Her şeye karışan kısıtlayıcı bir ailem var 😔 ?

Her haltı kısıtlayan bir ailem var ozellikle babam biktim artik hakkaten ya her sey yasak! Bu sene mezun senem seneye insallah farkli sehire uniye gidince insani sartlar altinda yasicam tabi farkli sehire gitmemi de istemiyolar ama gidicem insallah güya korumak icin yapiyolar ama ustumde acayip agir bi baski hiasediyorum. beni mental olarak cok yoruyolar ozellekle de cahil babam. Kiyafetime cok karışıyorlar askili üst beyaz pantolon tayt hic birseye izin vermiyolar bunlar gayet normal asiri dindar insanlar da degil gunah olan her halti yapiyolar elalem ne der zihniyetli akilsiz bi babam var daha gecen seneye kadar oje sürmem yasakti daha yeni yeni yontmaya calisiyorum babamin kalin kafasini allah belalarini vermrsin ya ben de gencim yasitlarim gibi giyinmek gezmek istiyorum ama yobazlar yuzunden suanlik pek mumkun olmuyor nefret ettiriyolar hakkaten ya onlar yuzunden travmalarla dolu berbat bi çocuklugum var ailevi problemleri hic bitmiyor.
Bide bu devirde şehir dışında okumak da full masraf allah kahretmsin boyle gencligi ya 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kez arkadasimla cigkofte yemeye gittim diye beni öld*recekti resmen babanneme onu oldurcektim elimden kurtuldu falan demis 😓
Her şeye karışan kısıtlayıcı bir ailem var 😔 ?