Güzellik & Bakım Soğuk duşu cazip kılan şey nedir sizce? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soğuk suyla duş almayı sevenler özellikle, neresi size cazip geliyor? Soğuk duşu cazip kılan şey nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Vücut için çok sağlıklı olması olabilir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. sıcak havalar 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Peki
Hasan045045 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Damarları büzer kan basıncı artar kan basıncı artınca kan dolaşımı hızlanır insanı dinç yapar ve cinsel dürtü enerji ortaya çıkar 0 0 Yorumla
Alp21 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kasların kasılmasını sağladığı söyleniyor yoksa ben ılık su degilse girmem donmaya gerek yok 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle sıcak havalarda sıcak kanın aktığı damarların üstüne şok etkisi yapıyor ilk ama sonra duş bitince bir oh diyor insan 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Gerçekten rahatlatıcı Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ayılma ve vücudumun canlandığı hissi 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hmm Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ben yapamam 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Neden Yorumla entıni +1 yıl nefesimi kesiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Selam gadası 🙃
Vücut için çok sağlıklı olması olabilir.
sıcak havalar
Peki
Damarları büzer kan basıncı artar kan basıncı artınca kan dolaşımı hızlanır insanı dinç yapar ve cinsel dürtü enerji ortaya çıkar
Kasların kasılmasını sağladığı söyleniyor yoksa ben ılık su degilse girmem donmaya gerek yok
Kesinlikle
Böyle sıcak havalarda sıcak kanın aktığı damarların üstüne şok etkisi yapıyor ilk ama sonra duş bitince bir oh diyor insan
Gerçekten rahatlatıcı
Ayılma ve vücudumun canlandığı hissi
Hmm
Hiç cazip değil hoplattırıyor
Ateşimin sönmesi ayrıyetten enerji vermesi 🔥
ben yapamam
Neden
nefesimi kesiyor
uyarması
canlandırır