Güzellik & Bakım Duşta sırtınızı nasıl sabunluyorsunuz? Mertuyanik Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duşa girdiğinizde sırtınız için yardım alıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Farklı önerileri alabilirim Güncellemeler+1 yıl Başak fikri olan? Güncellemeler1 yıl Duş alıcam ne yapmalıyım Duşta sırtınızı nasıl sabunluyorsunuz? Cevapla Sabun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Elimle. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Benim kolum sırtımın her yerine ulaşıyor 😂 0 1 Yorumla Mertuyanik +1 yıl Bravo sana 😄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Lif kullan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl arkadan sabunluyorum 0 1 Yorumla Mertuyanik +1 yıl Nasıl yani? Kafamda canlanmadı :/ Yorumla
Pansuman Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl fayansa sürtüyorum 1 1 Yorumla Mertuyanik +1 yıl Fayans zor olsa gerek. Sırtını sabunlayacak biri yok mu. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Duş jelini tercih ederim 0 3 Yorumla Mertuyanik +1 yıl Jel direk vucuduna mı sürüyorsun, yoksa lif miKullanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lif. Yorumla Mertuyanik +1 yıl Köpürlü seviyosun yani. Sırtına nasıl uzanıyorsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elimle.
Benim kolum sırtımın her yerine ulaşıyor 😂
Bravo sana 😄
Lif kullan
arkadan sabunluyorum
Nasıl yani? Kafamda canlanmadı :/
Benim elim her yerime yetişiyor 😂
fayansa sürtüyorum
Fayans zor olsa gerek. Sırtını sabunlayacak biri yok mu.
Soy adın ne?
Duş jelini tercih ederim
Jel direk vucuduna mı sürüyorsun, yoksa lif mi
Kullanıyorsun
Lif.
Köpürlü seviyosun yani. Sırtına nasıl uzanıyorsun.
Zor değil
Nasıl yapıyorsun?
Uzun kese ile