Klasik birçok kişinin başına gelebilecek bir durumu yaşıyorum birçok kez de başkalarından dinlemişimdir görmüşümdür duymuşumdur ama başına gelince biraz farklı oluyomuş
Üniyi dondurdum geldim dershaneye yeniden hazırlanmaya başladım hedefimi bayağı bir yüksek tuttum ki çalıştığım taktirde olacağını da biliyorum
Ama sene başından saçma sapan bir gönül meselesiyle zamanımı boşa geçirdim çok şükür atlattım ama geçen zamanda bu olayın konu eksikleri yaratması beni zora sokuyor falan
Kimisine göre fazla abartıyo gibi gözükebilirim ama gerçekten beni çok bunaltıyo bu durum çalışmak istiyorum hedeflerim var ama çalışamıyorum
Başlıkta da dediğim gibi ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum 😞
Üniyi dondurdum geldim dershaneye yeniden hazırlanmaya başladım hedefimi bayağı bir yüksek tuttum ki çalıştığım taktirde olacağını da biliyorum
Ama sene başından saçma sapan bir gönül meselesiyle zamanımı boşa geçirdim çok şükür atlattım ama geçen zamanda bu olayın konu eksikleri yaratması beni zora sokuyor falan
Kimisine göre fazla abartıyo gibi gözükebilirim ama gerçekten beni çok bunaltıyo bu durum çalışmak istiyorum hedeflerim var ama çalışamıyorum
Başlıkta da dediğim gibi ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum 😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer