Asker polis hemşire doktor demeyin daha yaratıcı olun, ne olabilir?
2 ay
En etkileyici meslek grubu hangisidir?

Asker polis hemşire doktor demeyin daha yaratıcı olun, ne olabilir?
Bak ben bu olayı nasıl değerlendiriyorum biliyor musun,
Kişinin yüzüne ve tipik davranışlarına bakıyor, yaptığı işe uygun mu ve severek mi yapıyor on bakıyorum.
Sonuç eğer yapılan iş ile kişiyi bir bütün haline sokuyorsa o iş de o insan da seviliyor.
Genel olarak işler değişiyor yani.
Aşçı olan erkek de var,
Sanayide çalışan erkek de.
Her ikisinden de tanıdığım bir akraba var ve bence ikisinin işi de kendi şahıslarına münhasır olduğu için çok güzel.
Buna görecelidir denilebilir sanıyorum.
Bilmem anlatabildim mi..
Otopsi teknikerliği
Biyolog, kimyager..
Yazılım, yazılım mühendisliği..
Antropoloji, Antropologlar..
Arkeoloji, Arkeolaglar..
Aslında gassallık bence en içinde içime oturan her yiğidin harcı değil. Ebediyete gitmeden önce bizi aklayıp paklayıp gönderen kişi✨
Savcılık var ama adli ve terör ile ilgilenen 😍 ee napayım hepsi ilginç etkileyici geliyor bana🤷🏻♀️
Bide istesemde gidemedim okumaya içimde kaldı çoğu. İlla vardır bence sizleride etkileyen meslek türü
E dikkatimi çeker zaten ama yazılımcı uzak dursun😂
Bana sanayici marangoz vs yaklaşmasın kendi halinde hobisi olsa neyse ama mesleğini yapan biriyle ilgilenmem ben. Kendi ailemde var o yüzden söylüyorum istemdiğim için aşağı gördüğüm için söylemiyorm bilginize.
Yazılımcı ya telefon herşeyi istese kırae bakar ben bişey bilmeden bu halimle bile yapıyorum işi bilen adamı düşünemiyorum
Var tabi geçmişle alakalı şeyleri görmesini istemem ayıbım olduğundan değil bu arada, bazı yaşadığım duygular psikolojisini bozabilir. Hassas olup atlatamadığı şeyler oluyor insann bilmesin yani. Geçmiş bakmazsa baksın ama kız grupları var mahremiyet açısından aklımda yer beni ya bu durum kendimde yazılımcı olsam olabilirdi ama.
Almazsa o seni çok güzel savsaklıyor o zaman kuşlar mı uçuyor aklın mı görebiliyorsun bilmem anlatabildim mi😅
Ne yapacağımızı bilemeiyoruz ki.. neyse herşeyin hayırlsı
Üniversite yıllarımdan itibaren yapay zekanın geleceğin mesleği olacağını biliyordum 👍 şu anda yazılım ve bilgisayar ile ilgili meslekler ama artık yapay zeka her şeyin önüne geçti.
Cevap
20Cevap
Yazılım, Araştırma yapanlar, Genetik mühendisliği falan
Uzay mühendisliği vs. bunlar bana daha çekici geliyor
Şeflik bıçaklar felan müthiş çok ilgimi çekiyor
Hakemlik.. Futbol hakemliği gibi. Ayda 4 maça çıksa güzel para kazandıkları gibi sanırım büyün zaman sana kalır.
Psikiyatrist bence güzel olurdu. Birbirimize sarar birlikte tımarhaneye kapatırdık kendimizi. Sonra bunu kitap yapar üstüne bir de para kazanırdık.
Astronot, ikinci ve öğretmen. Belki zoolog ve biyolog bide bilim insanları 🤌
Aralarında astronotu tuttum 👍
Adlı tıp uzmanını da ekleyeyim hayal mesleğim 🤌
Yok yaaa hiç benlik değil. Ölü bedenler kokuları ııııığğğkkk
Cevap siparişi de vermişsin :D Vantrolog diyorum...
En güzel meslek doktorluk ve öğretmenlik sanatçılık
Performans sanatları. Ben hayatını bu sanatla kazananlara aşırı imreniyorum. Ve özellikle bu branşlarla uğraşan kadınlara çok kolay düşüyorum. Gelecek ve kazanç korkusu olmadan sevdiği işin peşinden koşan, kuğu gibi kadınlar, hepimize saygılar 🙏
Pilotlar beni aşırı derecede cezbediyor içinde yüzlerce yolcunun bulunduğu tonlarca ağırlıktaki bir aracı 35.000 ft yükseklikte her türlü hava koşulunda kullanmak gerçekten büyük bir risk ve başarı helal olsun
Pilot
Biyolog
Kaymakam
Herhangi bir alanda müdürlük...
Psikolog 😂 ya da biraz daha ileri gidelim psikiyatri
Yazılımcı bence
Ne bileyim hackerlar gibi cool geliyor bana hghj
Kişi değilde yapılan iş cool bana göre ondan dedim
Rica ederim 🙏
Davulcu sjsjsj
Bence mühendislik ya zekiler
Kepçe operatörü ve çiftçi