+1 yılBoyla ne alakası var, polis mi olacaksın? Hostes mi? Manken mi? Benimde boyum kısa ama yıllarca gayet başarılı yönetici olarak pozisyonlarında çalıştım.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum başvurduğum yerler genelde böyle söylüyor. Bazen de bir şey söylemeden reddediyorlar.
Staj başvurunu nasıl yapıyordun? Belki sadece bizim bölümde önemlidir- +1 yıl
Canım, bizde okullar ayarliyordu staj yerini. Ayrıca çok çok saçma uzun yıllar ik uzmanı, şefi ve müdürü olarak çalıştım Hiç böyle bir kriterim olmadi özellikle ofiste çalışacak personelde. Ki 1.40 boyunda, tekerlekli sandalye de bile çalışan personel istihdam ettim. Bu arada benim boyumda 1.55 (madem boyunu sorun ediyorlar 160 cm sin sanirim, içinden topuklu belli olmayan boyu 5-7 cm daha uzatan ayakkabılar var diye biliyorum) staj biteme kadar en azindan kullan. :)) biz kadınlar topuklu ayakkabi ile azda olsa bu sorunu çözüyoruz.
Soran+1 yılBizde okullar ayarlamıyor malesef. Keşke ayarlasalar. Madem staj zorunlu, yeri de ayarlasınlar. Ben tek tek her yere başvurmaktan şikayetçi değilim ama reddedildiğimde üzülüyorum.
Prezentabl falan diyorlar. Sanırım boyum kısa diye prezentabl değilmişim. Başvurduğum yerler genelde böyle diyor. Kendi bilecekleri iş ben bir şey diyemem ama bir yerde staj yapmak istiyorum.
Soran+1 yılBu arada boy her bölümde önemli değil onu biliyorum. Benim benden kısa, hatta cüce arkadaşım var. Staj yeri bulurken hiç zorlanmadı. Gitti başvurusunu yaptı ve kabul edildi. Ama onun bölümü iç mimarlık. O bölümde sanırım prezentabl olmaya bakmak yerine portfolyoya ve yaratıcılığına bakıyorlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılbir yaşıma daha girdim bilgisayar mühendisliği ile boy ne alaka nasil bir baglanti var
014 Yorumla
Soran+1 yılPrezentabl değilmişim
- +1 yıl
Tuhaf geldi. ALLAH yardımcın olsun.
Soran+1 yılNe yapmam lazım? Okul bana staj yeri bulmak zorunda mı? Staj yeri bulamazsam ne olur?
- +1 yıl
Ya ben üni okumadim ama. Boyle sacmalik olur mu okulun sana staj yeri ayarlamasi lazim.
Soran+1 yılBence de öyle sonuçta zorunlu staj ve ben staj yeri bulabilmek için elimden geleni yaptım
- +1 yıl
Kiyamam. İnşallah halledersin en tez zamanda❤
Soran+1 yılStaj yeri bulamayanlar ne yapıyor?
- +1 yıl
Hic bir fikrim yok ama mantikli olan okulun ilgilenmesi..
- +1 yıl
Sehir senin için önemli mi? İstersen Rize'ye gel burda bulursun rahatlikla bizim insanlarin oyle sartlar aradiklarini zannetmiyorum.
Soran+1 yılŞehir önemli değil dediğim gibi suriye bile olur
Tanıdık şirket var mı? Bence benim bölümüm için önemli bir kriter şehirle alakası yok- +1 yıl
Yolladığım linkteki siteye göz at istersen
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim hemen başvurayım
- +1 yıl
Rica ederim❤
Bilgisayar mühendisliği ile boyun ilgisi nedir ya anlayamadim
037 Yorumla
Soran+1 yılPrezentabl olmak ile alakalı sanırım
Soran+1 yılBir çok yere başvurdum. Pek tanıdığımız da yok. Bizim aile inşaat sektöründe daha çok.
Soran+1 yılSizin tanıdığınız bir yer mi? Başvuracağım
Soran+1 yılPrezentabl olmak için en az 170 olmam lazım
Soran+1 yılEvet ayrımcılık ama benim derdim bir staj yeri bulmak. Ayrımcılık hep var yapacak bir şey yok
Soran+1 yılGenelde prezentabl olsun diyen şirketlerde boy önemlidir. Aslında suç bende, gençken ilerde boyumun sorun olacağını öngörüp en az 170 olmak için çaba sarfetmeliydim. İş işten geçti malesef. Bu arada antalya teknokent de başvuru için fotoraf istemiş. Yeri tanımıyorum ama genelde fotoraf isteyen yerler boyu önemsiyor.
Soran+1 yılSor bakalım çalışanların belli bir boyun üzerinde olması önemli mi diye. Ama önemsiz olsa neden fotoraf isterler ki?
Soran+1 yılHerkes bir nedenden dolayı geri çevrilebilir tabii 180 boyunda ama goril gibi bir kadın da geri çevrilir. Ben boydan kaybediyorum
Bu attığın şirkete sor boy sorun olur mu diye. Ama dediğim gibi boy önemsizse neden fotoraf istiyorlar?
Soran+1 yılTamam güzel ve çekicilik demek uzun boy demek zaten
Ben başvururum başvurmak sorun değil ama başvurduğum şirketlerden pek bir farkı yok yani yine kısayım diye reddedecekler
Soran+1 yılYok öyle bir şey güzellik uzun boydan gelir.
En azından bizim kültürümüzde öyle. 160 boyunda bir kadına kimse güzel veya çekici demez
Benim sorum senin attığın yer güzelliği çekiciliği önemsiyor mu onu sor bakalım. Belki fotoraf isteme olayını öylesine istemişlerdir. Hatta arkadaşına sor 160 boyunda bir kız var başvurmayı düşünüyor diye. Ben başvururum o sorun değil 100 yer kısasın diye geri çevirmiş 101 olsa sorun değil.
Soran+1 yılHadi sen sor cevabını bekliyorum. Bir de neden fotoraf istediklerini sor.
Soran+1 yılSiz sorun ben cevap bekliyorum sizden
Soran+1 yılTamam ben buralardayım
Benim anlamadığım niye fotoraf istedikleri. Önemsemeselerdi istemezlerdi bence. Ama belki de öylesine istemişlerdir bilemem. Sen sor ben buradayım. Arkadaşın IK mı? Örnek bir iş ilanı da aradım ama bulamadım
Soran+1 yılSordun mu?
Soran+1 yılYani dediğim gibi önemsemiyorlarsa neden fotograf istesinler ki
Soran+1 yılSordun mu? Arkadasin yazilimci mi?
Belki basvuran kisiyi taniyabilmek icindir
Ben de bulamadim henüz...
Koskoca İzmir'de staj yeri yook00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılBoyun kac ve bolumun ne
02 Yorumla
Soran+1 yıl160
Bilgisayar mühendisliği- +1 yıl
Hangı üniversite merak ettim😊
+1 yılLise mi üni mi ne bölüm
021 Yorumla
Soran+1 yılÜni
Yazılım mühendisliği- +1 yıl
Küçük çaplı şirketlere neden başvurmuyorsun
Soran+1 yılBaşvuruyorum her yere. 100 yere falan girmişimdir
- +1 yıl
Yer neresi
Soran+1 yılİzmir ama Ankara İstanbul eskişehirde yerlere de staj görüşmelerine gittim. Büyük şirket küçük şirket farketmez
- +1 yıl
Ücret konusunda bir şey vermeseler sorun eder misin?
Soran+1 yılHayır ücret beklentim yok
Soran+1 yılSigortayı da okul hallediyor
- +1 yıl
İzmir’in neresi
Soran+1 yılKarşıyaka
- +1 yıl
Ekonomi üniversitesi mi senin.
Soran+1 yılHayır yaşar üni
- +1 yıl
Anladım bir yer var bildiğim seni yönlendirmeye çalışırım lakin hala oradalar mı bilmiyorum gerçektende çünkü bende o bölgeden taşındım yardımcı olabilirim belki.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama neresi? Başvurmuş olabilirim oraya...
- +1 yıl
Çankaya’da bir şirket sanmıyorum başvurduğunu.
Soran+1 yılİzmirdeyse başvurmuşumdur çünkü izmirdeki her yere başvurdum
- +1 yıl
Sanmıyorum oraya başvurduğunu ama benimle iddialaşacaksan hiç konuya girmeden yorum yapmayım.
Soran+1 yılŞirketin adı ne?
İzmirde linkednden ve sitelerden bulduğum her yere başvurdum. Çünkü ailem izmirde yapmamı istiyor. Zor durumdayım zaten yer seçme gibi bir lüksüm yok- +1 yıl
Yaklaşık bir bir buçuk senedir o semte uzağım demiştim yani kişileri biliyorum ama ne isim ne şirket adı bilmiyorum kendileri ekonomiden mezun 4 arkadaş işletiyor ofisleri çankayada bir görüp gidip bakmadan nedir değildir bilemem ben yinede iyi niyetimden konuştum size.
Soran+1 yılBaşvururum ama en az 10 kişilik şirket kabul ediyor bizim okul :(
- +1 yıl
En az 10 ise sıkıntı o zaman vaktini aldıysam özür dilerim iyi akşamlar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHocalarına şöyle hemen ayarlıyorlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiştim önceden. Şirketlere başvur dediler geçiştirdiler. Genelde hocalarla aram iyi ama pek ilgilenmediler
Cevap sahibi+1 yılİlginç ne biçim hoca onlar. Bizimkiler biz demeden sorardı buldunuz mu diye. Okul bulmak zorunda ama zorunluluğu var.
Soran+1 yılOkul bulmak zorunda mı eğer hiç bir yer beni kabul etmezse?
Cevap sahibi+1 yılEvet bulmak zorunda bunda eminim.
Cevap sahibi+1 yılŞu altta Erzurum falan demiş gzekalının biri sakın başka şeyler peşindedir.
Soran+1 yılYa her yerde yaparım şu an suriye bile olur
Zor durumdayım ama okul bir şekilde buluyorsa sorun yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyla alaka neydi, ben mi kacirdim?
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde boyun kısa diyorlar
Hangi şehir ne üzerine
011 Yorumla
Soran+1 yılİzmir ama şehir farketmez her şehire gelebilirim
Soran+1 yılBilgisayar mühendisliği
Soran+1 yılGerçekten ayarlayabilir misin?
Soran+1 yıl40 gün
Soran+1 yılİzmirdeyse başvurmuşumdur çünkü izmirdeki her yere başvurdum.
Boyun kaç ki?
05 Yorumla
Soran+1 yıl160
Yeteri kadar uzun da değilim demek ki. Genelde prezentabl değilsin diye reddediyorlar
Soran+1 yılBence de saçma ama bizim bölüm için önemli bir kriter demek ki. Mimar iç mimar arkadaşlarım var benden kısa. Hatta cüce arkadaşım var portfolyosunu götürdü ve başvurduğu ilk şirkete kabul edildi. Keşke iç minarlık okumuş olsaydım
+1 yılCokmu kısasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl160 falan
+1 yılBoyun kaç?
06 Yorumla
Soran+1 yıl160
- +1 yıl
E kısa değil ki?
Soran+1 yılDemek ki yeteri kadar uzun da değil
- +1 yıl
Sorun başka bir şey bence senden kısa ve çalışan insanlar biliyorum
Soran+1 yılBizim bölümde biraz önemli galiba insanlar boyun kısa diyorlar. Not ortalamam 3.70 ve yaşar üniversitesinde burslu okuyorum. 4. Sınıf öğrencisiyim.
Soran+1 yılBenden kısa mimar iç mimar tasarımcı arkadaşlarım var çok kolay staj yeri buluyorlar. O bölümlerde portfolyo daha önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılBölüm ne
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnternete yaşadığın şehrin ismini yaz mesela istanbulsa İstanbul iş ilanları çıkıyo bak ordan kesin bulursun bulamazsan işkura git bir yerden çıkar illa ki ümitli ol ama
Soran+1 yılYaptım o dediğini
Şehir farketmez her şehire giderim ama İzmir olursa daha iyi olur
İşkur kesinlikle staj yeri buluyor mu? Bu yaz mutlaka staj yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılİşkura gidip anlatırsan mutlaka yardımcı olurlar merak etme
Cevap sahibi+1 yılhttps://m.kariyer.net/is-ilanlari/staj şuraya bir bak İzmir falan yazıyo
Soran+1 yıl40 iş günü zorunlu staj yapacağım sadece herhangi bir beklentim yok
Cevap sahibi+1 yılŞu dediğim yere bak bir inşallah bulursun
Soran+1 yılİşkur bulmak zorunda mı?
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olurlar çünkü ben muhasebe okudum bölümümü sorunca muhasebe diyorum bir kaç adres veriyo bana
Soran+1 yılStaj yeri bulamayan tek kişi değilimdir herhalde
Cevap sahibi+1 yılDeğilsindir tabi ki bir yerden çıkar nasibin öyle kalacak değilsin ya illa ki bulursun
Soran+1 yılBilmiyorum galiba boy bizim bölüm için önemli bir kriter ve bir noktadan sonra her yerden aynı cevabı alınca umudum kesilmeye başladı. Okul bir şirket ile görüşüp bu kızı staja almak zorundasınız demeli. Ben gittim başvurdum ama kabul edilmiyorum ne yapabilirim ki?
Cevap sahibi+1 yılEvet okulun bulması lazım bizd okul bulmuştu
Soran+1 yılBizde okul bulmuyor
Staj bulamayan öğrencilere ne oluyor?
Cevap sahibi+1 yılAçıkta kalma gibi bişey söz konusu olamaz bulamazsan mecbur bulması lazım bizde öyleydi mecburi yani
- Eğitim & Kariyer konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılNie. staj yapamiosun
09 Yorumla
Soran+1 yılReddediyorlar. Nedenleri de genelde boyumun kısa olması
- +1 yıl
Boyun kac staj konun nedir
Soran+1 yıl160
Ar-gendepartmanı olur bölümüm ile ilgili her departman olur önemli olan staj dosyamın dolması- +1 yıl
Bolumun nedir boyun kac
Soran+1 yılBoyum 160 bölüm bilg müh
- +1 yıl
Boyunla konunun alakasi yok istersen staj ayarlarim.
Soran+1 yılAyarlayabilirsen minnettar olurum!
Genelde başvurduğum yerler prezentabl değilsin diyorlar. Neden dediğimde de boyun yetersiz diyorlar. Bizim bölüm için önemli olduğunu düşünüyorum- +1 yıl
Sacma ayarlarim ozelden yaz. Ayarliyim.
- +1 yıl
Yaz ayarlayalim dedik yazmamissin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım