Hayallerinizden Vazgeçmeyin

Daha küçükken başlar ilk hayalimiz. Bize "Büyüyünce ne olucaksın?" diye sorduklarında , kimimiz doktor , kimimiz mühendis , kimimizse öğretmen olmak ister. Daha en başından hayallerimiz vardı. Çünkü biz bu hayata mücadele etmek için gelmiştik , hayallerimize ulaşmak , onun için çaba göstermek için gelmiştik belkide.


Hayallerinizden Vazgeçmeyin..
Hayallerinizden Vazgeçmeyin


Daha bebekken başladı bu süreç. Yürümek için çabaladık.Yılmadık , savaştık.Hepimiz başardık bunu. İlk hedefimiz , Konuşmaktı , Yürümekti. Öncelikle düştük,defalarcasına düştük, ama yılmayıp tekrar kalkıp devam ettik. Sonunda hepimiz başarmıştık.İlk mücadelemizi kazanmıştık.


Hayallerinizden Vazgeçmeyin


Peki ya sonra ? Düşünmeye başladık.Çevremizi dinledik, onların "Sen yapamassın,sen beceriksizsin,sen aptalsın" sözcüklerine takılıp durduk. Ve sonra ? Bunu kabul edip kendinizi kitlemeyi tercih ettiniz o umutsuz dünyaya..


Peki elimize ne geçti ? Hiç birşey , onları dinleyip durduk , daima dinledik , sürekli dinledik , sen haklısın , ben başaramam diyip durdunuz. Yalnız birşeyi unuttunuz.Ancak bir kişi kendisi başaramadığı için bir başkasına başaramassın der.


Unutmayın, Çevrenizde yapılan müthiş şeyler, hepsi , buna karşı çıkmış,başarmak için mücadele etmiş, sağır olmuş insanların ürünleridir.


Hayallerinizden Vazgeçmeyin


Arkadaşlar, eğer başarmak istiyorsanız , eğer hayalleriniz varsa , sağır olun. Kimseyi dinlemeyin.Sadece hedefi düşünün ve başaracağınızı duvarlara,defterlere,dolabınıza , her yere yazın.Vazgeçmeyin.Şunu aklınızdan asla çıkarmayın.İMKANSIZ Diye birşey asla olmadı.Bunu Yaratan Sizlersiniz.Bunu Yaratan Arkadaşınız,Anneniz,Babanız,Arkadaşınız,Can Dostunuz,Sevgiliniz. Ama Sizin İçin , Sizin için imkansız diye birşey yok.Bunu aklınızdan çıkarmayın.


Çünkü eğer vazgeçmeyen,sağır,hedefi için herşeyi yapan biri olmayı başarabilirseniz, işte o zaman başka birşey haline dönüşürsünüz.Sizi kimse durduramaz.


Artık bahaneleri bırakın ,



  • "Bilgisayar yüzünden oldu"

  • "Arkadaşlar yüzünden oldu"

  • "Öğretmenlerim yüzünden oldu"

  • "Alışkanlıklarım yüzünden oldu"


Bunların hepsi bahane...


Siz korktuğunuz zaman bahaneler üretmeye başlıyorsunuz.Ancak korkaklar bahane üretir, daha doğuştan mücadeleci olan bizler korkak değiliz.Bahaneleri hiçe sayıp başarmak için tüm bahaneleri gerekirse siler , öyle devam ederiz.Ama bir şekilde mutlaka devam etmenin bir yolu var.


Yazının Devamına Videoyu İzledikten Sonra Devam Edin.



Eğer başaracağınızı görüyorsanız, onun için mücadele edin.Bir başkasını dinlemeyin o sizin gördüğünüzü görmüyor. Bunu başarabilirsiniz.Tek yapmanız gereken biraz hayal gücü.


"Başardığınız hayal edin,hayaliniz dışında yaptığınız bu tüm uğraşların hepsinin bir hiç olduğunu hayal edin. Hedefinize ulaştığınızı hayal edin."


"İNANIN BANA ÇALIŞMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYİN.EN ÜST NOKTAYA ULAŞANA KADAR DURMAYIN.BİR DURDURULAMAZ OLUN.HİÇ BİR ŞEY SİZİ DURDURAMASIN."



"Savaşçı olmak mükemmellikle ilgili değildir ya da zaferle veya incitilemez olmakla...O, incinmeye açık olmakla ilgilidir. Gerçek cesaret budur. "
Dan Millman




"Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi.
Öleceğini bildiği halde yaşadığını unutmuştu."
G. G. Márquez



Bencemi , Bir Videoyla Sonlandırıyorum. Mutlaka Bu Videoyu İzleyin.

Hayallerinizden Vazgeçmeyin
Cevapla