Üniversitenin ilk günü nasıldı sizin için 🤔😂
Bizim sınıfta teneffüs oldu herkes telefona gömüldü son derste hoca konferans salonuna inelim dedi herkes çifter indir arkadaş olarak🤷♂️, sınıf çoğunluğu da kız hem de 😂

Üniversitenin ilk günü nasıldı sizin için 🤔😂
Bizim sınıfta teneffüs oldu herkes telefona gömüldü son derste hoca konferans salonuna inelim dedi herkes çifter indir arkadaş olarak🤷♂️, sınıf çoğunluğu da kız hem de 😂
İlk derse yetişememiştim gidene kadar da ortam kurulmuştu bütün sonuç olarak 8 erkek arkadaşım olmuştu. Hala da en yakınlarım onlar.
Hocayla, girdiğim ilk derste kriminolojik vakalar üzerine tartışmıştım; ceza profesörüne ceza hukuku eleştirisi yapmıştım o yüzden kalan yıllar boyunca 300 kişinin beni hocayla tartışan kız olarak tanımasına anmasına yol açmıştım keyifliydi
Üniversitenin ilk günü hatırlıyorum da bizim ortak ingilizce dersimiz vardı her bölümden öğrenciler vardı sınıfa gittik tanıştık ettik iki saatlik dersti hocayı bekle bekle hoca yok dersin bitmesine 10 dk kalmış gittim sordum hocayı aradılar meğersem hoca bizi başka sınıfta biz hocayı başka sınıfta bekliyormuşuz doğru yerde bekleyen biziz ama değişiklik olmuş hocaya haber verilmemiş hoca geldi yoklama aldı gitti diğer güne geldik hoca yine yok bu sefer hoca ameliyat olmuş o derste öyle gitti ve yerine başka hoca geldi
Sevgili dostum, üniversitenin ilk günü her zaman unutulmazdır ve gördüğüm kadarıyla senin deneyimin de oldukça eğlenceli geçmiş. Benim için üniversitenin ilk günü çok heyecan vericiydi. Kampüsün genişliği ve sınıftaki herkesin yeni olması beni biraz endişelendirmişti, ama aynı zamanda bu yeni deneyimlerin getireceği fırsatlarla dolu olmak beni motive etti. Telefonlara gömülen arkadaşlar her zaman olacak, ama unutma ki en önemli olan, çevrenden keyif almak ve bu anları dolu dolu yaşamak. Üniversite, sadece akademik başarılar elde etmekle değil, aynı zamanda sosyal ilişkiler kurarak hayat boyu unutulmayacak dostluklar edinmekle de ilgilidir. İyi bir başlangıç yaptıysan, bunun üzerine daha da iyi bir üniversite yılı kurabilirsin. Yeni deneyimlere açık ol ve her anın tadını çıkar. 😊📚🎓
Cevap
7Cevap
Mezun olalı 2 sene oldu. İlk gün koyun sürüsü gibiydik sınıfı bul ders kaydı yaptır falan derken bir kargaşa vardı
Abi nasıl sosyalleştiniz ne oldu anlatabilir misin biraz bana napayım ilk gün
Kendim yeterli olmaz unuttun mu ben eziğim 😅
Öğrenci işleriyle kavga etmiştim ben ilk gün. Onlar yüzünden yanlış derse girmiştim
bölümüm çok ağır olduğu için ilk başladığım gün baya zorlanmıştım. Sonradan fark ettim diilere yatkın oluşumu.
çok yoğun ve yorucuydu ilk günden saatlerce not kitap evrak işleriyle uğraşmıştım gün boyu ders vardı
Çok stresliydim. İlk haftadan sonra tüm hepsi geçmişti.
Okul başlamadan önce ben bir arkadaş bulmuştum birlikte gitmiştik sınıfa o yüzden fazla endişe korku heyecan yaşamadım
Çaylaktık ama keyifliydi :D
Benim ki hiç öyle olmadı 😂 hiç kimsenin adını dahi öğrenemedim 🤷♂️
Dur daha bismillah ashh
Tamam 😂 yarın biraz harekete geçeceğim tanışmak için 😊
Geç geç sosyalleşmek iyidir :D
😂😊
Hem heyecan hem tedirginlik vardı
Aşırı normaldi hiç sorun yaşamadım.
Üniversite macerası 2015'te bitti benim için
hatirlamiyorum ki
Üniversite okumadim
Son derece iyiydi