çok araştırdım, bir çok sitede açıköğretim ve 2 yıllık üni okuyanlar work and travele katılamazlar diyor, ancak imkansız değilmiş. vize de şansları diğerlerine göre daha azmış.
açıktan okuyup work and travele basvurarak sansını deneyen oldumu hiç?
açıktan okuyup work and travele basvurarak sansını deneyen oldumu hiç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben denicem bu sene
açıktanmı okuyosun dostum?
Aynen usta
kanka bende anadolu unı kazandım bu sene. ya ınsallah olur da gıderız be dostum.. sen 1. sınıftanmı baslcaksn? ben dgs ile devam edicem. halkla ılıskıler ve reklamcılık.
Aynen bende dgs işletme bak vize alma taktiklerini araştır iyice araştır o work and travel yapan yerlere git bilgi al hemen atlama 12 13. Bin tl yatırıcaksın EGER olursa orda 3 ay da gezip tozup üstüne buraya döndügün parayı cevirdiginde en az 30 40 bin tl para kalacak yani 2 sene de asgari ücretle Türkiye de kaazanacagın parayı 3 ayda kaazanacaksın yazları çalışcaksın kışları hayat sana güzel ondan sonra
kanka senle detaylı konusalım bence. benım arkadasım suanda amerıkada. ama o 4 yıllık turızm ogrencısı. donecek bıkac gune 4 ay kaldı. seneye bırlıkte gıdelım dıyor benım da kafama baya yattı ama şöyle bir durum var ki açıktan okuyoruz. bize olur mu bılmıyorum ya... nasıl olur sence nasıl kabul ederler bizi? hangı sıteye baktıysam açıktan okuyanlar gidemez yazıyor..
Aga en iyisi tek gitmek orda direk yabancılarla zorunlu muhabbet etmek dili geliştirmek önemli diyorum sana iyice araştır o kurumlarlada görüş
kardeşm tek de giderim gitmesine ama asıl mesele açıktan okuyoruz bizi kabul edeceklermi o önemli..
Git pasaport cıkart vizeyi cıkaartırsan YÜZDE 80 gidersin
kardeşim sen galıba bu mevzuyu hiç araştırmamışsın. git biraz araştır. vizeyi cıkartırsak zaten gideriz. %80 gidersın ne demek? asıl mesele zaten vize cıkartmakta :)
knklar gidebildiniz mi?
Aga açıktan gidebildin mi?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!