Güzellik & Bakım #DurumBu diyenler hediye kazanıyor: Duşta favori kokun hangisi? (Sayfa 5) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3554 #DurumBu diyenler hediye kazanıyor: Duşta favori kokun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Peeling li olsun yeter okyanus ferahlığı gibi 1 0 Yorumla
amabanabakmaböyle Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 82% +1 yıl Kırmızı meyveli çok hoş 🙃 diğerlerinide deniyicem 1 0 Yorumla
damladamla123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kirmizi meyveler kullanıyorum simdilik 1 0 Yorumla
Balkızz8 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Gerçekten güzel kokuyor bilgi için teşekkürler 2 0 Yorumla
Sevimsizpamukşeker Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Güzel koku olan herşeyi güzeldir 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaktüs çiçeği, okyanus ferahlığı ve çiçek tazeliği. İnanılmaz ferah bir kokusu var duşta çok iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl lavanta Duş keyfi özellikle yaz ayları için vazgeçilmezimiz ve bu keyfe eşlik eden güzel kokan duş jelleri de bir o kadar önemli bizim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Duş almak terapidir 💗 vanilya çikolata karışımı kokusu favorilerimdenn 😍 1 0 Yorumla
kardeloo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Kokusu da muhteşem duru ürünlerinin 1 1 Yorumla DogukanXeria +1 yıl ben de bayılıyorum Yorumla
mariam_harutyunyan Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 82% +1 yıl Okyanus ferahligi tercih ediyorum 1 0 Yorumla
YaßadaßaduY Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 89% +1 yıl #DurumBu Okyanus ferahlığı ve Vanilya özlü.🍀 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Çilek olabilir... Sonra meyveler vs 1 0 Yorumla
efkarlikiz19 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Bencenize bayıldım yaa çok teşekkürler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben çikolata kokusunu seviyorum keşke firmalar yapsa yapmıyorlar :( 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Daha önce kullanma dım en kısa zaman da kullanacam 2 0 Yorumla
AşkdoktoruKuzqunn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Çok güzel olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
BJK19BJK03 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 77% +1 yıl Her hangi bir tercihim yok güzel koksun yeter 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Tabiki Yasemin üstüne başka koku tanımam. 0 0 Yorumla
_sergen_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Kırmızı meyveler olsun bilmiyorum 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
MrFunny Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lavanta ve orman meyveli kokan duş sabunu 0 0 Yorumla
мяєℓιтє Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Orkide özleri ve lotus çiçeği tercihimdir.. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kırmızı mevye favorim ,...
Peeling li olsun yeter okyanus ferahlığı gibi
Orkide özleri ve okyanus ferahlığı.
Kırmızı meyveli çok hoş 🙃 diğerlerinide deniyicem
Hepsi ayrı güzel kokuyor #DurumBu
Kirmizi meyveler kullanıyorum simdilik
Gerçekten güzel kokuyor bilgi için teşekkürler
Güzel koku olan herşeyi güzeldir
Bütün hepsi çok güzel kokuyor
Misss gibi kokan herşeyi severim #
Kaktüs çiçeği, okyanus ferahlığı ve çiçek tazeliği. İnanılmaz ferah bir kokusu var duşta çok iyi hissettiriyor
lavanta Duş keyfi özellikle yaz ayları için vazgeçilmezimiz ve bu keyfe eşlik eden güzel kokan duş jelleri de bir o kadar önemli bizim için
lotus çiçeği 😍😻💗💗👌🏼
Hepsi çok güzel 😍😍😍😍😍
Duş almak terapidir 💗 vanilya çikolata karışımı kokusu favorilerimdenn 😍
Durudan iyi duş jeli yoktur ya
Çok pahali tercih etmiyorum
Kokusu da muhteşem duru ürünlerinin
ben de bayılıyorum
Kokusu çok hoş gerçekten,
Karpuz nane ya da ananas mango
Benimde duru gerçekten çok güzel 🌸
Okyanus ferahligi tercih ediyorum
Okyanus ferahlığı olmazsa olmazım
#DurumBu Okyanus ferahlığı ve Vanilya özlü.🍀
Çilek olabilir... Sonra meyveler vs
Bencenize bayıldım yaa çok teşekkürler
Deniz kokusu ve çilekk efsane 🥰
Okyanus ferahlığı favorim.
#Durumbu kullanıyom çok güzel 😍😍
Elbette durum durudn başkası olamaz
Erkekler Ne Diyor
Güzel bilgi olmuş teşekkür ederiz
Teşekkürler güzel paylaşım için
Kırmızı meyveler güzel kullanıyorum
Kokusu çok güzel kesin #DurumBu
Teşekkürler teşekkürler teşekkürler
Ben çikolata kokusunu seviyorum keşke firmalar yapsa yapmıyorlar :(
Lavanta kokusu favorimdir
Hiç birini kullanmıyorumm
Çok teşekkürler. Bence çok güzel.
çok güzel yazı olmuş elinize sağlık
Hepsi güzel yaa hepsini ayrı severim
Güzel bir paylaşım olmuş... 🥂
Daha önce kullanma dım en kısa zaman da kullanacam
mentol de güzel diğerlerine göre
Güzel kokular her zaman ön planda
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Her hangi bir tercihim yok güzel koksun yeter
Hijyen şart bence hijyen çok önenli
Tabiki Yasemin üstüne başka koku tanımam.
Vanilya ve lavanta çok güzel
Duru temizlik elemanları güzel
LAvanta kokusu papatya kokusu
Kırmızı meyveler olsun bilmiyorum 🤷🏻♂️
Lavanta ve orman meyveli kokan duş sabunu
Orkide özleri ve lotus çiçeği tercihimdir..
Duru markası çok kaliteli
Kesinlikle kaktüs çiçeğii
mavi ismini hatırlamıyorum
Kirmizi meyveler severim onu
Duru şampuanını kullanmadım hiç