Niyetler de olumlama gibi sık sık yapılır mı? Ne kadar sürede niyet gerçekleşebilir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuresi sana bagli, niyetinin gerceklesmesi icin adim atmalisin
Mesela 'is bulmaya niyet ediyorum' dedin sonra niyetinin gercek olduguna emin bir sekilde is basvurulari yapmalisin1393 Yorumla
Soran+1 yılPeki birinden özgürleşmek için mesela eski sevgiliden
Cevap sahibi+1 yılAa bu tam niyetlik bir durum degil ama benim kisiden ozgurlesme calismami sana paylasiyim
Oncelikle kendime bakiyorum, ondan ne bekledim bana ne vermedi. Onun icin neleri neden yaptim o bana nasil davrandi. Sayfalarca analiz cikabiliyor. Durum tespiti ve karsi tarafi suclamaktan siyrilip sadece ozgurlesmek icin gerekli
Durumu, hatalarimi, eksikliklerimi tam anlamiyla anlayinca meditasyon halinde durup derinlestikten sonra o kisiyi karsima cagiriyorum
Ona her seyi anlitiyorum. Ama suclamadan ve yargilamadan.. uzulmeden sadece ozgurlesmek icin
Ardindan 'sen bana rehberlik ettin, rehberligini kabul ediyorum ve bu zaman kadar sana verdigim tum enerjiyi senden saflastirarak geri aliyor, senden bana gelen tum enerjiyi saflastirarak sana geri veriyorum.
Biz artik birbirimiz icin hic var olmadik, namaste
Bu sekilde ve kendi bikac cumlemle ozgurlesme yapiyorum. Benim ailevi sorunlarim vardi
Soran+1 yılBen YouTube'da bir meditasyon videosu var onu yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılMistik yol, meltem guner kimden yapiyorsun
Soran+1 yılCan aydoğmuş bugün ikincisini yaptım
Cevap sahibi+1 yılBu arada benim dedigim uygulama derleme. Yani ordan burdan bag koparma vs calismalari sozlerini karipta uyguluyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen can aydogmus cok guzel yapiyor, onu yapmaya devam et ve sasir kendine ahh ne de guzel basardim gibi. dd yani degistigini fark etmek onemli
Soran+1 yılÖzelden konuşalım mı diyeceğim de ikimizde gizliyiz😂
Soran+1 yıl2 gündür rüyama girip duruyor
Cevap sahibi+1 yılAjzh aynen:D
Soran+1 yılRüyama girmesi ne özellikle bu bağ koparma meditasyonundan sonra
Cevap sahibi+1 yılRuyalar netse rehber ruya olabilir
Sen sezgilerinle fark etmelisin, muhtemelen fark edersinde zaten
Sana belli bir mesaji vardir ama bu mesaj senin bilincaltina ait, yani karsi tarafla alakalandirma
Karsi tarafla alakasi biraz mistik ve o konularda iyi degilim
Soran+1 yılBenim tek istediğim artık ondan bir beklenti içinde olmamak o çok güzel devam ediyor bende öyle devam etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılCok kolay bu biliyor musun
Inan bana dertlerin tumu ama tumu bir ilizyon
Kendini cok iyi analiz etmen lazim, bilinc seviyen buna hazirsa fark edersin zaten sende eksik olan ne var vs
Soran+1 yılBen ayrılmıştım bundan sonra pişman olup geri dönmek istedim kabul etmedi hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum onu ondan birşey beklemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGercekten sevdigini dusunuyor musun
Cunku gercek sevgi asla aci vermez. Edebiyatvari gelmesin ama hayat madde degildir. Ruhu kaybetmemek onemli
Ruh ancak samimi sevgiyle korunur. Sevgi zarar vermez eger veriyorsa bu kesinlikle sevgi degildir oncelikle bunu kabullen
Bahsettigin beklenti durumu karsi tarafla alakali degil, bir sekilde zarar gormus ruhunun sancisi
Ne demek istedigimi umarim anlarsin
Soran+1 yılPeki bu sancıyı nasıl dindiririm
Soran+1 yılBu sevgi değilse nedir?
Cevap sahibi+1 yılHmm uzan bir yere, sonra sanciyi yogunlastir. Bende genelde kendimi yetersiz ve onemsiz gorme kaynakli gobegimin ustunde biriken bir sanci olur
Yogunlastir onu, onun orda olmasina sebep olan anilarla beraber zirveye gelsin
Sonra onunla konus, cok samimi ol
Biliyor musun sen bana ait degilsin, buraya bir acik buldun ve geldin ama senin bana soylemek istedigin seyi biliyorum. Bana kendimi fark etmemi, ruhumu korkudan ozgurlestirmemi ogrettin. Simdi artik git ve senin yerine sevgiyi seciyorum gibii gibi
Yavas yavas azaliyor, yavas yavas kendine geliyorsun. Hicbir sorunu ciddiye almaman gerektigini sorunlarin ne kadar kolay cozuldugunu dusunuyorsun. Kendini yaptigin seyi destekleyen bir ruh haline sok
Kendi cumlelerini kur, konusmaya baslarsan cozulur
Soran+1 yılHer yerden engelledi mesaj atsa da küfretsem diye içimden geçip duruyor
Cevap sahibi+1 yılSana zarar veren her duygu korkudun. Kaybetme, elde edememe, yetersiz hissetme korkusu. Ofke, aci gibi her sey korkudur
Sana iyi gelen her sey sevgidir, sukran mutluluk cosku nese gibi
Evrende 2 tip duygu var korku ve sevgi. Iyi olanlar sevgiden, kotu olanlar korkudan doguyor
Soran+1 yılŞöyle sihirli bir şey olacak o kızı tak diye silecek aklımdan
Cevap sahibi+1 yılAma ben sana ne diyorum sen hala ofke kusuyorsun :Ddd
Hayatin bir puf noktasi var, basina geleni kabullenmek gibi
Cevap sahibi+1 yılVar yeni bir kizla konusmak gibi ahshaj
Soran+1 yılÖfke kusuyorum doğru yaptığı hatalar yaptığı şeyler aklıma geldikçe
Cevap sahibi+1 yılBiraz acmaya calisicam seni, rahatsiz oldugunda kesersin
Niye ayrildin
Soran+1 yılGeçen annem kızdan ayrılmasaydın falan dedi sinirden küfür ettim
Soran+1 yılBiz bununla birkaç defa ayrıldık barıştık ilk başlarda çok ilgili sevecendi sonra benim yaptığım şeylerden dolayı yorulmuş falan ilgisiz falandı en son mesajıma cevap vermedi birgün boyunca beni umursamadı sonra ayrıldım ben
Cevap sahibi+1 yılSen ofkenin farkinda degilsin ki, ofkelisin cunku bunu sana nasil yapabilir? Oyle mi?
Ama kimse yaptigi hicbir sey icin kendisinden baskasina hesap veremez
Ben sifalanma calismalarimda kendimi sevgiye adamak istedim, birilerinden kurtulmayi kendimi fark etmek icin istedim
Ilk basta tum hatalarimi kabul ettim ve basarili oldum
Ama sen eger ofkeli olma hakki bulursan kendinde siyrilamazsin. Oncelikle suclamaktan vazgec
Soran+1 yılArtık ne yapılacaksa yapmak istiyorum sadece onu bitirmek istiyorum ve mutlu bir ilişki istiyorum
Soran+1 yılNeler yapabilirim o çok güzel devam ediyor hayatına benim sürekli aklımda o var onu düşünerek ona öfke duyarak onu besleyip duruyorum
Cevap sahibi+1 yılInsanlarla iliski, kisinin kendisiyle olan iliskisinin yansimasi
Kendinle mutluysan insanlarla da mutlu olursun
Soran+1 yılKendimle mutluyum gayet ona olan öfkemi ve hislerimi bitirmek istiyorum can aydoğmuş meditasyonumu sık sık yapın diyor
Cevap sahibi+1 yılFark ettim, eger yapmak istersen faydali bir sey var
Rahat bir konuma gel, ruhun (oz varligin, bilincin) disariya cikiyor ve sorunlarinin tumunu tek tek izliyorsun
Ama sakin beynini aklini dahil etme izlemeye. Izle izle izle ta ki o senin icin sorun olmaktan cikana kadar
Sen izlerken ruhun o sorunlarin tamamen korkuya (olume) ait hissediyor. Onlar sana ait degil bir bir sorunlarin ucuyor
Bir de rahat bir konumda tanriyla konus, o bir isik topu. Gozlerin kamasiyor. Onun seni sevdigini hissediyorsun bu ofkeyi istemedigini ona soyluyorsun. Icini bildigin cocuk safligiyla dok. Sonra bilinc sicramasi icin niyet et, mesaji hayatina davet et
Samimiysen kisa surede kendine gelirsin
Bunlari yaptiktan sonra ruh halini sevgide, sukranda, nesede tut.. ofkeye donersen cok zorlanirsin
Soran+1 yılPeki şu bağ kesme meditasyonunu günde 3 4 defa yapsam çok mu olur
Cevap sahibi+1 yılCan aydogmus sayesinde isik iscileriyle tanistim
Bir seyde basari devamlilik istiyor, aynen yapmaya devam et, farkindaliginda basarin olsun. Yani olmuyor modunda degil de oluyor modunda kal
Soran+1 yılIşık işcileri ne?
Cevap sahibi+1 yılCanim benim ic sesin o kadar onemli ki, kendi bilgeligine guvenmek zorundasin
Soran+1 yılSen bana meditasyon olarak ne önerirsin
Soran+1 yılBirde ben eskiden daha iyiydim umursamazdım sonradan çok umursamaya başladım onu düşünmeye başladım
Soran+1 yılResmen kız enerjimi çaldı eskiden ne enerjiktim ben ya yaptığım herşeyden hayattan zevk alırdım
Soran+1 yılBana eski halimi versin başka birşey istemiyorum
Soran+1 yılSanki ondan daha iyi huylusunu daha iyi birini bulamayacak gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılGenelde oyle oluyor.. niye bilmiyorum bende hic onemsemedigim seyler yuzunden aci ceker halde buldum kendimi. Ne sekilde gelisti vs bunlari kendimi analiz ede ede kesfettim
Galiba bilinc sicrama icin seni zorluyor
Bekle benim denediklerimi sana atayim
Soran+1 yılHiç umrumda olmazdı sonradan böyle oldu hayatımı s. kti attı
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/OSfgwlWTPfc
Eft, nlp hakkinda baya arastirma yapmistim o nedenle rahatlikla uygulayabiliyorum ve duygulardan ozgurlesmek icin iyi
https://youtu.be/tcnT1_C-WeE
Bu tip affetme calismalari da yine sevgi odakli olmali yoksa geri teper
Onun haricinde ben genelde daha kendimle alakali olana yoneldim, kendimi nasil bulurum, bilincaltimda neler var gibi gibi ve son radde olarak su anda sessiz meditasyonla gunluk devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Bag kesme icin ben kendi kendime uyguluyorum
Genelde zaten meditasyonlarin tumunu kendim yaparim, bunlar bana rehberlik yaptilar
Bag kesme icin can aydogmusunkine devam et, bu ikisiyle de destekle
Ilk once dinle aklina yatarsa uygularsin, yatmazsa uygulama
Benim ozgurlesme icin temel aldigim seyi soyleyim belki yardimi dokunur.
Hikaye ve duyguyu birbirinden ayirma calismasi
Hikaye degismez o yasandi ama ona yukledigim duyguyu rahatlikla donusturebilirim
Bir de bu tip sancilar rehberdirler, sana rehberlik ederler. Rehberliklerini kabul etmezsen gitmezler. Israrcidirlar sen de onlari ozgurlestirmek icin israrci ol
Biraz karisik oldu, inan acayip okuma yaptim bunlar hakkinda ve galiba seninle ayni nedenlerle olmadilar. O yuzden sana ne soylemem gerektigini pek bilmiyorum.. umarim yardimci olurlar
Soran+1 yılÇok yardım ettin teşekkür ederim canın meditasyonunu günde 3 4 defa yapsam olur demi?
Cevap sahibi+1 yılOlur kesinlikle, dedigim gibi kendini iyi modda tut ve ne kadar kolay basa cikabildigine sasir. Hahahah bu kadar basit iste diye sesli sesli konus. Uyurken ve uyanir uyanmaz yapabilirsin
hatta bir yasam kocuyla yuzyuze konusursan cok kolay atlatirsin
Ben bikac toplu seansa katildim, farkli ve etkili olmustu. Ama gerekli degil sadece birey icin farkli bir deneyim olur
Soran+1 yılTelkinlerde seni siliyorum unutuyorum gibi kalıp kullanabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılSenden ozgurlesiyorum demen daha yararli olur
Bu iste asil amac kendini korkudan arindirmak oldugu icin sevgiye hizmet etmeli
Mesela sana olan negatif duygularimi sildim, onlar artik yok. Hayatimda mutluyum. Ben senden ozgurlestigim icin mutluyum diyebilirsin. Senden ozgurlesmek bana cok iyi geldi, senin iyi oldugunu bilmek bana cok iyi geliyor demen de onun iyi olmasini hazmetmeni saglar
Birde olumlamalardaki puf nokta ' zaten oldu'
Yani o ne oluyor, ne olucak o oldu
Mutlu olucam oluyorum degil, mutluyum,
Siliyorum degil, sildim gibi gibi
Cevap sahibi+1 yılBastaki cumleyle uyumsuz olmus, kusura bakma. Ozgurlestim demeliyiz
Soran+1 yılOlumlamalar şimdiki zaman ekiyle oluyordu bildiğim
Cevap sahibi+1 yılSimdi de olduruyorsun. Su aninda sen ozgurlestin
Siliyorum siliyorum diye tekrarladiginda hala silme hali bilincaltinda kaliyor, bilincaltin hala onu siliyor oldugunu dusunuyor
Ama sildim dediginde bilincaltin sildigini biliyor
Cevap sahibi+1 yılBu arada bikac yorumu kacirmisim. Enerjimi caldi demissin,
Ona enerjini sen verdin. Sen vermeden kimse senden bir sey alamaz ona verdigin her seyi geri aldigini kendine ilan et veee lutttfeeen bir daha kesinlikle bu sekilde konusma. Calismalari yapmaya devam ederken olumlu halde kalmak cok onemli
Cunku su anki halini dusuncelerin olusturdu, dusuncelerini iyilestirdiginde hayatinda iyilesicek
Soran+1 yılOlumlamaları geçmiş halinde kullanayım yani
Cevap sahibi+1 yılBen zaten oldu halinde kullaniyorum, bak cok guzel bir sey aticam bulabilirsem
Soran+1 yılMesitasyonlarda İnternette falan hep şimdiki halde
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/eGvVxIqFNDU
Reklamci bir basligi var ama anlaticiyi arastirinca guvendim. Bir de birkac saglik sorunumu can aydogmus ve bu dusunceyle yendigimden ahhs
Soran+1 yılİnanmanın önemi mesela ben şöyle olumlama yapsam olur mu seni sildim ve senden özgürleştim
Cevap sahibi+1 yılEvet olur:))
Soran+1 yılKusura bakma senin de başını çok ağrıttım konuşmak iyi geldi 😊
Cevap sahibi+1 yılBanada:))
Soran+1 yılBiraz daha özgürleşmiş hissettim 😃
Cevap sahibi+1 yılHayir tamamen ozgurlestin ahshaj
Cabasiz huzur diye bir kavram var, huzur icin cabalamana gerek yok o zaten seninle :dd
Soran+1 yılAynen kız tamamen özgürleştim 😂
Soran+1 yılMesela sınava çalışıyorum bu sınavı başarıyla geçeciğime inandım ve başardım mı diyeyim 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet, olmasini istedigin her sey icin bu yontem ise yariyor :Dd
Soran+1 yılEe mesela mutluyum yerine mutluydum kendime güveniyorum yerine güvendim mi diyeyim 😂
Cevap sahibi+1 yılMutluyum su ani temsil ediyorum. Mutluydum gelip gecen bir seyi
Ya bir seyin olmasini istediginde oluyor hali bilincaltini duzenlemede yetmez diye zaten ozgurum demelisin. Yani zaten ozgurluge sahipsin
Zaten neseye sahipsin, daha fazla uzulmene gerek yok
Zaten sildin daha fazla silmeye calismana gerek yok gibi
Mutluyum da zaten mutluyum hali,
Mutluydum bir zamanlara ait, su anina degil
Sey gibi siliyorum, sildim, silmistim. Bu ucunden sildim demek tum zamanlarimda silik olcagi anlaminda
Cevap sahibi+1 yılZaten istedigin seye sahipsin modunu korusan yeterli, ama aklina yatmiyorsa yatani yapabilirsin :Ddd
Soran+1 yılBazı şeyler için şimdiki zamanı kullanmak gerekiyor o zaman mutluyum, huzurluyum, kendimi seviyorum vs. 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ahzhaj ince yerleri fark ettin, ben bunlari bu sekilde fark etmemistim :Dd
Soran+1 yılZeka fışkırıyor😂 benden aldığın enerjimi alıyorum mu diyeyim aldım mı diyeyim 😂
Cevap sahibi+1 yılAhjzhajb bak ya
Aklina yatani yap, Ama ben spontane olan calismalarda zaten oldu halini korumaya odakliyorum kendimi
Yani aliyoruuum dedikten sonra ohh aldiim demen kendini emin hissettirir, sonra aldim diye devam edersin ama aldim aldim derken enerjiyi ondan emme tamamen almis oldugunu hisset
Soran+1 yılO zaman aldım diyorum kızım sana güveniyorum hadi iyisin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen bunlarla rahata kavustum ajzhaj rahata kavusunca ilk fark ettigim sey niye bu kadar aci cektimki oldu. Yani cektigim aci cok degersiz geldi. Ozgurlesmenin serefine bir kahve ic :))
Soran+1 yılİftardan sonra artık yavrum 😂
Soran+1 yılAdın ne nerelisin bu arada 😂
Cevap sahibi+1 yılShKhzja bursaliyim ama 2 senedir baska bir yerde yasiyorum. Adimin bas harfi z ajzh
Soran+1 yıl🤔Zeliha? 😂
Cevap sahibi+1 yılAa guzel isim ama hayir. ddd
Soran+1 yılAynı şehirdeysek bana yemek ısmarla 😂
Cevap sahibi+1 yılNerdesin ki ajzh maas gunu ismarlarim
Soran+1 yılKonya kaç yaşındasın 😂
Cevap sahibi+1 yıl23 aa konya yakin aslinda:)
Soran+1 yılSen nerdesin bayan Z😂
Cevap sahibi+1 yılAfyon da :Dd
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılKasiyerim ajs
Soran+1 yılAnuw hangi mağazada kız 😂
Cevap sahibi+1 yılbir optik magazasinda, karsima cikmazsin di mi ajsb
Soran+1 yılAhaha seni bulacam yavrum 😎😂😂
Cevap sahibi+1 yılShzhha neyse uyumam gerekiyo artik, kendine iyi bak :))
Soran+1 yılTamam canım görüşürüz yine 😂
Soran+1 yılAklıma birşey takılırsa merak edersem buradan mı sorayım kız yine aynı 😂
Cevap sahibi+1 yılSorabilirsin:))
Soran+1 yılGeçmiş zamanda olumlama kullanmak daha iyi aferin kız 😂
Soran+1 yılKız mesela 2 3 farklı konu üzerine meditasyon yapsam bir günde olur mu? 😂
Cevap sahibi+1 yılAaa silindi yazdigim :(((
Gecmis zaman olarak dusunme, gecen giden bir sey olmadigi icin sen tum zamanlarda istedigin seye sahipsin.. yani senin icin istedigin sey hayatinda, o zaten var. Bu ince algiyi benimsemen daha etkili ve puruzsuz sonuclar dogurur
Meditasyonlarinin konusu birbirinden apayriysa beynin birine daha cok onem vericektir (sende fark edersin) haliyle digerlerinden verim alamaz hatta onem verdiginden de tam verim saglayamazsin. Ama ayni kulvardaysalar desteklerler birbirlerini, yapabilirsin..
Beyinde noron 21 gunde kaliciligini koruyormus. Meditasyonlari 21x3 set oneriyorlar.
Bu arada kendime kahve yapicam hadi sen de yap :))
Soran+1 yılBana da gönder :) içimde inanılmaz birşeyler oluyor onunla bağları koparmaya başladım galiba enerjimi geri alıyorum galiba 😂
Cevap sahibi+1 yılAslinda 10 gun sonraki halimizle yasiyoruz su an ajzhan bu konulara girersem cikamam jshsh
Ama coklu evrene gore bircok secim olasiligiyla gecmis ve gelecek simdide bulunuyor
Su aninda yaptigin secimle 10 gun sonraki versiyonunu belirliyor, eslesiyorsun (hem ayni zamanda o zaten var, ona ulasiyorsun)
Bunu soyledim cunku gelecekteki kendini simdinde gor diye
Bu arada beyinde gelecek yok imis. Yani gelecek planlarini simdine getirmezsen beyin surekli onu erteliyormus. Belki daha fazla yardimci olur ajjs
Kahvenin sekeri fazla gelmis, ama tadi guzel. dd
Soran+1 yılSabah uyanır uyanmaz seni sildim seni ve kendimi affettim senden kendimi özgürleştirdim seni de özgürleştirdim dedim senden enerjimi benden aldığın mutluluğu enerjimi aldım dedim 😂
Cevap sahibi+1 yılE nasil hissediyorsun :))
Soran+1 yılMesela birisiyle bağlarını kestiğinde o bunu hissediyormuş😂
Soran+1 yılGüzel hissetmeye başladım cidden dediğin gibi olumlama yapınca etkisi oluyor 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet, cok dusundugun birine enerji alani olusturuyorsun. O enerjinini dusundukce buyutuyorsun, hatta bir yerden sonra alan seni ve karsi tarafi etkiliyor.
Bir de bedendeki enerji merkezlerinden kisinin enerji merkezlerine gonderdigin enerji baglari var
Mesela kalpten sevgiyi, bogazdan soylediklerini kokten birlikteligini gibi. Bu baglardan ozgurlesen kisiyi sezgisel olarak karsi taraf biliyor
Bilincli ozgurlesme olmadigi zamanlarda bile
Soran+1 yılSeninle bağlarımı kestim sana karşı olan öfkemi bitirdim seni kendi yoluna uğurladım seni hayatımdan tamamen çıkardım falan diyorum 😃
Cevap sahibi+1 yılBak seninle bir bagimiz kalmadi, varliklarimiz tamamen ozgur. Bu his cok guzel, sende boyle hissediyor musun ajhdj
Baya olumlu cumlelerle konus, olumsuz cumle katma sakin araya bir de ofkeli hissettiginde devam etme ajbzba hislerinle soylediklerin birbirine uymali
Bir de cok zor bir sey degil inan bana, en fazla 5 gun icinde ruh halini bozmazsan kendini sasiricaksin
Soran+1 yılÖfke için ne diyebilirim :))
Cevap sahibi+1 yılOfkenin kaynagi kendini tam olarak ifade edememeden oluyor. Kendimi rahatlikla ifade ediyorum, ne istedigimi biliyorum, kararlarimi seviyorum gibi telkinler dusuncelerini ve davranislarini birbirlerine uyumlar
Ama ofkelendigin herhangi bir sey icinde duz bir cumle kurabilirsin
Annen sana istemedigin bir sey soyledi ve ofkelendin annemin bu soyledigi zannettigim kadar sinirimi bozmuyor, hahah hatta komik bile
Bir seyleri tiye almayi ogrenirsen ofke gibi seyler minimumam iner
Soran+1 yılİnstagram kullanıyor musun sen zeliş 😂
Cevap sahibi+1 yılBir de kendi varliginin onune hicbir seyi koymamak cok onemli. Varligini ve duygularini baskalari yonetmemeli yani, ben en azindan buna yogunlasiyorum
Sen sanirim sadece bu durum icin bu konulara yoneldin oyle mi
Soran+1 yılBilinçaltı konularıyla falan uzun zamandır ilgileniyorum meditasyona falan yönelmem ayrılıktan sonra oldu
Cevap sahibi+1 yıl:))) ha bak ruyalarin bilincaltini yansitiyor. Ruya gordum demistin, sıkışmış seni rahatsız eden şeyler rüyayla acigi cikiyor. Ruyayla bilincaltini iyilestirebilirsin
Ben ruya defteri tutiyorum. Cok net ruyalar muhakkak bir sey ogretiyor
Soran+1 yılİstersen instagramdan ekle kız 😂
Cevap sahibi+1 yılBilemedim su an ahsh
Soran+1 yılEkleyiver kız 😂
Cevap sahibi+1 yılEmin olamadim :((
Soran+1 yılAhaha niye kız 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHis olarak shsh
Soran+1 yılAhaha yiyeceğim seni 🤣🤣
Soran+1 yılTamam kız için rahat değilse verme 😂
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim:)
Soran+1 yılBaktım sen bu konuda baya sıkıntı yaptın rahat bırakayım dedim maaş gününü konuşalım şimdi biz 😂
Cevap sahibi+1 yılHsjzhja maas gunume 6 gun var ve bu ay odemem yok :D
Soran+1 yılNe güzel bana yemek ısmarlarsın o zaman 😂
Cevap sahibi+1 yılEvine siparis vereyim ahshaj
Soran+1 yılÇok yazar Konya'ya geldin mi hiç 😂
Cevap sahibi+1 yılGelmedim ya guzel mi hsh
Soran+1 yılGüzel yerler var etliekmek ısmarla bana gel de 😂
Cevap sahibi+1 yılYsjshha sen tanismak istiyorsun ahzh
Soran+1 yılAhaha iyi kız iyi ısmarlama 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe cok konustuk ya, akti :D
Soran+1 yılAkti ne kız 😂
Cevap sahibi+1 yılAktı yani ahshaj kusura bakma, telden yaziyorum :Dd
Soran+1 yılSen benim minik rehberim olarak kal burada yeter 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen kac yasindasin. dd
Soran+1 yıl22😂
Cevap sahibi+1 yılAa :Dd
Soran+1 yılAilenle mi oradasın sen kuzum 😂
Cevap sahibi+1 yılHayir, ailem bursada :)))
Soran+1 yılBursa merak ettiğim şehirlerden biri 😂
Cevap sahibi+1 yılFazla beklentin olmasin :D
Soran+1 yılAfyon nasıl 😂
Cevap sahibi+1 yılGezip gor ama yasama :Dd zaten asosyalimdir, insanlarla cok iliski kurmuyorum. bir sekilde yerlesmek zorunda kaldim, is ev is ev
Soran+1 yılİçinden geçtim İzmire giderken adını söyle artık yavrum 😂
Cevap sahibi+1 yılHehehehhe :D
Soran+1 yılZerrin 🤔
Cevap sahibi+1 yılZehra zehra :))
Soran+1 yılO hiç aklıma gelmedi bak kuzum 😂
Cevap sahibi+1 yılArtik ne kadar bilmemeni istediysem :Dd
Soran+1 yılAynen yavrum baya zorladın 😂
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma:))
Soran+1 yılbir kahve yap affederim 😂
Cevap sahibi+1 yılAz sekerli hsh
https://i.hizliresim.com/1EnAgY.jpg
Soran+1 yılBana da yolla yavrum 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılYolladim iste ajzhn
Soran+1 yılAhaha oradan pişmaniye al bana 😂
Cevap sahibi+1 yılTulumba var onu da atiyim mi ajshja
Saka bir yana, kahve yap kendine ve icc, bende icip uyuycam :dd
Soran+1 yılTatlıyı aşırı severim 😂
Cevap sahibi+1 yılKahveyi ictim, disleri fircalayip uyuyorum artik. Kendine iyi bak:)
Soran+1 yılTamam Zehra aklıma birşey geldikçe buradayım 😂
Soran+1 yılKız bazen aklıma geliyor engelliyim zaten onda da bir yerden ulaşıp kızmak bağırmak çağırmak öfke yani bunun için ne yapabilirim 😂
Cevap sahibi+1 yılOfkeyi ne olursa olsun tek basina yasa. Bir odada soylemek istediklerini soyle (sesli daha iyi olur) sonra sucladigin seyleri tespit et, yargiladiklarini tespit et, kizginligini analiz et yani
Ofkeni kustuktan sonra yaptigin analizi olumluya donustur. Senin kararlarina sadece saygi duyabilirim, bunu yapmis olman seninle alakali. Yaptigin hicbir sey beni ve duygularimi etkilememeli ve artik sevgide kaliyorum gibii gibii
Bag koparmak vs istiyorsun ama onu cezanlandirma, sensiz birakma hislerinden kurtulmalisin. Amacin tamamen sevgi odakli ve samimi olmali
Soran+1 yılSana olan öfkelerimi sevgiye dönüştürdüm olur mu?
Cevap sahibi+1 yılOlur, ama uzun uzun konusmaktan cekinme. Yani uzun uzun kendini ifade et
Ofkemin tumu aciga cikiyor ve onlar artik yok. Sevgideyim diye aciklaman olumlamani daha cok destekler
Soran+1 yılHatalarımı kabul ettim. Hayatımı yeni güzelliklere açtım kalbimi mutluluk ve sevgiye açtım demek falan da faydalı 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen cok guzel yere degindin. Tum guzelliklere ve sevgiye kendini actigini ilan etmek cok guzel
Iliskide onemli olan alma-verme dengesi ve saf sevgi. Bunlar saglanmadiginda zorlamalar, bir tarafin uzulmesi gibi seyler oluyor. O nedenle verdigin kadar sevgi almak, aldigin kadar sevgi vermek onemli
Soran+1 yılEvrim balıkçı var onunkinde daha çok alan taraf değil veren taraf oluyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılNasil yani
Veren taraf olmayi mi ogutluyor
Soran+1 yılbir dinleyeyim hemen döneyim
Soran+1 yılÖzellikle kadınlarla olan ilişkilerinde alma verme dengesini buluyorsun daha çok alan değil veren taraf oluyor dengede vermeyi bilen tarafınıda ortaya çıkarıyorsun
Soran+1 yılBöyle diyor
Cevap sahibi+1 yılEvrim balikci alma verme yasasini dinledim az once 11 dakikalikti
Bireyin gonulden saf sevgide verip (vermeyi gercekten severek yapmasi lazim) yine karsidan (evrenden, her kosulda) sevgiyle almasi gerekiyormus
Diger turlu beklentili, zoraki vermelerde kendini eksik hissetme almaya kendini kapama durumlarinda sorunlar cikiyormus
Senin dedigin olumlama cumlesi sanirim, o vermede sorun yasayan biri icin gibi duruyor
Dengedeki vermeyi bilen tarafini cikariyorsun isin olayi
Soran+1 yılVeririm ben sorun yok 😂
Soran+1 yılO cümle vermeyi daha fazla öne çıkarmıyor demi
Cevap sahibi+1 yılBana dengelemeyi saglamasi icin kullanilmis gibi geldi. Sanki vermekte sorun yasayan biri icin gibi duruyor.
Birebir cumleleri kurmak zorunda degilsin, biraz zorlama olmus o cumle. Kendi samimi cumlelerini kur, hatta eglenerek olumlama yap
Genelde oynak bir muzikle yapman eglenceli olur ahhsja
Bu arada sana bugun okudugum bir seyi atiyim aklima sen geldin, ama ilk paragraflari icin atiyorum bekle bir saniye
Cevap sahibi+1 yılholyharmony.wordpress.com/.../
Ilk 3 paragrafinda rahat olmayi ogutluyor. Ve gercekten her konuda kendini rahat hissederek ilerlemelisin. Bu olumlama meditasyon calismalarini rahat, refah hisleriyle yap. Diger turlu zorlanirsin
Soran+1 yılGeçmiş zamanda ve sabahları uyanıkken olumlama yapmak cidden rahatlattı beni ve şu canın bağ kesme meditasyonu
Cevap sahibi+1 yılRahatlamis hissetmen cok guzel :Dd
Soran+1 yılAynen aslan ya annemde bana kız bulmuş 😂
Cevap sahibi+1 yılHsjahh ee napmayi dusunuyosun :D
Soran+1 yılKızın fotoğrafını bul bakayım dedim annemin çocukluk arkadaşının kızıymış 😂
Cevap sahibi+1 yılUmarim ikiniz icinde en iyisi olur:))
Soran+1 yılKız sarışın mavi gözlüymüş 😂
Cevap sahibi+1 yılEe ajhzj
Soran+1 yılEn sevdiğim yani 🤗😂
Cevap sahibi+1 yılAlma vermede guzel bir iliskiniz olur umarim :dd
Soran+1 yılSen nasılsın kız esmer sarışın kumral buğday 🤔😂
Cevap sahibi+1 yılValla ne oldugumu bilmiyorum jshaj kumralim galiba
Soran+1 yılBende bilmiyorum saçım siyah yüzüm beyaz sarı gibi 🤔😂
Cevap sahibi+1 yılGfgf
Soran+1 yılBoyun kaç 😂
Cevap sahibi+1 yıl164tu en son hsh
Soran+1 yılBenim eskiden uzunsun 😂
Soran+1 yılKız birde mesela ondan hala eskisi kadar olmasa da beklentim oluyor engellemeleri kaldırıp mesaj atsın geri dönsün gibicesinden bunu nasıl hızla bitiririm 😂
Cevap sahibi+1 yılSenden bekledigim hicbir sey yok, varligim varligima yetiyor. Sevdigim insanlarla olmayi seciyorum diyebilirsin
Puf nokta belli, sevgi odakli olucak saf bir ozgurlesme istiyceksin. Kendi bilgeligine de her zaman guven
Soran+1 yıl'Senden bekledigim hicbir sey yok' olumlamada yok ifadesi kullanılır mı?
Cevap sahibi+1 yılYok olumsuz bir sey degil,. Varlik ve yoklukla alakali. Ama icin rahat etmiyorsa kullanmamanda fayda var. Hisle alakali biraz
Soran+1 yılGünden güne rahatlıyorum sağol aslan parçası 😂
Cevap sahibi+1 yılGercekten cok kolay bir sey. 2 seneye yakin oku allah oku. Arasindan cok sey de denedim ve sonuctan memnunum. Su anda olaylari kisisel algilamama gibi bir ruh halindeyim. Yani kirilmakta, sinirlenmekte gereksiz geliyor. Bazen cok siradan bir hayat yasadigim icin hayal kirikligi yasiyorum ama bunu beni motive etmesi icin kullaniyorum. Hala gencim ve yapacak cok seyim var:)))
Soran+1 yılSenin ne zaman bitti ilişkin 😂
Cevap sahibi+1 yılYakin zamanda. Ama ben iliskilerimden memnunum, onlarsiz su anki ben olamazdim
Soran+1 yılBurçlardan da anlıyor musun 😂
Cevap sahibi+1 yılMaalesef :)) Astrolojik olaylari rastgele takip ediyorum, yildiz kapi etkilerini vs okuyorum ama kisilik olarak anlamiyorum:)
Zaten insan , dunya tum burclarla yonetiliyor
Soran+1 yılParapsikoloji ile baya ilgilisin ama 😂
Cevap sahibi+1 yılNerden anladin
Soran+1 yılKaç gündür konuşuyoruz bebeğim anlarım ben 😎😂
Cevap sahibi+1 yılShgsha
Soran+1 yılİmgeleme var onu tam yapamıyorum sürekli kendimi görüyorum düşünürken 😂
Cevap sahibi+1 yılImaje ederken cok yavas git. Yani yavas cekimde kal, tum duyularini dahil et. En fazla 1 hafta icinde yasiyormus gibi gorsellestirebilirsin
Oldu da bittiyle beyni ikna edemiyors
Soran+1 yılHayal kurmakla farklı değil mi imgeleme?
Cevap sahibi+1 yılImgelemede olmus kabul ediyorsun
Hayal kurarken insan zaten olmiycak diye dusunuyor
Soran+1 yılTelepati yaparak bana bir kahve yolla 😂
Cevap sahibi+1 yılYollayabildim mi:))
Soran+1 yılAhaha aldım sağol bebeğim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNi dimek, her zaman
Soran+1 yılSabah kaçta uyanıyorsun sen kız 😂
Cevap sahibi+1 yılBaya erken ahsg
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun hala uyanıksın😂
Cevap sahibi+1 yılHep boyle degilim, normalde bu kadar gec uyamazdim jsba
Soran+1 yıl14 gün kuralı varmış bir hiç duydun mu 😂
Cevap sahibi+1 yılSenden duydum :D
Soran+1 yıl14 gün boyunca hiç iletişim kurmazsan mesaj atıyor arıyor falanmış😂
Cevap sahibi+1 yılHsjshja benim kulvarimda degilmis :Dd
Soran+1 yılBen ayrılalı 22 gün oldu en son iletişimi 13 gün önce kurdum 😂
Cevap sahibi+1 yılKendimi her zaman frenlemisimdir. Iletisim kurmak istedigim oldu ama olmamasi gerekiyorsa istekte kaldi sjha
Cevap sahibi+1 yılBu arada daha cok yeniymissin
Soran+1 yılAynen ilk başlar çok kötü durumdaydım ama toparladım kendimi terkettiğim için pişmanlık yaşamıştım dönmek istedim kabul etmedi salladım bende 😂
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde bu durum cok sık oluyor. Terk ettikten sonra niye pisman hissediyorsunuz ajah
Soran+1 yılBilmiyorum hiç sevmediğim durum ama haketti en son bana verdiği parayı zorla eft yaptım bir daha mesaj atmadım 😂
Cevap sahibi+1 yılHayat tiye almalik abz
Soran+1 yılSalladım artık kendimi toparlamak için uğraştım meditasyon bağ koparma olumlama işe yaradı baya 😂
Cevap sahibi+1 yılKendinden ödün vermedigin surece mutluluk var ajhs
Soran+1 yılBugün meditasyon yapmaya üşendim bir bağ koparma daha çakacaktım😂
Cevap sahibi+1 yılUsjshah oyleyse bana musaade
Soran+1 yılMüsaade senin yavrum bir yorum uzağımdasın 😂
Soran+1 yılKız bugün odaya geçtim sesli bir şekilde kendi kendime konuştum 😂
Cevap sahibi+1 yılOo merhaba, etkili olmuştur umarım. Ben de şimdi kahvemi aldım ve internette geziniyorum
Soran+1 yılGüzel oldu rahatladım 10 15 dakika konuştum herşey yaşandı bitti dedim ikimizi de mutluluk güzellikler bulsun dedim
Soran+1 yılAfiyet olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılSevindim:)
Soran+1 yılSen ne yapıyorsun gözükmüyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılHsjah aynı, kendi halimdeyim
Soran+1 yılEnerjimi senden geri aldım diyorum sık sık 😂
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen halletmişsindir sorununu, ne olur ne olmaz devam et shhs
Soran+1 yılİlk günler karelivlog diye sayfa vardı onun totemini yapmayı planlıyordum ve telepati ile ona mesaj gönderip mesaj atmasını istiyordum ama düşündüm o istemiyorsa iradesini elinden almak istemem ve de günah dedim 😂
Cevap sahibi+1 yılEğer, böyle bir şeyi yapmış olsaydın ve o sana mesaj atmış olsaydı anda güzel olsa da sonucu şu anki durumla benzer olucaktı
İradeye saygı çok ruhani bir durum, bunu hissetmişsen zaten tamamsındır:))
Soran+1 yılBirşeye alışmak 21 günmüş ya onla en son 14 gün önce iletişim kurdum bir haftam kaldı 😂
Cevap sahibi+1 yılBeyinde nöronlar 21 günde kalınlaşıyor ve hafızaya etkisi oluyor diye 21 gün
Soran+1 yılAyrılığımın haftaya 1. ayını kutlayacağım davetlisin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHsjshhs teşekkür ederim. Olayları kurtuluş ve deneyim olarak ele almakta çok güzel bir şey ajshja
Olmuşsun sen ya ajshj
Soran+1 yılHakkımda hayırlısı bu demek ki önüme daha iyisi çıkacak demek ki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHayat bir ayna, sen iyi ol ve iyi senin olsun. ddd
Soran+1 yılO beni engelledi mesela bende onu engelledim geri kaldırdım falan sonra kaldırdım engellemek hala onu umursadığımı gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılKendini aşırı duygu yüklü hissettiğinde bir dur sakinleş ve gerçekte napmak istediğini düşün. Sonra istediğin şeyin gerekli olup olmadığını. Bu şekilde karar vermeye alışırsan daha tutarlı olursun ve duygularınla çelişen hareketler yapmazsın
Soran+1 yılAynen engellememe gerek yok gereksiz geliyor artık 😂
Cevap sahibi+1 yılBakalım benim de yaz için niyetlerim gerçek olucak mı ahsh
Soran+1 yılNe niyetlerin var 😂
Cevap sahibi+1 yılNiyet sırdır. Gerçekleşince paylaşırım ajhah
Soran+1 yılVay tamam arada bana da birşeyler serpiştir Musa için diye 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAa ne kadar güzel ismin var:))
Soran+1 yılEvet Zehra diye bir kızla konuşmuştum lisede aklıma o geliyor seninle konuşunca 😂
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ben sadece benim. d
Soran+1 yılAhaha sen sensin ben benim 😂
Soran+1 yılKız mesela şunlarda olur değil mi senin sevgine ihtiyacım yok, senin beni sevmene ihtiyacım yok, sen yokken de mutluyum, senden mesaj bana geri dönmen olsun hiçbir beklentim yok vs😂
Cevap sahibi+1 yılOdak noktan olumlu bir donusum oldugu surece her sey olur.. ofkeden nefretten korkudan arinmis bir sekilde, sevgiyle kurdugun cumleler butune ve basta sana tamamiyle hizmet edicektir..
Yani olup olmayacagini ne sekilde soylediginle ve sana ne hissettirdigiyle anlayabilirsin
Korku bazli bir sey soyliyor veya yalnizca hissediyosan direkt sevgi bazli ol
Soran+1 yılAslan parçası olumlamalarda hiçbir kelimesini kullanabilir miyim 😂
Cevap sahibi+1 yılSana olumlu seyler hissettiriyorsa, rahat ozgurlesmeyi sagliyorsa kullanabilirsin.. ama cikisi ofkeden geliyorsa kullanma
Bir de sık sık sadece kendin hakkinda olumlama kullan,,
Kendime iyi geliyorum, duygularimin farkindayim. Rahat bir sekilde ozgurlesiyorum. Tum beklentilerimden kurtuldum. Kisisel negatif baglarin tumunden ozgurlestimm. Ohhh hicbir beklentimin kalmadigini hissediyorum vs vs
Olumlama yapilarini arastir dilersen, seni yanlis yonlendirmek istemiyorum hfh
Soran+1 yılMesela senden hiçbir beklentim yok desem falan olur mu
Cevap sahibi+1 yılSeni rahatlatiyorsa olur, ikna oluyorsan soylerken ozgurlestigini hissediyorsan
Sonucta dusuncelerimizle variz, onlardan biri seni beklenti icinde tutuyor ve onu hayir senden hicbir beklentim yok yapmak kotu bir sey olmasa gerek
Bu tip seylerde ic sesini dinle :))
Soran+1 yılBöyle yaptıkça rahatlıyorum. Rahatladım rahatladım 😂😂
Soran+1 yılZaten hiçbir beklentim kalmadığında bu iş bitmiş olacak 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet, bitmis olduguna adapte et kendini.
bir ted konusmasi vardi, baya oluyor izleyeli. Kendini ne olduguna ikna etmekle alakaliydi. Eger olmasini istiyorsan oyle oldugunu dusuneceksin tarzinda bir konusmaydi
Zeki bir kadin, kaza sonucu artik yuksek zekasini kaybediyor. Gittigi zekiler kolejinde, kazandigi yuksek seviye universitede kendisini digerleri gibi zeki hissedemedigi icin " aa ben zekiyim" e kendini ikna etme uzerineydi.
Soran+1 yılMesela ondan tüm bağımı kopardımı hayal etsem mutlu olduğumu eski halime döndüğümü hayal etsem olur değil mi?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle olur, o hayalin simdide. O hayalin gerceklesti.
Hayali kurup bitirdikten sonra onun hayalden cok az once yasadigin bir sey olarak gor. Yani hayal kurmuyorsun, yasiyorsun
Soran+1 yılBu soruyu soralı 5 gün oldu ama 5 günde baya değiştim
Cevap sahibi+1 yılBoyle dusunmen cok guzel :)))
Soran+1 yılYardımın çok oldu aslan 😂
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu bana sjha
Soran+1 yılKahve iç hadi 😂
Cevap sahibi+1 yılAz once ictim, cok guzel tutturmusum yalniz ajshaj
Soran+1 yılBir bana yapmadın kız 😂
Cevap sahibi+1 yılYaparim da icebilir misin ajsh
Soran+1 yılİçerim yavrum sen yap 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam bir dahaki senin adina jsha
Soran+1 yılAferin ne zaman içeceksin bir daha 😂
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki ahshah birazdan makalelerin basina konucam o sira icerim
Soran+1 yılNe makalesi kız😂
Cevap sahibi+1 yılOkuma yapicam iste be ajsh
Soran+1 yılAslan makale falan gelişiyorsun 😂
Soran+1 yılKız rahatsız ediyorum ama eski halime döndüm biraz
Cevap sahibi+1 yılRahatsiz etmiyorsun, ben de motive oluyorum hem.. basardigini hissetmen cok guzel, umarim tamamen basardigina da sahit olurum.. gunaydinlar bu arada:))
Soran+1 yılGünaydın eski halim dediğim o değil ya hani onu düşündüm biraz içime mutsuzluk kapladı 🙄
Cevap sahibi+1 yılBuna izin veren sensin, onunla alakasi yok.. varligini onunla bir tutma
Soran+1 yılİçimi böyle bir mutsuzluk hissi kapladı bir anda da
Cevap sahibi+1 yılKaynagini tespit ve ifade et sonra onu da olumluya donustur
Anlik bilincalti cirpinmalari normal, basarisizlik hissine kapilma
Soran+1 yılDün olumlu birşeyler söyleyerek kendimi rahatlatmatmayı denedim
Cevap sahibi+1 yılIs sende bitiyor, cok kolay bir sey inan bana. Kolay olduguna ikna et kendini
Soran+1 yılEttim 😂okul bitti be bir değişik oldum 😂
Cevap sahibi+1 yılUyumadan once ve uyandiktan hemen sonrakri dusunceler ve hisler cok onemli ajjhj
Hangi bolume gidiyorsun
Soran+1 yılZiraat mühendisliği bitirdim bugün 😁
Cevap sahibi+1 yılAaa mezuniyetin hayirli olsun^^
Soran+1 yılTeşekkürler sen üniversite okudun mu 😂
Cevap sahibi+1 yılSosyal hizmet asjsh
Soran+1 yılKpssye girecek misin 😂
Soran+1 yılHangi üniversite 😂
Cevap sahibi+1 yılBenim uni biraz karisti ya, saga sola dolandim donuk su an burda afyonda., hhjahs ama onumuzdeki donem devam etmek zorundayim sjah
Soran+1 yılSen daha okuyor musun 😂
Soran+1 yılKaçıncı sınıftan devam edeceksin 😂
Cevap sahibi+1 yılNiye oyle diyorsun ya ajsh son :))
Soran+1 yılİki dönemi de almadın mı hiç? 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha alttan ders var anhsjH
Soran+1 yılMezun ol gali kız 😂😂
Soran+1 yılKız bir gel 😂
Cevap sahibi+1 yılGeldim, nasıl gidiyor
Soran+1 yılGüzel senin nasıl gidiyor? Dün böyle bir mutsuzluk çöktü üstüme ayrılığın ilk günlerindeki hale büründüm
Cevap sahibi+1 yılOnları kesinlikle ciddiye alma. Hatta özgürleşme isteğini de ciddiye alma. Hiçbir durumun sana yük olmasına izin verme. Yük olduğunu kabul edersin üstünden atmak için uğraşırsın ama hayatta üstünden atman gereken hiçbir şey yok. Sadece deneyim tecrübe var
Ben bayramı sessiz sakin geçirmeyi planlıyorum. Tüm meşguliyetleri kenara kaldırıp sadece yiyicem, içicem ve insanlarla sohbet edicem
Buna da bir süre devam edicem, sürekli bir şeye erişme çabası farkında olmadan beni yormuş. O yüzden erişmek istediklerimden arınıyorum
Soran+1 yılÇabalıyorum, çabalıyorum sanki boşa kürek çekiyor gibiyim ne güzel mükemmel bir hale gelmiştim. Bayramın mübarek olsun 😊
Soran+1 yılBayramımın zehir olmasını istemiyorum ne güzel mutlu olmaya başlamıştım seni de sürekli rahatsız ediyorum ama senin yardımlarınla baya iyi atlatıyorum
Soran+1 yılDüşünceler yoğunlaştı sanki onu hiç silemeyeceğim, sürekli aklımda olacak, o aklıma geldikçe mutsuz olacağım, o olmadan olmayacak gibi
Soran+1 yılMesela o beni engelledi hiç kaldırmadı ayrılık gününden beri ben engelliyorum geri kaldırıyorum.
Soran+1 yılO mesaj beklentilerim, geri dönecek beklentilerim artmaya başladı 🤐
Soran+1 yılEngelliyorum mesela hadi mesaj atarsa deyip kaldırıyorum iradeli olup tamamen o engeli basamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bu durum seninle alakalı. Mesela yeni birine aşık olsan ve terk edilsen yine aynı durumun aynı öfkenin içinde bulacaksın kendini. Sebep olarak kendini gör. Halinin onunla asla alakası yok.. Bu ilk kural. Ikincisi durumu ciddiye alma, o rahatsızliginin kendini ifade etmesine izin ver. Kendini ifade etmesine bir sure odaklandiginda yavas yavas hafifledigini bil. Bilme hali onemli, belirsizlikten siyril ve napmak istedigine karar ver. Birilerinin (ailenin, sevdigini dusunduklerinin ya da cekemedigin herhangi birinin) senin duygularini kontrol etmesine surekli izin mi vericeksin?
Yoksa sevgiyi her kosulda yasayan ve kendi duygularina hakim olan biri mi olucaksin?
Bu durumu netlestir. Eger yapamadigini dusunuyorsan 1-2 gun sal kendini, yapamadigin halini yasa ve dusune dusune karar. Ani verilen kararlar sonuc vermiyor o nedenle iyice dusun ve napmak istedigini karar ver
Olumlamalar ise yaramamis olabilir, ya da bu durumu ustunden asla atamayabilirsin? Bunu da sonuna kadar kabullen
Cevap sahibi+1 yılBir anda simsek caksin. Bu kadar komik ve bir sey beni ne kadar zorluyor (zorlamis) nolmus ustumden atamiycaksam? Hicbir sey hissettirmiyor ki bu durum bana seklinde tiye al..
Bu rahatliga erismek zorundasin. Yasadigin seyin senin özünle alakali. Orda tamamlanmasi gereken bir dersin yansimasi yasadigin.
Ailemin beni sevmedigini her an hissederek buyudum, bu durumu asmak zordu ama aştım.. Ama ben hep kendimi suclardim, bana boyle yapiyorlar cunku degersizdim. Buna ikna etmistim kendimi, bunun ofkesini her seyime yansittim. Nasil atlattigimi adim adim hatirlamiyorum ama yapmam gereken sey varligimi her seyden bagimsizlastirmakti. Tum kisi ve beklentilerden. Sonuc muazzam olmayabilir ama inan artik hic acitmiyor.. Ben hayati cok ciddiye almamaya calisirim. Sonuc itibariyle hepimiz ölücez ve zaman fazla hizli. Gelecek 3 ayimi ya da 3 yilimi aci sanci icinde gecirmek mi? Yoksa simdiden toparlayip o 3 ayi ya da yili mutlu yasamak mi?
Her an mutlu olunmaz, mutlak huzur diye bir seyde yok.
Cevap sahibi+1 yılyasam da tipki olaylar gibi oldugu gibidir. O sadece olandir. Baskiyi sevmez.. Sigarayi biraktigim donem aklima geldi. En buyuk baskiyi o anlarda yasamistim. 3-4 ay baya kivrandim ama sonra 'ohh be kurtuldum' moduyla gecti gitti. Oncesinde napicam simdi, sigarasiz olmuyor zaman gecmiyor diye kafayi yiyordum ama 'ohh kurtuldum, nasil sevmisim bunu' gibi seylerle biraktim. Ve cok kolay oldu. Su anda hic icme istegi yok ve kolayligina sasiyorum..
Soran+1 yılSenin durumun da zormuş Allah kolaylık versin. Bu durumu üstünden asla atamayabilirsin demişsin. Öyle birşey olursa ömrümün sonuna kadar mutsuz olurum.
Cevap sahibi+1 yılOrda demek istedigim atamazsan nolucak? Bunun onemsizligini aslinda hicbir sey oldugunu hissetmen icin soyledim
Soran+1 yılNasıl olsa bu günleri hatırlayıp güleceğim 😊
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, umarim en kisa surede gulmeye baslarsin
Soran+1 yılBana ne tavsiye edersin ne yapayım meditasyon, olumlama herhangi birşey 😊
Cevap sahibi+1 yılAcikcasi olumlama ve meditasyonlarin kisinin kokune erismesi gerekiyor. Benliginde degisim yapmasi lazim ki, icsellestirip benzer ve baglantili sorunlarini da aşabil
Kendi varligini oldugu gibi kabullenme ve buna bagli olarak tum insanlarin varligini oldugu gibI kabullenme (olaylari duygulari kabullenme)
Hicbir olayi kendi kisiliginle iliskilendirmemeye yonelmeni tavsiye ediyorum. Bu genel anlamda seni beklentiden ozgurlestiricektir.
Bu konularda derinlemesine dusunmeye odakla kendini, sana ne katicak hayatin nasil degisir ve bir suru soruyla hayati yorumla. Sonra bir bir arin fazlaliklarindan.
Fazlaliklari rahatsizlik olarak hissedebilirsin. Rahatsizlik duydugun (kotu hissettiren) her sey fazlaliktir ve teslimiyete donusmek zorunda..
Eski sevgilinle iliskilendirmeden ofkeni ozgurlestirmeye odaklanabilir ayni andada her seyi kabullenmenin verdigi huzuru hissetmeye odaklarsan kendini olumlamalarini desteklemis olursun
Ama unutma rahat olmak zorundasin icinden gelmeyen hicbir seyi yapma.
Cevap sahibi+1 yılmeditasyondan once meltem guner youtube kanalini bir incele dilersen. Sana hayat ve kisilik hakkinda basit bir sema olusturmani sagliyacaktir. Şeman olustuktan sonra hangi medistasyonu yapman gerektigini vs sen karar verirsin
Soran+1 yılBunları aşacağım, hepsi geçecek arada bir böyle üzerimde bir fazlalık olabilir ama bunları atlatabilirim. Bu arada sen ailen ile görüşmüyor musun?
Soran+1 yılMerhaba rahatsız ediyorum kusura bakma. Ben akışına bıraktım rahatlamaya başladım neden böyle oldu ki
Cevap sahibi+1 yılAkis hayatin kurali da ondan ajsbaj
Bu sekilde iyisen devam et boyle kalmaya,
Annemle arada bir gorusuyoruz
Soran+1 yılİçimden şu an böyle akışına bırakmak geliyor. Babanla hiç görüşmüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılGorusmek icin caba harcamiyoruz
Soran+1 yılAileden ayrılık çekmedim zordur elbet Allah sabır versin
Cevap sahibi+1 yılHerkes adına amin
Soran+1 yılAkışına bırakıyorum böyle rahatlık çökmeye başladı 😊
Cevap sahibi+1 yılSevindim, ben de sadece keyfimi dusunerek dolaniyorum ajshaj
Soran+1 yılAklıma gelen şu an rahatken neden birkaç günde değiştim anlam veremedim 😂
Cevap sahibi+1 yılBaskıdan dolayı olabilir. Kendimi bir şeye zorlarken çok kötü hissediyorum ben. Sendekini de sen bilirsin, sezersin nedenini :Dd
Soran+1 yılFazla zorlamadan olabilir hani zorla mutlu olacağım zorla bağ koparmaya çalışacağım gibisinden. Bunları normal yapsam daha iyi olur. 😂Öyle sanırım
Cevap sahibi+1 yılSurekli buna deginiyordum aslinda, kendimi ifade edemedigim icin uzgunum :))
Soran+1 yılKız😂
Cevap sahibi+1 yılEfendiiim
Soran+1 yılVay nerelerdesin
Cevap sahibi+1 yılAktif olamadim pardon, yogun gecti biraz
Nasilsin
Soran+1 yılİyiyim dün eski sevgilim engel kaldırmış ümit ettim olacak diye olmadı ama nedense bugün çok güzel hissediyorum sen nasılsın?
Cevap sahibi+1 yılBen de guzel hissediyorum^^
Soran+1 yılBaya yoğunsun galiba ne yapıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılAyni seyler, sadece dikkatimi daha cok verdim ajxh
Sen neler yapiyosun
Soran+1 yılİyiyim şükür duygu karmaşaları oluyor işte onlarla başa çıkmaya çalışıyorum sabah kalkıyorum aklıma o geliyor mutsuz hissediyorum akşam mükemmel hissediyorum neden bunlar acaba? 😊
Cevap sahibi+1 yılGece uyumudan once seni gercekten uzaklastiran hayaller mi kuruyorsun, yani mesela ondan intikam aldigin yahut baskasina kendini kanitladigin bir takim hayaller? Benzer ofke yansimasi hayallerde olabilir
Bu tip hayaller sabahki ruh halini belirliyor, ayni sekilde 'verimsiz bir gun' dusuncesi de
Aksama dogru yaptigin seyler seni bunlardan uzaklastiriyor demek ki. Odaginda ofke ya da kirginlik olmadigi icin de hislerinde de olmuyor olabilir
Bende durum bu sekilde, yani gece bana iyi gelmeyen hayaller kurdugumda sabah kendimi cop gibi hissediyorum. Is telasi bir yerlere yetisme derken de aksama dogru siradanlasiyor his. Ya da kafaya taktigim seyler.
Mesela son zamanlar yapmak istedigim bir sey var. Ve hala yapmadim ajdgs bazi gunler bunun stresiyle uyaniyorum ve sonrasinda bir sekilde olucak diye motive olmus oluyorum
Odakla alakali yani, neye ne sekilde odaklanirsan sana o yansiyor
Tabii boyle de olmayabilir, sen neden oldugunu dusunuyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum neden böyle oluyor yatarken herhangi bir intikam falan düşünmüyorum veya onunla bir hayal sabah kalkar kalkmaz aklıma o geliyor çöp gibi oluyor dediğin gibi akşama doğru kendime gelmeye başlıyorum
Cevap sahibi+1 yılRuyalarinla ariniyor olabilir misin, mesela ruyana yansiyan seyler seni o sekilde hissettiriyordur belki. Tanimlayamadigin icinde bir aniyla ozdeslestiriyorsundur
Neler goruyorsun genelde
Soran+1 yılHatırlamıyorum ki onla ilgili birşey görmüyorum ama
Cevap sahibi+1 yılOnunla bagdastiran senin bilincin, yani olay o olmak zorunda degil
Sey gibi dusun kafaya bir sey takarsan suphelerin seni buna ikna eder
Mesela sevilmedigini dusunursen bu yonde kanit toplarsin gibi gibi
Ruyanda gorduklerinin biraktigi histe belki onunla ozdeslestiriyordur seni, ya ben bilemem tabii bunu sen bilirsin
Sabah gune guzel baslamak cok iyi bir sey, o yuzden nedenini biran once bulmak lazim :Dd
Bir de gecen gun bir sey okudum, yuklenen anlamin gecersiz oldugunu fark ettiginiz de ilizyondan siyiriliyorsunuz diye. Su sira cevremden gelen her seyde nasil anlamlandirdigima dikkat ediyorum, sonra o anlami zihnimde cozuyorum ve sahneyi oldugu haliyle kabul ediyorum. Mesela gecen gun arkadasim kotu bir elestiri de bulundu, ben de ona hem hak verdim hem de bana bunu diyemiycegini dusunurken yukledigim 'hakli ama bana bunu diyemez' anlamini hemen zihnimde cozdum, ya da yolda yururken duydugum sohbetleri, davranislari cozup cozup durdum. Inan cok rahatlatici
Bekle karakter yetmedi
Cevap sahibi+1 yılSende o hisse yukledigin anlami tespit et, yakala ve coz. Sekerin cozulmesi gibi dagildigini gor ya da hisset. Bende ise yariyor, belki sende de yarar :Ddd
Soran+1 yılBulmam lazım canım bir an korktum manik depresif oldum diye 😃
Cevap sahibi+1 yılHicc korkuya yer verme ajsha olsan bile cok kolay atlatabilirsin, o yuzden korkma :)))))
Soran+1 yılAh zalım hayatımdan çıkardım benden neler alıp gittin 😂
Cevap sahibi+1 yılHer sey karsilikli rizayla olur. O senden alamaz, sen verdin :))))
Bu arada uzayda kuralan ulkeye basbakan secilmis ahshja gitmek icin basvuru yapmayi dusunuyorum sansimi deniycem ajsh gerci niteliklerim tutmayabilir ama denemekten zarar gelmez :Ddd
Soran+1 yılDoğru geri alabilir miyim? Dene olursa beni de çağır kuzum. 😂
Cevap sahibi+1 yılGeri alabilirsin tabii ki, ne verdigini dusunuyorsan acik acik sesli ilan et. Bunlari sana ben verdim ben geri aliyorum de. Aninda yukseltir seni, sonra bir daha kendi eksilmis hissetme
Hissettigin al bu seni yukseltten hisse odaklan, hislerle calis bir sure..
Bir de rahat kafa rahat yasam. Sadelige guven duy. Yaraticiya inaniyorsun sanirim. Bende inanirim, ve aklima geldikce ona duydugum guven hissini odagima getiririm. Yani sende olmiycagini hissettigin an yaraticiya duydugun o genis yogun hissi hisset
Cevap sahibi+1 yılKendini eksilmis hissetme. Hissettigin an, bu seni yukselten**
Kusura bakma, cok yazim hatasi yaptim
Soran+1 yılŞükür inanıyorum inşirah suresi okuyorum bol bol ferahlatıyor beni. Benden ne aldı biliyor musun mutluluk, enerji...
Cevap sahibi+1 yılHala aldi diyorsun ajshaj
Ben birine saplanip kalmadim daha once, o yuzden empatide eksik kalabilirim kusura bakma lutfen
Mutlulugunu niye verdin biliyor musun ya da vermis gibi hissediyorsun
Kendin olamadigin icin, kendini ilan edemedigin icin
Ve bu kendin olma meselesini asmanin en cabasiz ve guzel yolu cabalamamak. Yani zorlamamak, kendin olmaya calismadan yani bir sey olmaya calismadan zaten sen sensin
Soran+1 yılPeki güzelim ben nasıl verdim onu söyle 😂
Cevap sahibi+1 yılKendinden odun vererek
Yani benliginden, benlik hissini sana tanimlayaman. Seni sen yapan seydir. Onu bastirdiginda ya da disardan sekillendirdiginde kisilik sorunlari olusuyor
Mesela basarili insanlar benligini ifade eden insanlardir. Ya da ne istedigini bilen insanlar
Orneklendirmeye calisicam. Disaridan bir sey beklemek, yani surekli guzel bir hayat icin bir sey beklemek
Ya da insan iliskilerinde karsi tarafin seni yonlendirmesi, surekli onun yonlendiriyor olmasi
Veya asiri kontrolcu kisilik
Benlik karmasasi, benligin bastirilmasi dis dunyaya asiri vermeyi haliyle dis dunyadan asiri beklemeyi ve dis dunyayi suclamayi doguruyor.
Benlik duygusunu inan tanimayamiyorum ama duz bir sekilde guvene benziyor. Varligina guvenmek gibi. Ic bilgeligin bilebilecegi bir seylerden biri benlik
Soran+1 yılPeki zamanla akışına bırakarak verdiğim şeyleri alır mıyım? 😂
Cevap sahibi+1 yılTespit etmen gerekiyor.
Eger yanlisi tespit edemez ve dogru bilinc seviyesinden degerlendiremezsen benzer olaylari yasarsin ya da benzer hisleri
Ama akis birakirken memnun kalir (teslim olur) kontrol etmez geleni kabul edersen gayet akiskan bir hayatin olur. Zaten teslimiyet gerekli bilinc seviyesini olusturmaya yetiyor
Yargilama, suclama teslim ol :))))
Soran+1 yılBen o zaman akışına bırakayım bazen sana verdiğim şeyleri geri alıyorum diyeyim 😂
Cevap sahibi+1 yılNe sana uygun geliyorsa onu yap :Dd
Soran+1 yılTamam kuzum afyondan ne zaman pişmaniye alıyorsun bana 😂
Cevap sahibi+1 yılAaa helva alaydim shsv
Soran+1 yılOlur ne istersen al 😂
Cevap sahibi+1 yılNeyse, umarim sana faydali olmusumdur. Benim agri girdi kafama ajshsj susuz kaldim sanirim
Uyumaya gidiyorum, sende guzel guzel uyu
Gece yatmadan once huzurlu ruya gormeye niyet et, bende edicem^^
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim yavrum iyi geceler 😂
Cevap sahibi+1 yılMusacım bir süre giriş yapamıycam, belki yapabilirim bilemiyorum o nedenle herhangi bir sey yazarsan gordugumde cevap veririm. Seni bekletirim diye haber vermek istedim, kendine iyi bak^^
Soran+1 yılTamam canım sende kendine iyi bak 🤗
Soran+1 yılTers psikolojinin etkisinden nasıl kurtulurum? Şu an o beni engelledi ya bana ulaşılmaz geliyor ve insanda elde etme isteği oluyor.
Cevap sahibi+1 yılSana oldukça açıklayıcı olmak istiyorum, lütfen anlamaya çalış...
Durumun neredeyse tüm erkeklerde var. Yani kadına sahip olmayı isteme durumu.
Kadınlar genelde kendilerini koruyacak erkek isterler. Kol kanat gericek, güçlü sahiplenici erkek modelleri vardır.
Erkeklerde narin, naif kadın isterler. Sahip olmak, korumak, üstte olmak. Bunu açıkca ilan etmiyorlarsa bile ilkel duygular bu yönde.
İlkel çünkü bu duygular gelişimin, birey olmanın önüne set koyuyor.
Yani ikili ilişkilerde farklılıklarla eşit olabilmeyi öğrenmek gerekiyor.
Karşı cins ilişkilerinde, cinsellikte de tamamlanmak, bütünleşmek önemli.
Diğer türlü çarpık heves arzularının tümü tatminsizlik oluşturuyo.
Bunları söylüyorum çünkü çok sık erkeklerin elde etme isteğinden dolayı senaryolarla karşılaşıyoruz. Ama ben sorumluluğun herkese ait olduğuna inanan biriyimdir.
Erkekler çok yanlış bir şekilde 'erkekliği' öğrendiler. Geçim derdi, sahiplenme sorumluluğu, ağır işler ya da akıllara gelen tüm adam olma çarpıklığı.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar da, boyunduruk, beden gibi şeylerle tanımlandı..
Ben bedeni değerli bulurum, saygı duymayan biriyle ilişki kurmamayı çoktan kabullendim. En ufak bir hatada dahi karşımdaki kişi için kendimden vazgeçmemek için geliştiriyorum kendimi.
Yani birini seviyorsam benimle bütünleşmek zorunda, aksi taktirde sevgimi elerim.
Herneyse senin durumun gayet insani. insani ama doğru değil. Çünkü sana zarar veriyor. Korkuyu hissettiren hiçbir şey doğru olan değildir.
Birine sahip olamazsın. Bu birinin hakkı olan bir şey değil.
Bundan ancak bu çarpıklığı yoğun bir şekilde fark ederek kurtulabilirsin
Kendin olmayı, kendine sadece saygı duyabilmeyi ve karşındakine saygı duyabilmeyi içselleştirmelisin.
İnsanlara oldukları hallerinden daha fazlası olmalarını söyleme.
Tabii ilk önce kendinle alakalı dertlerini kabullen, sorunlarının yerlerine kabullenmeyi ve varlığına teslimiyeti koy. Bunu başarabilirsen, yani benliğine teslim olursan tüm insanları kabullenebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılTüm sorunların sadece sana ait, onları başka kişilerin suçuymuş gibi görme.
Onu elde etme duygunun kökü 'ben olamama, kabullenememe' gibi..
Ben düzinelerce okuma yaptım bunlar hakkında o nedenle sorunlarımı içsel şekilde çok rahat kavrayıp napmam gerektiğini bilebiliyorum.
Sana tavsiyem bu konularda birçok okuma yap, yani benlik hakkında, korku ve sevgi hakkında.. Dediklerim sende bendeki gibi olumlu etki oluşturmayabilir, ama oluşturmuyorsa hazır olmadığın için. Eğer kendin olmak istiyorsan hazır olana kadar araştır. Tüm öğrendiklerimin özeti bu bende. Daha fazlası çıkabilir belki ama seni ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Ama beni çok tatmin ediyor. Sebebi de çook fazla okumuş olmam.
Sana günlük sessizlik meditasyonu öneriyorum. Her gün 10 dakika 40 gün boyunca uygula lütfen. Bugün başla. Hiçbir şey düşünme, nefesine odaklan sadece bu sessiz meditasyon seni 'savaş, kaç, duygularından arındırıcak.
Bir de tam dönüşüm için zararlı her şeyden arınmak istemelisin.
Soran+1 yılDünden beri iyiyim zaten birisiyle uzun bir şekilde konuştum ilişkinin bütün olumsuzluklarını karşı tarafın bütün olumsuzluklarını anlattım ertesi gün yani bugün kalktığımda mükemmeldim
Soran+1 yılİçimdekileri kusmak iyi geldi sanırım.
Cevap sahibi+1 yılSevindim. Gökyüzü gibi erkeklere ihtiyacımız var.
Sembolik olarak erkek gökyüzü, kadında topraktır :)))
Soran+1 yılZaten birbirimiz için uygun değilmişiz demek ki ben yeterince sevgimi ve ilgimi verdim bu ilişkiye hatalarımı da telafi ettim ilişkide :))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılOlumlamaya benzer birşey
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi