Eğitim & Kariyer Yediiklim dershanesi nasıl ? kekooo Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kardeşim lise okuyor onu 2. dönem için yazdırmayı planlıyorum. sizce nasıl bir dershane gidenler var mı iyi mi kötü mü ? Güncellemeler+1 yıl dershanenin fiyatını bilen varsa söyleyebilir mi Yediiklim dershanesi nasıl ? Cevapla Lise Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kbra00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl o dershaneyi bilmem ama fdd iyidir. 0 4 Yorumla kekooo +1 yıl fdd çok pahalı 2.700 veremem ben o dershaneye onun yerine grup dershanelerine gönderirim eskiden bende gtimiştim çok kalabalık Yorumla Kbra00 +1 yıl ben %90 indrimle gitmiştim şu an da fiyatı nedir bimiyorum açıkçası Yorumla kekooo +1 yıl nasıl o kadar indirimle gitmiştin ? Yorumla Kbra00 +1 yıl 5.olmuştum bundan 5sene önce sınav yapıyor ya ödüllü sınav Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
o dershaneyi bilmem ama fdd iyidir.
fdd çok pahalı 2.700 veremem ben o dershaneye onun yerine grup dershanelerine gönderirim eskiden bende gtimiştim çok kalabalık
ben %90 indrimle gitmiştim şu an da fiyatı nedir bimiyorum açıkçası
nasıl o kadar indirimle gitmiştin ?
5.olmuştum bundan 5sene önce sınav yapıyor ya ödüllü sınav
Hiç duymadım.