Dershane nasıl?

Öncelikle son altı ay kaldı yks ‘ye. Ve ben bugünden itibaren gitme kararı aldım. Düzenim asla olamadı, hergün kendimi yarın yaparım yarın daha iyi olacağım diye avuttum durdum. Ama yarınların dünün bir aynısı olduğunu hiç anlayamadım. Düzenden bırakın ailem ve iki yaşındaki kardeşim ile çalışamadım daha doğrusu. Annem ne zaman ders çalışsam kardeşine bak sanki hep ders çalışıyosun der. Bende aile motivasyonu yok O yüzden evde çalış demeyin. Aslında ailemin benden yana bir umudu da yok. Çok zorluk çekiyorum. Bir düzenim olsun dershane bana o düzeni versin istiyorum. Sizce ne yapmalıyım. YouTube diyecekseniz bir yandan sonra bıraktım. Sabahları geç kalkıyorum düzensiz uyuyorum. Hergün stres ve pişmanlık içinde durup günüm geçiyor. Zamanım asla verimli geçmedi. Dershane bana o disiplini versin istiyorum tek istediğim bu. Yeni mezunum 6 ayım kaldı. Dershaneye gidipde ailemin girdi yapamadı demesini istemiyorum. O yüzden çok çalışacağım. Bir de abim var oda dershane ye gitmiş. Yok orada dersi kaynatıyorlar Birisi soru sorduğunda inek diyorlar. Sana göre değil orası, pişman olacağın şeyler yapma. Gitme pişman olursun bak ben gittim pişman oldum. Böyle diyerek beni daha da soğutuyor. Ama ben kararlıyım çünkü iyi puan olmazsam annem beni açıktan istemediğim bir bölümü okutacak diye korkuyorum. Tek temellim istediğim bir bölümü okumak. Çalışacağım ve asılacağım. Sizce ne yapmalıyım dershane bana istediklerimi verir mi?

Dershane nasıl?