Büyüme rakamı en az %5 olmalı

Her yıl ülkemizde yüz binlerce genç liselerden, üniversitelerden mezun oluyorlar bunların iş ihtiyaçları oluyor. Bu iş ihtiyacının karşılanabilmesi için bizim her yıl büyümemiz gereken en düşük rakam %5 olarak belirtiliyor. Lakin son bir kaç yıldır %3 leri geçemiyoruz ve bu yılda %3 olacakmış tahminler öyle diyor. Bu tahminlerde zaten aşağı yukarı tutuyor.
Yav efenim iş var millet iş beğenmiyor
Sonuç olarak mezun oldum diye sevinirken işsizlik batağında kendinizi buluyorsunuz. Takım tutar gibi parti tutan cahil geri kalmış beyinlerin yav iş var siz beğenmiyorsunuz demesine bakmayın onlar cahil olduklarından ve kafa yeterince basmadığından, mühendislik eğitimi almış adamın markette veya awm deki dükkanlarda veya bir cafede çalışmaması gerektiğini kavrayamazlar.
Allah kurtarsın ülkemizin en büyük sorunlarından birisi de işsizlik bakalım halımız ne olacak...Bir de futbol takımı tutar gibi parti tutma cahilliğini, geri kafalılığını da bazılarımız inşallah artık bırakırlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar