Egosu olan insanlardır çok yüksek mevkide insanlar tanırım çok mütevazı fakat notlar bir çalışanın genel müdür havasında olduğu insanlar da gördüm onun için egosu olan insanlardır.
Egosu tavan yapmış o kadar doktor tanıdım ki. Hastalar kapılarında kul köle olmuş hoşlarına gidiyor. Herkes karşılarından el pençe divan duruyor. Kapıyı çalmadan içeri girdiğini görürse falan "çık dışarı, kapıyı çal içeri öyle gir" diyerek babası yaşındaki adama bağırabiliyorlar. Bu olayı bizzat babam yaşadı. Kapıyı çaldığı halde doktor duymamış. Babama bağırmış, karaktersiz insan dışı varlık. Öyle muhtaç duruma düşsün ki doktorlar da çare bulamasın. Saygısız şey. Kimse benim beyefendi babama laf edemez. Saygıda ders verecek niteliktedir kendisi. Gelsin ayaklarını öpsün.
Doktor, dis hekimi ve avukatlar. Hepsiyle uzun sureli iliskim oldu. Hatta dis hekimi kiz arkadasimin annesi benim anneme soyle bir cumle kurmustu, "sizin cocuk tip sektorunde degil kultur farki olmaz insallah" demis. Annem de lafi koymus tabi kultur farki olsaydi 5 yilda anlardi kiziniz demis. Meslek bir yana sonradan gorme insanlardan korkun. Eline 2 kurus para gecti diye kimse sizden ustun olamaz. Doktor arkadaslar lutfen saldirmayin bana benim hatun borderline vakasiydi cok cektim cokkkkkkkk :)
Genelleme yapmiyim ama 2 türlü doktor vardır 1. cisi insanlara yardım etmek onları iyileştirmek için işini severek yapan mükemmel doktorlar 2. cisi ise parası için kalka sürte okuldan geçen bir halttan anlamayan 0ç evlatları heh işte o doktorlar egolu maymunlardır
Şöförler. Ticari araçlar olsun, resmi araçlar olsun. Sanki dünyayı kurtarıyor ipneler. Doğru düzgün sinyal vermezler, bütün kurallarda onlar hariç tutulmuştur, ayrıca centilmenlik nedir bilmezler...
Her meslekte egosunun köpeği olmuşlar vardır ama ben en çok savcılarda gördüm bu durumu, sanarsın adalet timsalleri... Torpille hak etmedikleri yerde durup birde kasım kasım kasılırlar eğer godaman biri değilseniz yüzünüze bile bakmazlar...
hakim savcı egosu diye birşey var, doktor egosu diyenin kalbini kırarım, hiçbiriniz görmemişsinizdir bile. tabi cemil durur mu çakar geçer, sen kimsin lan hakimsen adam olacaksın. o kadar.
bir meslekte bilgi ile ego ters oratılıdır bilgi ne kadar az ise yani meslek az bilgiyle yapıabiliyorsa çalışanlar o kadar egolu olur not: herkes için geçerli değildir üzerine alınana afiyet olsun
Meslekle pek alakası yok bunun karekteirnde çatlak olanda ego patlak veriyor kendini bir halt sanıyor illa genelleme yap dersine hakimlerde ve mühendislere çok denk geldim
Adalet dendiğinde içinde ego kaynanasını görüyorum, hiç bir çalışan bu derece akılsız ve kendini beğenmiş olamaz, mümkün olduğunca uzak kalın, ben hukukçuyum diyenlerden.
Bizim sınıftaki kendini kız sanan varlıklar egolarından hocalara saygıları bile yok hocaların arkasından konuşup yüzüne gülenlerden daha büyük egolu insan olamaz
Patronlar, müdürler, ustalar, ünlüler ve sağlıkçılar. Hele müdür ve ustalara ayar oluyorum neyin egosu bu mübarek alt tarafı patronun köpekliğini yapıyorsun. 😁😂
Asker, doktor, hemşire, öğretmen ama kişiye göre değişir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hukukçuların hepsi egolu savcısı avukatı vs yazılımla ilgilenen insanlarda da ego oluyor herif egosunu tatmin etmek için kötü amaçlı yazılım üretiyor fhdhdhd
felsefeciler dehşet ya görmen lazım Fen edebiyatın sözel binasına gir kim varsa camdan savurası geliyor insanın. Görüklede otururken yapmak istemiştim sarı binada
Biliyor musun Aslında daha iyi bir bölüm olması hiç önemli degil önemli olan senin o bölümü istemen sonuçta ortalık Üniversite mezunu işsiz dolu herkez mükemmel olacak diye bir kaide yok sen o bölümü okumak istedin onu okuyorsun mrmnunsun :) tıp okusan belkide bu kadar sevmeyecektin
En İyi Cevaplar