Güzellik & Bakım #DurumBu diyenler hediye kazanıyor: Duşta favori kokun hangisi? (Sayfa 6) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3554 #DurumBu diyenler hediye kazanıyor: Duşta favori kokun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
eylulbassak Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl benim favorim çiçeksi mayhoş kokular :) 1 1 Yorumla BayanCTE +1 yıl Benim de cezbedici Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Meyve kokulular çok iyi oluyor 1 3 Yorumla Alper07544 +1 yıl Her boka yorum yapiyon Yorumla rumeysayemis +1 yıl Sanane Yorumla Alper07544 +1 yıl Puanim yok Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl duru kullanmıyorum ama deneyeceğim galiba 1 0 Yorumla
yasem06xy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Duru duş Jeli en iyisi zaten severek kullanıyorum 2 0 Yorumla
ezbırçime Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Çicekli kokulara aşığım mükemmel oluyorlarr ♡ ♡ ♡ 0 0 Yorumla
dygudygudygu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Duru mor olan guzeldi çok begendim 0 0 Yorumla
abk0kba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Duş jellerini kullanıyorum, bayılıyorum yaa💕💕💕 0 0 Yorumla
rastgelecevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Harika görünüyor para bulursam alırım 0 0 Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Duşta uzun zaman geçirmek aşırı keyifli 0 0 Yorumla
93elif93 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Duş jeli dedin mi Lavanta vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
kedimsiii3 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gül çok güzel kokuyor kalıcı bir kokusu da var 0 0 Yorumla
Herhangibirkızişte Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Argan&kil favorilerimden sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Micellar olanı kullanıyorum duştan sonra bir gün boyunca kokusu kalıyor çok güzel temiz ferah 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Lavanta ve gül vanilya çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Vanilya ya da hindistan cevizi 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Vanilya aşkı favori. Ayrı bir büyüsü var 0 0 Yorumla
Theege7 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl Çok güzel bir bence olmuş ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla hiç seçmiyorum güzel olan ne diye de takıntım yok yalnızım koku da kendime gelmiyor zaten 0 0 Yorumla
ferman87 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl Beyaz sabun olsunda gerisi pek önemli değil 0 0 Yorumla
Sadecebenimmmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Duş jeli kim kaybetmiş biz bulalım 0 0 Yorumla
LninCsi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl #DurumBu kralımmmmmmmmmmm 0 1 Yorumla LninCsi +1 yıl #DurumBu Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Lavanta kokusu, mis gibi kokar her taraf 0 0 Yorumla
CanTr92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Duru en iyisi bence çünkü başka bir şey değildir 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Okyanus kokularını daha çok seviyorum ben 0 0 Yorumla
Ayki35Life Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Paylaşım güzel beğendim denemek Lazım 0 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Fresh fres cevap cerıyorus kabul olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
benim favorim çiçeksi mayhoş kokular :)
Benim de cezbedici
Meyve kokulular çok iyi oluyor
Her boka yorum yapiyon
Sanane
Puanim yok
duru kullanmıyorum ama deneyeceğim galiba
Bir duru'm var😊 güzel slogan.
Duru duş Jeli en iyisi zaten severek kullanıyorum
Lavanta çok hoşuma gidiyor #DurumBu
Cicek kokularini seviyorum
Karpuzlu baya guzel severim
Lavanta kokusunu çok severim
Hindistan Cevizi. Favorim
Çicekli kokulara aşığım mükemmel oluyorlarr ♡ ♡ ♡
Duru mor olan guzeldi çok begendim
Duş jellerini kullanıyorum, bayılıyorum yaa💕💕💕
Hepsi güzel duru ürünleri
Harika görünüyor para bulursam alırım
Kırmızı meyveler cok hoş ❤️
Duşta uzun zaman geçirmek aşırı keyifli
vanilyaaa kokusuna aşığımm
Duş jeli dedin mi Lavanta vazgeçilmezim
Duru çikolata kokusu tabikide
Duş almak için bire bir bahane
Gül çok güzel kokuyor kalıcı bir kokusu da var
kırmızı meyveli olan favorim
Bilmiyorum ama böyle bi ferah kokuuor
Okyanus esıntısı favorim🥰
Argan&kil favorilerimden sanırım
Micellar olanı kullanıyorum duştan sonra bir gün boyunca kokusu kalıyor çok güzel temiz ferah
Okyanus ferahlıgını kullanıyorum
Okyanus ferahlığı çok iyi
Okyanus ferahlığının üstüne tanımam
Erkekler Ne Diyor
Ben hatuna bırakıyorum o işleri
Lavanta ve gül vanilya çok seviyorum.
Vanilya ya da hindistan cevizi
Vanilya aşkı favori. Ayrı bir büyüsü var
Çok güzel bir bence olmuş ellerinize sağlık
Kaktüs Çiçeği favorimdir olmazsa olmaz
Okyanus ferahlığı hoşuma gitti.
Okyanus ferahlığı güzeldir
Guzel bilgiler verilmis tesekkurler
Soft ve ferahlatan kokular beni mental olarak rahatlatıyor.
Evette dussuz olmaz
Mimoza kokusuna bayılıyorum
Valla hiç seçmiyorum güzel olan ne diye de takıntım yok yalnızım koku da kendime gelmiyor zaten
Kavun kokusu hala kullanıyorum
Beyaz sabun olsunda gerisi pek önemli değil
Duş jeli kim kaybetmiş biz bulalım
Bende genelde duru kullanıyorum
Güzel hazırlanmış elinize saglik
#DurumBu kralımmmmmmmmmmm
#DurumBu
Lavanta kokusu, mis gibi kokar her taraf
Freş iyi beyenerek kullanıyorum
Duru en iyisi bence çünkü başka bir şey değildir
Bilgiler için teşekkür ederiz
Bilgiler için teşekkür ederiz