden birini odasına gönderdi diye, öğrencinin yerine o gelene kadar yazısını yazmasıydı :D13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni üzüyorsun ama, umutlarımı kırdın :D :D :D
En İyi Cevaplar
+1 yılYolu bulamadık biz 😂😂 rezillik dolan dur saatlerce
11 Yorumla
+1 yılHerkes ipini koparmış dana gibi oluyoe ve buna özgürlğk diyor :D
10 Yorumla
hiç şok geçirmedim
139 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılKızların hipergamisi... tabi o zamanlar hipergaminin ne olduğunu da bilmiyorum. Benim selamıma selam vermeyenler niye kötü çocukların peşinde kuyruk oluyor diye şaşırıyordum. Sonra herşeyi öğrendim kadınların iliğini çözdüm tabi. Huzur sigma olmaktaymış. 😊👍
33 Yorumla- +1 yıl
Zamanla öğreneceksin kardeş, dilerim ki hiç üzmez ve hiç üzülmezsin. 🙏
Eğitim & Kariyer konusunda 494 cevap paylaştı. İşaret dili ile anlaşan arkadaşlar. Ben işitme engelliyim. Konuşma eğitimini Anadolu Ünivesitesi'nin içinde bulunan İÇEM (İşitme Engelli Çocuklar Eğitim ve Araştırma Merkezi) de aldım. Üniversiteye başlayana kadar hiç işaret dilini bilmiyordum. Üniversiteye başladığımda ben hariç herkes işaret dilini biliyor. Zorlanarak öğrendim. Şimdilik %10 seviyesinde ve basit işaret dili yaparak iletişim kurabiliyorum.
21 Yorumla
+1 yılİlk gittiğimde deniz yok dağlar arasında sıkışıp kalmış gibiydim.. Ne kadar önceden gelip gezsekte baya bir yabancı gelmişti.. İnsanların bakışları çok iğrençti.. Yobaz bir şehirdi.. Cahil olduklarını hemen anlayabilirdin.. Üniversitede ki kızların da boş beleş işlere kafa yorması tuhaftı..
13 Yorumla- +1 yıl
@Onerfrt yok kardeşim Amasya
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretim görevlilerinin odunluğu beni benden almıştı.
11 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılŞok olunacak kadar bir şey yaşamadım ama dersteyken teneffüs zili ne zaman çalacak diye soran öğrencileri hiç unutamıyorum. Halâ aklıma geldikçe katıla katıla gülüyorum. 😂😂😂
21 Yorumla
+1 yılÜniversiteye gittiğimde ilk şoku 2 çiftin bir biriyle ulu orta yerde öpüşürken görmemle yaşadım. Lan noluyoruz a*mk üniversite okumayı mı geldik yoksa genel evine mi geldik belli değil dedim.
21 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılburdurda okuyorum. okuduğum şehirde bırak avmyi defacto bile yok. burgerking dünyada sadece orada batmış. şok olunacak çok şeyi var
312 Yorumla- +1 yıl
burdur trajikomik bir yer. haritada yerini bile bilmiyordum
- +1 yıl
Kanka bende burdura gidecektim bu sene. Sayende gitmeden şok yaşadım ln 😂😂
- +1 yıl
@Trenebakmayanöküz daha çok şok yaşayacaksın kardeşim ama sonunda gitmek istemiyor insan
- +1 yıl
Bide benimki ilçe, kimbilir orası nasıldr
- +1 yıl
@Trenebakmayanöküz ne yapacağını söyleyeyim. okula gideceksin okuldan sonra merkezde ya bir cafeye ya da kahveye gideceksin. başka hiçbirşey bekleme. 101 okey seni bekliyor
- +1 yıl
Okey przrvtv bekliyorduk kısmet 101 e imiş hayırlısı 😂
- +1 yıl
@Trenebakmayanöküz ağzın laf yapıyorsa o da olur
- +1 yıl
nerden alisveris yapiyosunuz
- +1 yıl
@adrianinsesinde lcw var ve bir kaç tane sıradan mağaza.. ama genelde ıspartadaki avmye gideriz. yakın zaten
+1 yılÜniversitenin arka bahçesi boğaziçi köprüsünü görüyordu. Kampüsün 200 metre ötesinde sultanahmet, ayasofya, yerebatan sarnıcı, gülhane vardı. Kalbimi hoplatıcak türdendi. Hâlâ da öyle
13 Yorumla- +1 yıl
Herkese nasip olmaz İstanbul üniversitesinin Beyazıt kampüsünde okumak. Üniversitenin yanı başında cağaoğlu (matbaaların olduğu semt) vardı. Kitap okumayı sevdiren semt. Meşhur kapısı 7/24 turistlerle doluydu. Her ırktan insan vardı. Fatih Sultan Mehmed böyle bir şehri bize bahşettiği için minnet ediyorum
Gazi Üniversitesinde bir yav. şak vardı. Gerçi bir tane değil çoktu ama ilk gördüğüm o yav. şaktı. Adama benzer bir hali olmasa da bölüm başkan yardımcısı olduğunu öğrenince şok olmuştum.
11 Yorumla
+1 yılSınıfların bildiğimiz sınıflar gibi olması. Herkes amfi bekler çünkü 😂😂
34 Yorumla- +1 yıl
Maalesef çok nadir amfi var ☹️
- +1 yıl
İnşallah 😅😄
Kampüste kantinde bahçede amfide herkes sevişiyodu
31 Yorumla
+1 yılKoca bir yalnızlık. Ailemden, sevdiklerimden uzak ayrı ülkede tek bir başımaydım bugün ise artık alıştım.
14 Yorumla- +1 yıl
Sofya'da okuyorum
+1 yılHoca gelince ayağa kalkılmaması teneffüs olmamasıjdjd
31 YorumlaÜniversite dedikleri yerin bir sürü canım ile dolu olduğunu görmek beni şoke etmişti...
22 Yorumla
+1 yılbir gidebilseydim söylerdim ama gidemiyorum ki lanet olmayasıcaya
21 Yorumla
+1 yılSınıfa gittiğimde en önde oturan ve sevişen bir çift vardı (Mühendislik fakültesi)
21 YorumlaDüğüne gelmiş gibi salınan kızlar. 😂 Kafalardan simler bile dökülebilir. 😂😂
23 Yorumla
+1 yılÇoğu kızın erkeklerden fena olması olması şaşırtmıştı😅
31 YorumlaAmerikan pastası sandık köşe başı pastahanesi çıktı😹
41 Yorumla
+1 yılÜçüncü sınavdan sonra gidebilirsem zaten en büyük şok üniversiye gitmiş olmam olacak ✩
11 Yorumla
+1 yılButun hocalarimi masa tenisinde yenip dans etmiştim. Herkes şok olmuştu
15 Yorumla- +1 yıl
Ne sandin zenci gibi oynarim 😂
- +1 yıl
Bizde bunun espirisi vardir. Iyi yapilan herşeye zenci gibi deriz 🤔
+1 yılÖğretim görevlisini hademe sanmıştım tam bir rezillik ya 🤭
19 Yorumla- +1 yıl
Ya adam iğrenç giyinmiş bir de gençti ama bu kılıksız hoca olamaz diye düşündüm hademe sandım işte dersliğin yerini sordum şurası dedi gösterdi ben de bu niye peşimden geliyo ya dedim sınıfın ışığını falan açtı merhaba arkadaşlar bu yıl beraberiz diyince ben şok 😂😂😂
- +1 yıl
Kızım var ya sınıftakiler bile inanmadı farkettim milletin ağzı açıktı 😂😂😂😂 aayy çok güldüm
- +1 yıl
Çok serseriydi ya😂
- +1 yıl
😂 😂
Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk şok karaktersizlik nirvanasi insanlara denk gelmek oldu
21 Yorumla
+1 yılÜniversite dostlukları genelde sahte ve çıkarcı olur. Sürekli böyle şoklar geçirebilirsin. Üniversiteye hoşgeldin tecrübesiz kız. :)
30 YorumlaGitmek üzereyim gidince hatırlatırsan yazarım dkckfck
12 YorumlaÜniversiteye gitmedim ve gitmeyi düşünmüyorum. Üniversiteye gitsem ben şok falan yaşamam ama üniversite şok yaşayabilir. 😊
20 YorumlaYüzme havuzunda öğrenci diye rahat sohbete girdiğim kişinin profesör çıkması ve buna benim hala daha inanmayıp öğrencisi gelip evet doğru demesiydi
20 YorumlaHerkesin beni süzüp hayran hayran bakması oldu
#Hükümdar12 Yorumla
+1 yılKızların çıkma teklif etmediği hatta kız bile olmadığını görünce yutkunamadım kız var ama kız yok bildiğin kolordu komutanlığı gibiydi
10 Yorumla
+1 yılKızlar teklif ediyor demişlerdi etmiyorlarmış dkckfmdm
12 Yorumla- +1 yıl
Yak yak yak 🚬
+1 yılYa hiç umduğun gibi degil inan bana orayi lise siralarina çeviren ergenlerle dolu olabilir ne yazik ki
10 YorumlaBirbirini tanımayan insanların oluşturduğu sessizlik.
20 Yorumla
+1 yılOrtamlardaki samimiyetsizlik herkesin yapmacık olması ve menfaat için kurulan arkadaşlıklar
20 Yorumla
+1 yılÜniversiteye gidemedim açık öğretim fakültesi Fotoğrafçılık ve kameramanlık önlisans bölümü okudum
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl hayatı üniversite de gördüm. Kimse kimseye acımaz, herkes kendini düşünür.
10 Yorumla 34 yaşında bir hanım abla yanıma oturup sigara yakıp bana vermişti sonrasını boşverelim xjsjdjdj
10 Yorumlaİstediğin kızla yatabiliyorsun o iyi o güzel ilk başta şaşırdım mı evet
10 YorumlaBen sana soyluyum not vermeyen arkadaslar not vermeyen para isteyen hocalar aclik susuzluk gruplasma vardir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes gerçekten bu kadar kötü kalpli olabilir mi gerçekten demiştim.
20 YorumlaKızlar teklif ediyormuş dediler ortam fena dediler ama zamanında gidemedik içimden dedim
10 YorumlaYurtdisinda okudum ve erkek-kiz wc birlikteydi...
38 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Bana simdi ayrı olması garip geliyo😅
- +1 yıl
Ayrı olmalı veya birlikte olmalı demedim ki ben, çok alistim o yüzden garip geliyo şimdi burdakiler dedim
- +1 yıl
Hollanda, univ okumadım orda, annemin soyu apeldoorndan geliyor. Ben amsterdam doğumluyum ama çoğunlukla rotterdamda yaşadık. Unive gitmedim ne turkiyede ne hollandada ama public tuvaletlerde öyleydi cogu, cafelerde, sahillerde, avmlerin bircogunda... sen hangi ülkede yasadın
- +1 yıl
Hangi sehirdeydun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden adam olunamayacağını anlamak. Üniversitede 1 hafta içinde anlamış oldum😏
10 Yorumla1 ay boyunca ksara bak ya nasıl gelyo okula üstüne bişey giymemiş gene dedigim kızla sevgili oldum😂
20 Yorumla
+1 yılGitmedim, gitmeyi düşünmüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Okul sıkıcı geliyor bana 😁
Ergenlerinde olduğunu gördüm liseden beter
23 YorumlaTeneffüs zilinin olmaması 😂
41 Yorumla
+1 yılDerslerin ilk gün başlaması 😒
11 Yorumla
+1 yılHerkesin bana bakması sen kimsin ya hu tarzında😉
12 Yorumla- +1 yıl
Evet biraz
Eğitim & Kariyer konusunda 481 cevap paylaştı. Gidince göreceğiz :D açılmasını bekliyorum
12 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılZilin çalmaması skfkdfl
11 Yorumla
+1 yıl70 beklediğim sinavdan 15 almam unutamiyorum *mk
16 Yorumla- +1 yıl
Yok ben biraz akilsizmisim liseye benzemiyormus. uni :)
- +1 yıl
Calismaz olur muyum 70 beklerken 50 alsam neyse 15 diyorum hagafaffa
- +1 yıl
😂😂
+1 yılLiseden farkı olmadığı
14 Yorumla- +1 yıl
Yeni sistem ve yeni nesil çocuk gibi
- +1 yıl
esenyurt gibi ünivlerde okursan tabii liseden farkı olmaz ya
Kızlar sözde teklif ediyormuş hsgshsk
11 YorumlaBütün sınıfım erkek olması 😂😂
17 Yorumla
+1 yılBende gidemedim daha😂
22 Yorumla- +1 yıl
🚬🚬
eski sevgilimle aynı fakültede olmak
14 Yorumla- +1 yıl
aynen kesin bilerek gitmedin ya
- +1 yıl
@Beutyofthebeuty anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsistanların ve hocaların tahmin ettiğimden çok daha katı ve geçimsiz olması.
10 Yorumla
+1 yılbir kızın adı çıkmıştı bütün okulda.
21 YorumlaGitmedim de kesin Öpüşürsün diyolar sdklşfhsdf
13 Yorumla- +1 yıl
emuğa bile koyarsın ajeşakdial
- +1 yıl
@Midye_sever kızlar şerefsiz seviyo heralde dncmdmmxmd
Birsuru killi hatunun olmasi
22 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026