Güzellik & Bakım Genellikle ne sıklıkla banyo yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her gün 2-3 günde bir kere 4-5 günde bir kere Haftada bir kere Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genellikle ne sıklıkla banyo yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
K-POPFANISEVDA Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yaz aylarında 2 günde 1 veya hergün kış ayında haftada 2-3 kez 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Haftada 2 3 kez dediğin de iki günde bir olıyo Yorumla K-POPFANISEVDA 1 yıl Buna mı takıldın? Yorumla Çokdax 1 yıl Mal işte Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Hava sıcak ve kişisel temizlik önemli. Kimse ter kokumu çekmek zorunda değil. Bende temiz kokmak zorundayım 0 0 Yorumla
thewaax Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% 1 yıl Ayda bir şıkkı olmadığı için boş geçtiğim bir soru oldu bu. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ayda bir mi Yorumla thewaax 1 yıl Evet yaz geldi ayda bir yaptık kışın her ay banyo mu yapılır 3 ayda bir ideal kış için ama yazları biraz azaltmak gerekiyor süreyi. Yorumla Soran 1 yıl Şaka yapıyon dimi Yorumla thewaax 1 yıl Umarım sen komple bir şakasındır Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Kış aylarında her gün, yaz aylarında günde 2 kere 1 0 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çok azginim sürekli gusül aliyom var mı egonu tatmin etmissinidr umarim 0 0 Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Klozetler yıkanmaz be efendim 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Pis mi koksun Yorumla Soran 1 yıl İsim mi bulamadın kardesim Yorumla Klozet_ 1 yıl Efendim sifon ne zaman çekilirse diyelim Yorumla Klozet_ 1 yıl Yoo efendim ne alaka ki Yorumla Soran 1 yıl Tımamm Yorumla Klozet_ 1 yıl Öyle efendim sizde unutmayın sifonu çekmeyi. Neyse hayırlı günler size Yorumla Soran 1 yıl Skksjdjdj sağol unutmammm sanada hayırlı günleer Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Haftada üç filan 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu sıcaklarda her gün normalde 2 güne bir 0 0 Yorumla
DarlamayanSapık Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Her gün yapıyorum 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ben haftada bir çok mu sence Yorumla DarlamayanSapık 1 yıl Az Yorumla Soran 1 yıl Yani çok mu kötü Yorumla DarlamayanSapık 1 yıl Kötü bence memen bile terler Yorumla Soran 1 yıl Off alışık değilim sürekli banyo yapmaya çok da terlemiyorum sorun olur mu Yorumla DarlamayanSapık 1 yıl Olur tabi en koyu genital bilge kokar Yorumla Soran 1 yıl Zaten wcden çıkarken yıkıyorum genital bölgemi sonuçta günde brkaçkez Yorumla DarlamayanSapık 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Her gün
Yaz aylarında 2 günde 1 veya hergün kış ayında haftada 2-3 kez
Haftada 2 3 kez dediğin de iki günde bir olıyo
Buna mı takıldın?
Mal işte
Hava sıcak ve kişisel temizlik önemli. Kimse ter kokumu çekmek zorunda değil. Bende temiz kokmak zorundayım
Ayda bir şıkkı olmadığı için boş geçtiğim bir soru oldu bu.
Ayda bir mi
Evet yaz geldi ayda bir yaptık kışın her ay banyo mu yapılır 3 ayda bir ideal kış için ama yazları biraz azaltmak gerekiyor süreyi.
Şaka yapıyon dimi
Umarım sen komple bir şakasındır
Kış aylarında her gün, yaz aylarında günde 2 kere
Çok azginim sürekli gusül aliyom var mı egonu tatmin etmissinidr umarim
Her gün. Sana zor geliyor herhalde istersen yardımcı olabilirim
Klozetler yıkanmaz be efendim
Pis mi koksun
İsim mi bulamadın kardesim
Efendim sifon ne zaman çekilirse diyelim
Yoo efendim ne alaka ki
Tımamm
Öyle efendim sizde unutmayın sifonu çekmeyi. Neyse hayırlı günler size