Arkadaşlar hesapladığımd mümkün gözüküyo peki hiç mat yapmadan sözel bölüm secenler varmı? Sadece yaşayanlar yazabilir mi? 

Yerlesirsin bı yerlere ama mat korkunç değil 0 dan 30 a. cikardim imam. hatip. mezunu olmama rağmen
Nasıl cıkardın netini o kadar?
Eğer özel yeteneğin varsa resim falan sözelden 180 al yeter 😂
Geçen yıl her dersin bir barajı vardı yani matematik çözmezsen hrdaplanmıyordu sınavın
İşte öyle oldu benim hesaplanmadı mat yapmadığım için bu sene ne olur sence cok savma değil mi?
geçen sene o matematik için kaldırıldı diye biliyorum yani yapmasakta olurdu tytde yapmayan arkadaşlarım var hesaplandıda puanları
Cok trsekkur ederım kolay konuları anlamaya calısacagım
Türkçe ve sosyali fullersen yaparsın ama matematik korktuğunuz kadar yok
Valla yapamıyorum kardeşim ne önerirsin bana
Bende toplama yapamıyorum diye ağlıyordm sınavda bir ilahi güç mü geldi ne oldu son 30 dakikada 15 soru çözdüm 15 i de doğru çıktı dsnlss
Yuh yuh be ben 3 soru yaptım 3 u ee yanlıs
Ama hiç çalışmamıştım o ayrı
Ben bir sene boyunca bireysel matematik kursuna gitmiştim hocanın dediklerini hep bilinçaltına atmışım
Cevap
14Cevap
Bir arkadaşım Türkçe öğretmenliğini kazandı hiç Mat yapmadan ama tabi hayallerinizde Hangi bölümü düşünüyorsunuz bilemem
Mümkün tabii ki eger türkçe ve sosyali çok iyi yaparsan. Kendine onlarda güveniyorsan üzerine git tama yakın yapmaya çalış. mat ve diğerlernden de birkaç Soru yaparsak yeterli olacaktır
Hiç mat yapmadan eşit ağırlık okuyorum ne diyosun senn😂
Sözel bölüm seçersin fakat sözelde çok iş alanı yok eşit ağırlık seçsen daha iyi olur
Mümkünde üniversiteler bile çöp artık kazansan ne olucak ki :D 1 2 bölüm dışında bitti yani üniversite ilkokul gibi zorunlu olmalı :D
aynen kardeşim lise mi uni mi belli değil zorunlu olsa super olur
zorunlu olmalı derken? zaten kazanması kolay degil mi barajı geçince bile bir sürü girebilecek bölümler var
haklısın bende öyle düşünüyprum
Ben de aynı böyleyim tekrar sınava girersem matematiği yapmıcam.
TS denilen bir bölüm var türkçe sosyal bununla kazanırsın
Mat yaparsan daha iyisi olur. Standart sapmanın üstünde yaparsan çok daha iyi olur
Sözelden sınava girip hic matamatik yapmayıp öbürlerini fule yakın yaparsan istedğin çoğu bölüme rahat girersin
Ne bölümü istiyorsun eğer iyi bir puan alman gerekiyorsa mecbur yapmalısın
Merhaba bende sınava hazırlanıyorum detaylı konuşabilir miyiz?
İletişim fakültesi olabilir sözel bölüm.
Ben de onu düşünüyorum ama matematiksiz girebilirmiyim? Sıfır netle
Aynen ea değil sonuçta. Yükseköğretim Program Atlası'na bak.
Kaç bine girmek istiyorsun mesrla?
Matı full yap istedigin bölüm uni ye git
Üflesen kazanırsın kasma zor bir şey değil
Onemli ollan turkce ve matematik
az bir şey yapsan yine de iyi olur
0.5 Dahi olsa sözelcide olsan mat 1 yapman lazım
Mümkün
Değil tabi ki.
Mat olmadan olmuyo
Mümkündür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar