Alışveriş & Hediyeler Okul alisverisim nasil olmus? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kirtasiye donemi acildi, cok mutlu oldum. Universiteliyim ama hala kirtasiye esyalarina asigim. Nasillar? Okul alisverisim nasil olmus? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Süslü kalemlerimle kırtasiye açarım yeminle 😂 defterler kalemler aşırı seviyorum artık ceyize onları koyarım 0 1 Yorumla Aslı306 1 yıl Ne guzel 😊 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Güzel olmuş. Hepsi gerekli ise güle güle kullan. 0 1 Yorumla Aslı306 1 yıl Tesekkurler😄 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Gayet güzel ama teknoloji çağına adapte olun derim. 0 22 Yorumla Aslı306 1 yıl Maşallah tabletim var zaten ama ozet cikarirken vs kullanmak icin aldim tablet de olsa insan bazen kagida yazmak istiyor ekrani ikiye bolmek zor oluyor siz tablet mi kullaniyorsunuz Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Evet ama tabi bölümden bölüme değişir bilmiyorum benim bölümüme yetiyor. Yorumla Aslı306 1 yıl Sizinki hangi marka Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Samsung Yorumla Aslı306 1 yıl S6 mi s7 mi Yorumla CptSimonRiley 1 yıl S8 ultra Yorumla Aslı306 1 yıl Ilk defa ipad almayan biri sasirdim benim bolumum daha hafif ama defter daha iyi oluyor ya ozet icin tablette ekrani ikiye bol yaz falan Yorumla CptSimonRiley 1 yıl İpad çok pahalı param yetmiyor ama pişman değilim. Yorumla Aslı306 1 yıl Tipcilarin hepsi ipad kullaniyor ya ondan benimki de ipad degil isimi goruyor zaten sen yazarak mi calisiyorsun okuyarak mi Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Okuyarak genelde. Evet çoğu iPad kullanıyor ama iPad air veya normal iPad sanırım iPad pro kilalnan pek görmedim. Arkadaşım da Huawei aldı mesela. Yorumla Aslı306 1 yıl Sende de jbl kulaklik var mi hepsinde var 😅 Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Hayır 😅 Yorumla Aslı306 1 yıl Kitap okuyor musun Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Evet o kadar da değil. Yorumla Aslı306 1 yıl Sen turuncu sacli cocuksun hatirliyorum bebeligin de cok tatliydi Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Maşallah hafızaya bak Yorumla Aslı306 1 yıl Hafizam berbattir ya onemli olan seyleri hatirlamam ama sen o gunden sonra hic foto koymadin diye seni hatirliyorun cok konusmustum senle Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Unutmuşum yıl içinde çok olay olunca her şeyi hatırlamak zor. Yorumla Aslı306 1 yıl Sitede bir ton kisi var illa unutursun ama sen ilginc biriydin ondan hatirladim Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Umarım kötü anlamda ilginç değildir Yorumla Aslı306 1 yıl O anlamda degil marjinal daha cok Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Hmm evet ama kontrolümde olan bir şey değil 🤷🏻♂️😅 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 1 yıl Mükemmeller bende severim kırtasiye ürünlerini okul biteli 7 yıl oldu ama 0 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Market zincirlerine geldi mi acaba😅 1 3 Yorumla Aslı306 1 yıl Gelmis A101den aldim 😊 Yorumla ysecaan_0 1 yıl Yaa bayilirim senenin bu kırtasiye zamanlarına, gule güle kullan canım 🩶 Yorumla Aslı306 1 yıl Ben de cocuklar gibi seviniyorum teşekkurler canim 🌺 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 349 cevap paylaştı. Pembiş defterine bayıldım aşkoo 🌸 0 3 Yorumla Aslı306 1 yıl hoş geldin sagol aşko bence ben hic buyuyemeyecegim 💗 Yorumla everkeğii 1 yıl Ay büyüme kız ne olacak sanki 😃 Yorumla Aslı306 1 yıl Dogru ya cocuklar gibi marketlerin kirtasiye gunlerini bekliyorum 😅 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bayıldım, 0 2 Yorumla Aslı306 1 yıl Tesekkurler 😊 Yorumla Ks1Bilen 1 yıl Güle güle kullan :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Süslü kalemlerimle kırtasiye açarım yeminle 😂 defterler kalemler aşırı seviyorum artık ceyize onları koyarım
Ne guzel 😊
Güzel olmuş. Hepsi gerekli ise güle güle kullan.
Tesekkurler😄
Gayet güzel ama teknoloji çağına adapte olun derim.
Maşallah tabletim var zaten ama ozet cikarirken vs kullanmak icin aldim tablet de olsa insan bazen kagida yazmak istiyor ekrani ikiye bolmek zor oluyor siz tablet mi kullaniyorsunuz
Evet ama tabi bölümden bölüme değişir bilmiyorum benim bölümüme yetiyor.
Sizinki hangi marka
Samsung
S6 mi s7 mi
S8 ultra
Ilk defa ipad almayan biri sasirdim benim bolumum daha hafif ama defter daha iyi oluyor ya ozet icin tablette ekrani ikiye bol yaz falan
İpad çok pahalı param yetmiyor ama pişman değilim.
Tipcilarin hepsi ipad kullaniyor ya ondan benimki de ipad degil isimi goruyor zaten sen yazarak mi calisiyorsun okuyarak mi
Okuyarak genelde. Evet çoğu iPad kullanıyor ama iPad air veya normal iPad sanırım iPad pro kilalnan pek görmedim. Arkadaşım da Huawei aldı mesela.
Sende de jbl kulaklik var mi hepsinde var 😅
Hayır 😅
Kitap okuyor musun
Evet o kadar da değil.
Sen turuncu sacli cocuksun hatirliyorum bebeligin de cok tatliydi
Maşallah hafızaya bak
Hafizam berbattir ya onemli olan seyleri hatirlamam ama sen o gunden sonra hic foto koymadin diye seni hatirliyorun cok konusmustum senle
Unutmuşum yıl içinde çok olay olunca her şeyi hatırlamak zor.
Sitede bir ton kisi var illa unutursun ama sen ilginc biriydin ondan hatirladim
Umarım kötü anlamda ilginç değildir
O anlamda degil marjinal daha cok
Hmm evet ama kontrolümde olan bir şey değil 🤷🏻♂️😅
Mükemmeller bende severim kırtasiye ürünlerini okul biteli 7 yıl oldu ama
Market zincirlerine geldi mi acaba😅
Gelmis A101den aldim 😊
Yaa bayilirim senenin bu kırtasiye zamanlarına, gule güle kullan canım 🩶
Ben de cocuklar gibi seviniyorum teşekkurler canim 🌺
Pembiş defterine bayıldım aşkoo 🌸
hoş geldin sagol aşko bence ben hic buyuyemeyecegim 💗
Ay büyüme kız ne olacak sanki 😃