Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1208Cevap
Bak ben her türlü şampuan denedim o bitkisel yeşil sabunlar var doğal böyle onlar kadar bana faydalı olanı gormedim.. evet sampuanlarla yikinca ipek gibi yapıyor ama çok saçım dökülüyor ve hemen yağlanıyor
saf su kullanırım dalinle saçımı ipeksi bir hale getirirken dove sabunla bebeksi tenimi yıkarım en son aşama dove vücut losyonuyla nemlendirip kendimi gülsuyuna yatırırım ki bebeksi tenim pamuk gibi olsun :)
Hacı Şakir veya Duru beyaz sabun.. bir süredir beyaz sabun kullanıyorum. Hem vücut hem de elleri yıkamak için.
Sıvı sabun ve duş jellerin de çok fazla kimyasallar var.
Kokusuz olanı yok ki zaten. bir bakıyosun çilek kokulu, çiçek kokulu vs vs. illaki bir koku oluyo yani. İstemesek bile mecburen kullanmış oluyoruz bu nedenle
Sabun ve kese olmadan olmaz. Sadece jel kullanıp çıkanları temizlenmiş olarak göremiyorum ben ))
Babam sabun, erkek kardeşlerime benim duş jelimden alıyorum.. Tercih meselesi..
Bimdeki duş jelini kullanıyorum mans:) cok güzel ya :)
Duş jeli ayol. Annem zararlı mararlı der, belki de haklı bilemiyorum ama sabun benim vücudumu aşırı kurutuyor. Duş jeli yumuşacık yapar.
Duj jeli iyi temizlemiyor vücudumu ha güzel kokuyor orası ayrı bir de çok zor çıkıyor onun yerine kalıp sabunu tercih ediyorum
Duş jeli, fresh kokulu olanları tercih ediyorum. Kalıp sabun iyi gelmiyor bana, o verdiği hissi sevmiyorum.
Sabun cildi fazlasıyla kuruttuğu için duş jellerini tercih ediyorum. Duş jeli konusunda Madame Coco favorim 🔥❤️
Hatay usulü zeytinyağlı kalıp sabun kullanırım saçıma tenime daha sonra çok çok az şampuan gerek olursa duş jeli
Çoğu erkeğin sabun kullandığını nerden bildin? Anket mi yaptın? Ki kullansalar bile bütün gün çalışıp kirlendikleri içindir.
ya ben ikisinden de azcık sürüyorum çünkü duş jeli düzgün temizlemiyo gibi geliyo , sabun da cildimi çok kurutuyo kaşındırıyo ilk sabun sürüyorum azcık sonra duş jeli
aynen, ben de bazen öyle yapuyorum
Sabun kullanmak istiyorum ama hemen liften gidiyor duş jeli lifte daha uzun süre kalıyor sabun olunca bir kaç defa life sürmek zorunda kalıyorum
Yaklaşık 5 tane farklı markalarda duş jeli kullanıyorum ama ara sırada zeytın yağlı sabun kullandığım oluyor
Doğal zeytinyağlı sabun. Kimyasal şeyleri kullanmayı sevmiyorum. Sivilce tahriş vs şeylere sebep oluyor.
Dediğiniz gibi hem kalıcı hem güzel aromalı duş jelleri bulmak kolaydır lakin;
benim için önemli olan yıkadıkça hala üźerimden gitmemiş hissi vermemesidir, ki gerçekten zor öylesini bulmak )
🌸Ferrahlatıcı özelligi olmalı.
🌸3 gün ekstra olarak vücudunda yapış yapış hissettirmemeli.
🌸Güzel kokmalı ve bol köpüklenmeli.
🌸Cilde iyi gelmeli.
🌸Çabuk bitmemeli :D
Sabun hacışakir gibi olanları daha çok seviyorum duş jelleri fazla kimyasal olduğu düşüncesinden kullanmıyorum
İkisinide kullanıyorum ben ilk önce sabun sonra duş jeli
Sabun daha iyi temizlediği için duş jelininde kokusu güzel olduğu için 😁
Dus jelini 1 2 kere kullanmaya calistim olmadi zaten fiyatlari deli gibi artti 5 liraya aldigim sey su anda 20 ye yaklasti
-Kullanıyorum.
-Kokusunu beğendiğim birsürü duş jeli var.
Sayamayacak kadar çok.
*Gecen bol olsun.*
İlk 2 yi söyle bari
Creigtons-Cherry&Wild Fig
The Body Shop-Coconut
Le petite marseiliais, bu markada balmumu ve gül yaprağı, olandan başkası kokusu çok ağır geliyor hafif kokuları seviyorum 😊
Fa meyveli olani cok guzel. Palmolive cikolatali kullandimda cok agir kokuyo birsure sonra rahatsiz oldum
yedek bir tane bulunduracaksın markete her gittiğim de kaldmı diye hatırlarım yoksa fazladan 1 tane alırım
Sürekli değil haftada bir kez dus jeli aşırı kimyasal olduğu için... aktardan saf sabunlar tercih ederim
evet yves rocher'nin jardins du monde harika kokuyo <3
www.yves-rocher.it/.../87959.jpg
Sabun daha faydalıdır çünkü sabunun içinde sitrik ve hidroklorik hidrokarbon hidro tetra olmadığından baz molekül halindedir
Yukarıda saydigim zehirli maddeler dus jelinde sampuanlarda vardır
Sabun kullanın...
Duş jeli insanı temizlemiyo kirletiyo gibi hacı şakir kullanıyoz biz
bunu kullanıyorum kokusu hoş...
images1.sanalmarket.com.tr/.../34379095_large.jpg
Kalıp sabun kullanmayı tercih ediyorum. Durulanınca temiz hissiyatını daha çok veriyor.
Yeşil kalıp sabunlar olur hani, yarım kiloluk. Hah onlar tercihim 😁
Sabun daha temiz kokar sürekli kullanıldığında kalici bir koku yapar belki ondandır
Bunu ilk defa duydum sabun mu benim bildiğim şampuan
Jel sanki tenimi kaygan gibi yapıyor sabun daha güzel temizliyor
Bende duş sabunu alıyorum daha sağlıklı ve iyi temizliyor diye düşünüyorum
Evet palmolive çikolata kokulusuna bayılıyorum her şeyim çikolata parfüm deodorant şampuanim kısaca si çikolatalı her şeye bayılıyorum😊😊😊
beyaz sabundan baskasının layıgıyla temızledıgıne ınanmıyorum gıcır gıcır olacak ten
Evet, seviyorum. 3 farklı duş jelim var. Hepsinin kokusunu ayrı ayrı çok severim.
Palmolive termal spa. Çok severim. Ayrica sabunu faydalı bulanlar kimyadan anlamıyor demektir. Sabun daha zararlı
Cok pissem hacı şakir bir guzel de keselenirim. Ama genelde Çilekli dus jelimi kullanırim
Duş jeli nedir ya? yıka yıka çıkmıyor vücuttan, kalıp sabun candır. şöyle bir de orijinal zeytinyağlısını buldun mu temizlendiğini o zaman anlarsın.
Önce beyaz sabunla saçın dahil iyice temizlen sonra şampuan ve kremin ardından kokusunu sevdiğin duş jeliyle mis gibi kok, ve çok iyi durulanMA.
Başıma sabun sürmem asla
Takır takır oluyor kepek kabuklanma oluyor
Formül versem denermisin?
Artık başımı sadece sabunla yıkıyorum
Yazdığıma çok güldüm 😛
Tamamen doğurduğu sonuçlardan dolayıdır diye düşünüyorum, bende hiç jel ile uğraşmam gliss ve swarskof şampuanları arasında gider gelirim şaşmam.
Duru okyanus esintili katı sabunuyla normalde ama sabunum bitmiş evde farmasinin lavantalı duş jeli mevcut olduğu için onu kullanıyorum bir haftadır.
Duş jeli nadiren kullanırım. Elmalı olanlar hoşuma gidiyor mesela ama ezici çoğunlukla katı sabun :-)
şu sıralar Dalin sabunla yikaniyom baya kurutuyo. hacisakir daha iyi. jellerin temizlediğini hissetmiyorum
Duş jeli hiç temizlemiyor, Durunun mavi banyo sabununu kullanıyorum. Yüzüm için ise dalin sabunu ya da beyaz sabun
nemlendirmesi doğal olması içerikli ve güzel kokması
Cildi kurutmayan aynı zamanda nemlendiren özellik olmalı benim için çünkü pul pul olan aşırı kuru cildim var..
Kokusu kalıcı ama soft olmalı bayık kokular hoş olmuyor. le petit marseillais in sütlüsü mükemmel mesela.
La petit marsellias mi nedir ablam onun kirmizisi vücuduma bazi narin yerlerime duru sabun kullanıyorum 😇😇
duru harika ya mavisi ve pembesi☺
Maviii efsaneee 💙💙
hpembeyi de dene bak resmn sabunu yiyesim geliyo cok. güzel
Tamamdir ablam 💗💗
Kezzap , çamaşır suyu, etil alkol karıştırıp harmanlayıp vicudumu dezenfekte diyorum her duş ta 2 doz almazsan başım ağrıyor :D.
ben fakirim öyle elit duş jeli meli bilmem. kafamı yıkadığım şampuanla da en son komple yıkayıp çıkıyorum :D
Bana duş jeli yasak sadece doğal bitki sabunu kullanıyorum.
Bazen duş jeli kullanıyorum bazen sabun. Ama sabun daha iyi köpürüyor bu yüzden daha çok sabun kullanıyorum.
Ya ben sabunun katı halinden nefret ediyorum herkes eline sürüyor ve bana hijyenik gelmiyor herkes vücuduna sürünce jel daha hijyenik geliyor bana..
Resimdeki duş jeli favorim farklı farklı kokularını alıp kullanıyorum ilk aldığım ve kullandığım zamandan beri vaZgeçemedim 😌
kullanmam hic birinin kokusu kalici defil ayrica paraben iceriyor ne gerek var cildi erken yaslandirmaya dalini kullaniyorum dus jeli olarak