AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
Günde 2 kez duş alıyorum şu sıralar bazen 3 deniz falan işin içine girerse 4 hepsi keyifli ve rahatlatıcı buz gibi su olmalı tek şart o
Sabahları kalkar kalkmaz 5 km koşarım sonrasında yaz kış fark etmeksizin buz gibi suyla duşumu alırım çakı gibi olurum sonra sağlam bir kahvaltı :)
Aksamdan alirim sacim sabaha kadar kurusun diye. Sabah yikayinca kurutmak zor oluyo islakta duzlestirmek yakiyo falan
Her sabah 18 yaşımdan beri 7de duşa girer öyle kahvaltıma baslarım. aksamda makyaj yogunljk vs stres atmak ıcın girerim bu duZenım hayatta Şaşmaz!
Kışın bile sabahtan girer misin
Soğuk sıcak asla fark etmz bırınde kaldığımda bile mecnurıyetten söylerim sabah duşa gircem havlu bırak dıye:)))
akşam alıyorum sabahları uyumayı daha cok seviyorum tam işe yetişme saatine göre. kuruyorum zaten daha erken hayatta kalkmam :D :D :D yoksa sabah daha güzel olur ama uyku ondan daha güzel :D
hem akşam hemde sabah alırım akşam ışten gelıyorum duş almadan olmaz sabah ışe gıdıyorum temız olmak zorundayım
Ben akşam yapınca sabaha üşütmüş olarak uyanıyorum o yüzden sabah yapmayı tercih ediyorum
Sabah çok gerek olmadimi duş almam genellikle gün içinde aksamlari da pek sevmem duş almayı yine gerek kalmadıkça
Benim hassasiyetim olmasa ben de öyle yapardım :)
Olabilir anladım
mast. yaptığımda cidden 3 gün yapmasam duş almam yani tamamen mast. odaklı benim banyom banyoya girmem zorunluysa mesela çalıştım amelelik yaptım bizim dükkanda banyo yapıcam mast. yaparım sonra girerim yorgun yorgun:D
Akşam duşu gevşeyip uyumak için süper bi tercih
Sabah duşu ayılıp güne mis başlamak için süper
Benim için duş olsun da sabah akşam farketmez ama mutlaka her gün olsun.
Akşam duş almak direk beni pamuk gibi yapıyor bebek gibi uyuyorum
Mecbur kalmadıkça sabah duş almam 10 dk uyku kârdır
Sabah soğuk duş almak , vücudu zinde ve dinç yapar. ben alırım çoğu zaman hatta kışın bile
Sabah akşam hangisi denk gelirse yeter ki cünup olmayın 😁
Aksam gun bitiminde cok guzel hissettiriyor ama sabah gune guzel baslamak icin de iyi bir secenek
Uyumadan once alınca uykum kaçıyor, sabah alınca enerji doluyorum. O yüzden sabah
Akşam yatmadan önce yapılan banyo gibisi yok. Bütün yorgunluğunu alıyor ve rahat uyku...
Sabah ve akşam alınmalı. Sabah duş almaya alışılmalı İşe, okula zombi gibi gidilmemeli.
Bence aksam almak daha guzel ama cogu zaman erindigim icin sabahlari tercih ediyorum
Akşam duş, sabah kalkınca saçlarımı tekrar yıkıyorum. kış aylarında sabah duş almak risklidir.
Sabaha kadar uyanık kaldığımdan dolayı gece 3 gibi duş alıyorum..
Yatmadan duş alınca benim uykum açılıyor o yüzden alamıyorum. Her sabah işe gitmeden alıyorum o yüzden duş
Sabah spor yapıp duş almak zinde yapıyor insanı ve tüm günün güzel geçiyor
.
Sabah, Akşam,
Duşsuz bir hayat düşünemiyorum.
.
Genelde akşamları alıyorum. Ama gönül ister ki sıcacık o güzelim duştan hiç çıkmim :)
Sabah uyanmak için ve dinç olmak için duş hafta tatilinde ise saat bulan banyo😇
akşam duş alıp yatmak güzel oluyor ben sabah yüzümü yıkamaya bile erinirim:)
Ne sabah ne akşam. Gün içinde, hava kararmadan, bana göre ennn iyisi👍😀
Akşam duşa girip yatmak iyi oluyor! :)
Genelde akşam gub icinde kafama esince ama her aksam dus sart almadan yatamam
Genelde akşam, ama gece aganigi naganigi olursa sabah alırım :)
Ben Duş Almam Banyo Yaparım. İşe Gitmeden Önce Sabah Sporu Yapınca Sabah Banyo Yaparım Eğer Yapmıyorsam da Duruma Göre Banyo Yaparım. Ama Günlük Yıkanırım.
psikolojime bağlı aslında mutsuzsam sabahları güne güzel başlamak için. Yorgunsam akşam.
İkisi de 😄 sabah ders öncesi akşam spor sonrası 😜
İkisinin de keyfi farklı gerçekten, genelde akşam alırım. Yazları sabah akşam zaten.
Yatmadan 1 saat once cavusu tokatliyip rahat uyurum
akşamları, günün yorgunluğunu atmak ve güzel bir uyku çekmek için.
Allah aşkına dalinle yıkanma. Birisi yıkanmış geçenlerde, ortalık buram buram dalin kokuyordu. Yoksa o sen miydin? Ben sabah koşusundan gelince, spordan çıkınca ve sevişme eylemlerinden sonra duş alırım.
evet benim
20 yaşına geldin, yapma artık.
Valla akşam yorgunluğun üstüne en iyisi herhalde...
Bence hem sabah kalktığın an alınması lazım hemde yatmadan önce
Sabahı akşamı yok soğuk sıcak olanı var. Soğuk rahatlatıyor
aksam dusu en güzeli tüm yorgunlugunu o dus aliyo mis gibi uyuyon yatakda
Akşam duşu hem yorgunluğunu alıyor hem de rahat bir şekilde uyumanı sağlıyor.
Akşam yapacaksın duşunu yatağa gömüleceksin arkadaş
Akşam güzel bir seks sonrası Güzel bir duş kuş gibi uyumama sebep olur
Akşam yapınca minnak bedenim uyurken usuyor o yüzden sabah 🤗
Akşamı daha çok seviyorum. Özellikle bu zamanlarda akşamı tercih ediyorum.
Tatil olduğunda sabahları, çalışma olduğunda akşamları 🙄
Her ikisini çok seviyorum ve beni çok rahatlatıyor ve sabah akşam gece girerim süper oluyor
İkisininde yeri ayrı. biri iyi uyumamı, biri ise güne iyi başlamamı sağlar.
Sabah uykumun açılmasını zinde olmamı sağlar. Akşam da kuş gibi uyumak için alırım.
Sabah kendimi enerjik hissetmek için duş alırken, akşam rahatlamak için duş alıyorum.
Sabah güne yeni ve güzel bir başlangıç yapmak için...
Akşam hem kendini hem de partnerini mutlu etmek için :))
Sabah işe giderken ve akşamda spor yaptıktan sonra da alıyorum günde 2 kez bir sabah bir gece
Sabah alıyorum çünkü akşam alınca sabaha kadar yine terliyorum
Sabah, akşamda duruma göre alırım. Dışarı çıkarken her zaman ayrıca.
Genelde akşam duş alır yatarım. Daha kaliteli bir uyku uyuyorsun. Ama programım varsa gündüz de duş alırım.
şimdi erkeklerde duruma göre değişiyo :D sabah 6 da soğuk suyla duş alan arkadasım var benim :D artık gece nolduysa :D SADFS:AF
Ben uyumadn önce alıyorum 😄😄 Sabah kalktigimda saçlarım hafif serin oluyor 😄 Mikemmel bir duygu 😍
sabah ve akşam olmak üzere. birde soğuk suyla duş alınca bir başka oluyor. genelde 5 dakikalık süre içinde soğuk suyla yıkanmak gibisi yoktur.
Akşam almayı seviyorum sabahları üşüyorum ıslak saçı kurutmak şekillendirmek kolay olmuyor
İş yoksa sabah spor yapıp duş almayı severim. İş varsa akşam.