Ailem çok kısıtlıyor?

Ben çok düzgün kapalı giyinen biriyim, hayatımda bir kere şort askılı bile giymedim. Evde bile kapalı giyiyorum fakat annemler sürekli kapa şu başını ahlaksız gibi laflar söylüyorlar. Liseye gidiyorum ama babam göndermek istemiyor, zorla okuyorum bitince zaten asla üniversite okutmayacaklar. Kızsın sen diyip duruyor, ev hanımı olmak zorundasın yemek yap namaz kıldan başka bildiği yok. Şu yaşıma kadar tek bir sevgilim dahi olmadı zaten kız meslekteyim. Bana bulaşan bir kaç kız vardı, baya rahatsız ediyorlardı ve psikolojim bozulmuştu artık. Hepsi kapalıydı ve 3 tane erkeği aynı anda yöneten, ağızlarından küfür eksik olmayan tiplerdi fakat babam sırf kapalı oldukları için bana yaptıklarına rağmen onları savunmuştu. Ben zorla evlendirilmekten bile korkuyorum, beni bir birey olarak değil köle olarak görüyor gözünde. Hayatım hayallerimi gömdüğüm dört duvar arasında geçti, hiç dışarı bile çıkamıyorum. Öğretmenler bile neden böylesin diye sürekli üstüme geliyor, rehberliğe yollamaya çalıştılar ama gidemiyorum, birilerine anlatsam ne değişecek ki zaten. Bir kere güldüğümü gören bile olmadı, iyice içime kapandım zaten çok cesaretsizim, hayattan soğuttular bıktım. Bunlar şu yaşımda düşünmem gereken şeyler mi, ne yapacağım ben?
Ailem çok kısıtlıyor?