Fiziksel olarak ( koyu ten , bozuk burun yapısı ,kısa boy, sakallı şeriatçı tipler ) hemde kültür olarak (evde dikatatör bir baba , çarşaf , türban , arapça isimler, ekmek için el ile yemek yeme, arapça ezan,el kaide ve talibanları destekleyenler ) Türkiye araplaştı . Görüşüme katılmayan varsa sebepleriyle birlikte yazabilir.
Cevabın nedir?
Yazık lan fiziki açıdan benzemiyormuyuz¡ sen soy ağacını bilipte mi konuşuyorsun senin oralı olmadığını ne bilelim hem arap taraftarı değilim ama araplaşsa ne olacak senin işine gelen kapitalizmdir. İslamiyet vahşeti! Arkadaşım kuranı amuda kalkıp okumuşsun herhalde eğer vahşet varsa şu an burada olmazdin sen en iyisi yahudilerin götüne takıl ya da avrupada mezheplerden dolayı savaş çıkartan hıristiyanlara
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye'deki arapçılar ve müslümanlar oldukça fazla olmasına karşın biz Türküz, hiçbir zaman da arap olmayı kabul etmem. Bizim kültürümüz bize yeter. Şu islam zırvası da olmasa çok güzel bir ülke olacağız.
26 Yorumla- +1 yıl
Hayır biz türkler aslen ortaasya kökenliyiz ve hafif çekik gözlüyüzdür. Türkleri tek bir grup olarak niteleyemeyiz. Ural ve Altay kollarının 15 i türktür. Ayrıca hunların da türk olduğu söylenir ve bu da dünya nüfusunun neredeyse 5 te 1 inin türk olduğuna delalettir. Melezlikler sonucu tiplerde değişme olmuş olabilir ama aslimiz türktür. Göktanrı dininden sonra Şaman ve Budist türklerde varolmuş fakat Cengizhanla beraber ateist ve yer yer sadece tanrıyı ele alarak deist olmuşuz.
- +1 yıl
Türkiye zaten cahil bir ülke. Eğitim seviyesi %40 lardaydı önceki sene. Bu da Aziz Nesin'in tespiti gibi %60 ı cahil bir ülkeyiz. Din'in arttığı her coğrafya kendisini cehalete bırakır ve kraldan çok kralcı olurlar. Türkiye'yi aptallaştıranda araplaşmak oldu. Adamlar zaten yamyam gibi ve bilgiden yoksunlar. Petrol satmaktan başka bir faydaları yok dünyaya. E onla evleniyorsun onun gibi yaşıyorsun kültürünü yoksayıyor ve araplaşıyorsun. Doğal olarakta arap gibi oluyorsun. Sanki iyi bir halt gibi
- +1 yıl
eyvallah karşim.
terör örgütlerini destekleyenler hangi milletten olursa olsun kabul edilemez zaten ama bu demek değildir ki türkiye Araplaştı
diktatör bir babanın olması Araplaştırmaz insanı
türban ve ezanda Müslümanlıktan gelir araplıktan değil
ikisi karıştırılmış, katılmıyorum bu fikre111 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında üzücü bir durum. Tengrii'nin şamanizmin bahsi geçer bizim ailede. Ama her defasında neden bu dine mensubuz dediğimizde olanlar olmuş diyorlar. Ama süreklide yakınlarım biz orta asya'dan geldik toza şuna buna inanlardık kendi tanrılarımız vardı derler.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrta asya*
Cevap sahibi+1 yılHiç bir açıdan benzemiyoruz o araplara . O dini onlar kirletti ama biz yücelttik der geçerim bende.
Ve ben Türk olmaktan gurur duyuyorum.
Cevap sahibi+1 yılben beyaz tenliyim, dedem Türk asırlar öncesinden Türkmenistan dan gelme Ataları ve teni biraz buğdaydı. Yörük Türkleri de bazıları. Tatarlarda da var ama Türkler bildi bililei beyaz ırkıdır .
Cevap sahibi+1 yılKardeşim buarada bu tür sorular sordukca sinir oluyorum araplardan nefret ediyorum çünkü birde senin ülkemize arap kültürü felan demem daha da olumsuz etkiliyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
4Cevap
+1 yılMaalesef ırkların aşırı karışması sonucu ve koyu ırklarının geninin baskın olması sebebiyle bu hale geldi bizim millet
22 Yorumla- +1 yıl
maalesef
+1 yılSorun başlıkta ele veriyor kendini saçma olmuş.. Türkleri ,Arap yaptın sen .
Araplardan etkilendiği doğrudur. Daha önce bunu sormuştum .
Birisi ''Allah'ın dili arapçadır'' demişti (dudak uçuklatır) .Böyle bir açıklaması var , bu durumun.16 Yorumla- +1 yıl
Fiziki açıdan farkının olmaması ,aynı coğrafyada yaşıyor olması, bundan dolayıda beslenme şeklinin de aynı olmasıdır.
Kültüre gelince Yunanlılardan ne farkımız var? Yoksa Yunanlılar ,Arap mı? - +1 yıl
Nasıl ne alaka..Kültür bakımından En çok Yunanistanla kapışıyoruz .
- +1 yıl
söyledim ya .. aynı coğrafyada bulunmamız, beslenme şeklimizle alakalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatılmıyorum düşüncene geçmişte çok geniş alana yayılmış nye araplara benzetiyosun ki melezlik çok yaygın bu devirde.
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnye brilereine benzetmeye çalışıyosun Türk Türk tür arap arap avrupalı da avrupalı peki türkiyedeki avrupa tipli olanlara bir sözün yok mu
Cevap sahibi+1 yılresmi rakamlar mı bunlar
Cevap sahibi+1 yılkendi gördüklerinle bir oran belirtme arkadaşım kişi görmek istediğini görürmüş çoğu zaman
Cevap sahibi+1 yılkendi görüş açından bir oran belirtme o zaman arkadaşım
- +1 yıl
bende türkiyenın avrupa kıtasında ki toprakları olan İstanbul avrupa yakasında yaşıyorum o kadar çok suriyeli mülteci varki ortadoğulu arap şehrinden farkı kalmadı istanbulun ayriyeten ben sarışınım .avrupalı turistler bile rahatsız oluyorlar artık parklardaki pis arap kokusundan
Cevap sahibi+1 yılonları etrafta görmekten aynı taşıtları kullanmaktan hoşlanmıyorum yani mültecilere bende sonuna kadar karşıyım ama genelleme yapmanı doğru bulmuyorum
Cevap sahibi+1 yılbu ülkenin büyük bir oranı müslüman isimlerde arapçadan çevrilmiştir. kutsal kitabımızda arapça indirildiği için bu isimler normaldir
Cevap sahibi+1 yılbu durumdan hoşnut değilsen arapça isim görmeyeceğin bir yer ara kendine bu kadar sıkıntı etme kendine kardeşim
Cevap sahibi+1 yılyaptığın yorumları bilincin açık bir şekilde yaptığından şüphe duyuyorm sen nasıl bir Türk ü ve Türk ırkını bu denli küçümseyebilirsin haddini bil
Cevap sahibi+1 yılhayır aslında buradaki tüm yorumlarından senin o kınadıklarından bir farkın olmadığını kanıtlıyorsn
Cevap sahibi+1 yılsen bir Türk milliyetçisi olamazsın Türklük genlerin zayıf ve hatta öyle olduğunu lafta bile söyleme çünkü bizler hoşlanmıyoruz bundan
Cevap sahibi+1 yılbence senin için artık uyanma vakti geldi
Cevap sahibi+1 yılonlar araplara olan sevdalarından değil Hz. Muhammed in arap soyundan gelmesinden sevdalılar belli ki dinin farklı bence ilkel davranma ve kim neye tapar karışma
Eğitim & Kariyer konusunda 588 cevap paylaştı. Görüşüne katılmıyorum, Suriyeliler ülkeye akın edince kafan karışmış anlaşılan...
313 Yorumla- +1 yıl
Kardeş o tepkiyi alman çok normal, burada insanlar herşeyi bilmeden yapıyorlar. Birilerini seviyorlar ama niye sevdiklerini bilmiyorlar, birilerini sevmiyorlar ama niye sevmediklerini bilmiyorlar.. Atatürkü niye seviyorsun desen bilmez, osmanlıyı niye seviyorsun desen bilmez, falanı niye sevmiyorsun desen bilmez..Anlayacağın cahille sohbet etmek zordur bileme, çünkü cahil ne gelirse söyler, diline...
+1 yılo değil de, araplar terörirsttir, cahildir, vahşidir, kan akıtmayı severler sadece... şu başımızdaki arap sevici giderse Türkiye'ye sızan bütün araplar ve seviciler temizlenecek.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArap degiliz ama arap kirmalari ve araplar asla arap olmayacagiz...
21 YorumlaHacı göktanrı inancı doğuştan mı türklerin kalbine eklendi.. Göktanrı inancı hristiyanlıktan ve musevilikten etkilenmiştir.. O zaman sen ne olacaksın yahudimi?
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahudi oyunları bunlar, Türk insanı hiç bir zaman özünü kaybetmez, istese de değiştiremez. Yönetim buna zorluyor ama yönetim değişince en geç 3 ay sonra kendine gelir
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltenim bırak esmer olmasını güneşte kalsam da bronzlaşmıyor bembeyaz, saçlarım kahve rengi, göz rengim ela rengi, burun yapım da basık yani Türk ırkına özgü, dediğin olay sadece yaşantımızda var ama gelip geçici bunlar, Arap baharında bütün arap ülkelerinde bir sürü insan öldü, Türkiyede o kadar büyük çaplı ayaklanma kıyamet gelse karşılaşmazsın
Cevap sahibi+1 yılkardeş, dediğin olayı dini yönden düşünüyorum ama, içimden çok kuvvetli bir his bu dikta yönetim değiştiğinde Türk insanının dini o kadar boşlayacak olduğunu söylüyor ki, Avrupadan bile laik bir duruma geleceğimizi düşünüyorum. Not deistim dinin varlığı da yokluğu da benim için çok sorun değil dayatılmasına karşıyım
sen türkiyeye gel öyle konuş.abuk sabuk insanlar niye böyle konuşur bilmem
00 YorumlaBiz musluman bir kulturden geliyoruz ve avrupada yasamiyoruz avrupali degiliz. Dinimiz yerimiz kültürümüz belli. ozentiligin alemi yok.
Aslini inkar eden haramzadedir.04 Yorumla
+1 yılBir Doğu ulkesiydik ve hala oyleyiz ne bekliyordun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet cokkkkkkk ta ey ama hala dinsizler var mealesef
117 Yorumla- +1 yıl
Bence arap ülkesi olan bu topraklarda dinsizlerin kafalarını Allah nidalarıyla kesmeliyiz değilmi ? Bu beyaz Türkleri islam adıyla araplaştırmamız lazım . Türklerin canı cehenneme benim 30 tane karısı olan muhammedim araptı . Türkler de kim ? Türkler , arapların g*t kılı bile olamaz öyle değilmi ?
Cevap sahibi+1 yılgit Muhammed büyük yaz sonra gel
Cevap sahibi+1 yılo neden evlendi bilmeden yorum yaptın sikayeti de al akıllan burada beynin gitmiş
Cevap sahibi+1 yılazgın ateslerde yan dicem ama orayıda pisleticen
Cevap sahibi+1 yılsenin gibilere hoşgörü yok adam ol diyoz hala aynı kafa Allah iyi etsin
Cevap sahibi+1 yılbiz öyle bişey yapmıyoruz Alllah akıl fikir versin öbür dünyada hersey daaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk edecedk ama cok geç BİRİ ADAM ETSİN ŞUNU
Cevap sahibi+1 yılARKADAŞLAR ŞUNU KAPATIN LÜTFEN !
Cevap sahibi+1 yılsus aklını yemişler bana lagaluga yapma defol bidaha da yazma
+1 yılaslında haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet dogrudur. güzelde oldu
010 Yorumla- +1 yıl
şeriat gelsinde ks'de takılıyorsun diye taşlasınlar seni. ameke güzel olmuşmuş aptl kadın
Cevap sahibi+1 yılkimseye lanet olmasin
Cevap sahibi+1 yılestagfrullah kardesim cani cehenneme olurmu hic . ?
Cevap sahibi+1 yılateist isen tamam banane . ama böyle konusmaya hakkin yok .!
Cevap sahibi+1 yıliste bu dogru degil. saygi duymak lazim . senin gibide kimsenin öyle demeye hakki yok ama...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım