Kişilik & Karakter Duşunuzu genelde sabah mı alırsınız yoksa gece mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Duşunuzu genelde sabah mı alırsınız yoksa gece mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. gece alırım 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sabah duş almayı seviyorum. Akşam duş alacaksam da sıcacık suyla alırım hem yazın hem kışın daa rahat uyuyabileyim diye... 0 0 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı. Sabah işte gitmeden önce ve akşamları spordan döndükten sonra duşumu alırım 0 0 Yorumla
FaikBeyy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sabah yapıp rahat olmak akşam yapıp rahat uyumak hangisi? 0 0 Yorumla
eren3471 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Genelde seks yapmadan önce ve sonra alırım 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kışın akşam yazin Gece gündüz fark etmiyor 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sabah bazen alırım evet seviyoruum tek isen evde 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akşam ya sabah asla alamam 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sabah alırsam hasta oluyorum 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece 2 0 Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı. Sabah aksam 2 kez 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 784 cevap paylaştı. Öğlen :D 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Gece. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 858 cevap paylaştı. gececıyım ben 0 0 Yorumla
Cemil1980 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Her ikiside 0 1 Yorumla Cemil1980 1 yıl İhtiyacın olduğu her an yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
gece alırım
Sabah duş almayı seviyorum. Akşam duş alacaksam da sıcacık suyla alırım hem yazın hem kışın daa rahat uyuyabileyim diye...
Sabah işte gitmeden önce ve akşamları spordan döndükten sonra duşumu alırım
Sabah yapıp rahat olmak akşam yapıp rahat uyumak hangisi?
Sabah duş alırken üşüyorum ben ya yaz aylarında bile
ruh halime gore degisiyor
ikisinde de alırım
Her sabah 7.15 traştan sonra
Sabah daha iyi, zinde oluyorum
Sabah almayı tercih ederim.
Genelde seks yapmadan önce ve sonra alırım
Kışın akşam yazin Gece gündüz fark etmiyor
Sabah bazen alırım evet seviyoruum tek isen evde
sabah iş akşam eş için iyidir.
Akşam ya sabah asla alamam
Sabah alırsam hasta oluyorum