Güzellik & Bakım #DurumBu diyenler hediye kazanıyor: Duşta favori kokun hangisi? (Sayfa 3) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3554 #DurumBu diyenler hediye kazanıyor: Duşta favori kokun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
biimatmazel Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Duru okyanus bununla duş alınca ancak temizlendigimi hissediyorum 2 0 Yorumla
elasorcakk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Okyanus Ferahlığı benim #DurumBu. Gerçekten favorim çok güzel fresh bı kokusu var 2 0 Yorumla
abcde___ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Duru tabikii kokusu herseyi cok guzel cok guzel bir hissiyat veriyor 1 0 Yorumla
gisitstidcigcguuguc Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kırmızı mevyeler kesinlikle favorim ferah ve kokusu mütiş zevkin doruklarina cikariyor tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Alyasudoraaltun Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Durum bu ateş çiçeği kokusu heryerde bulunmaz çünkü çok gzl ve değerlidir bilmeyenlerin bile vardır eminim. 1 0 Yorumla
Allizzwelll Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben arındırıcı olanına bayılıyorum çok güzel kokuyor ve temiz hissini sonuna kadar hissettiriyor 😍 1 0 Yorumla
TatlıSarışın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ferahlatıcı kokular kullanıyorum genelde ama şu an Lavanta kokusu favorim 1 0 Yorumla
marulsalataası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Durummmmm çok güzel kullanıyorum 4 0 Yorumla
Ahsentuna Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Orkide lotus cicekleri Jasmin amber Fransız notalı duş jeli 0 0 Yorumla
N4rin Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ben Okyanus esintisi seviyorum, kavunlu kokulu duş jelini de seviyorum 2 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
lonelygirl3135 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Cikolata kokusu en sevdigim sey ya buram buram cikolata kokmak 2 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Benim #DurumBu Doğa kokuları çok severim. 2 0 Yorumla
Fffffs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Benim için soğuk su ile duş yazın en sevdiğim rutin durunun güzel kokan sabunu ile duş daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Mamasima Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bence süt ve badem en iyi kokulardan duş jeli olarak ve maline diyoruz biz sizde ne bilmiyorum sjdjdjdb 0 0 Yorumla
48DAY Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Duş keyfinde genellikle duruyu tercih ediyorum. Resmen vazgeçilmezim çok teşekkürler yani böyle bir bence yazdığın icinnn 0 0 Yorumla
JIKOOK_7 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben Durunun daha çok Vanilya kokulusunu seviyor ve kullanıyorum. Hem tatlı hem de ferah bir kokusu var. 0 0 Yorumla
Guxwll Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Duş keyfi özellikle yaz ayları için vazgeçilmezimiz ve bu keyfe eşlik eden güzel kokan duş jelleri de bir o kadar önemli bizim için 0 0 Yorumla
Bahaar_priv Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl mis gibi güzel kokan kokulara zaafım var. Duştayken hiç çıkmak istemiyorummmm çilek ve sütlü olan duş jelim favorilerimden sadece bir tanesi 0 0 Yorumla
medineberna Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Duş keyfi özellikle yaz ayları için vazgeçilmezimiz ve bu keyfe eşlik eden güzel kokan duş jelleri de bir o kadar önemli bizim için 🌺🌸 0 0 Yorumla
başakamaaslan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl durunun orkide özlerine bayılıyorum. benim kullandığım. çok güzel kokusu var. cildimde ferahlık yaratıyor. 0 0 Yorumla
kubrnrr Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle ocean harika. Bir de beyazlı olan vardı ama ismini hatırlamıyorum. O da aşırı iyidi. Ayrıca peeling etkisi veriyor gibi. 0 0 Yorumla
чαvrumnєrdєsín Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Okyanus kokularını daha çok seviyorum. 3 0 Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Harika bir paylaşım olmuş teşekkürler hocam 💕💕 3 0 Yorumla
vienie Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle kaktüs çiçeği, okyanus ferahlığı ve çiçek tazeliği ile kırmızı meyveler. 1 0 Yorumla
Aysegkhan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Duş iyidir özellikle yaz günlerinde bol bol yapılmalı 1 0 Yorumla
Bbeyzaa27 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl #DurumBu Kırmızı Meyveler & Frambuaz, Karpuz & Ananas ve Hindistan Cevizi & Vanilya 🤌 1 0 Yorumla
Efins Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Nergisin kokusunu hiçbir kokuya değişmem. Ne duşta ne başka bir yerde 1 0 Yorumla
Melihkck Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl #durumbu zeytinyağlı duş jeli'ni kullandım hem fiyatı uygun hem de güzel nemlendiriyor. En önemlisi de duru hayvan deneyleri yapmayan bir firmadır. 0 0 Yorumla
öylesinebirhesap20 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ferahlatıcı duş jellerini Duru sayesinde tanıdım ve resmen aşık oldum. Duş keyfimde olmazsa olmaz ürünüm Duru'nun duş jelleri oldu diyebilirim. Okyanus Ferahlığı duş jeli favorim ❤ 0 0 Yorumla
Donsuzbircasanova Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Durunun her kokusu güzeldir benım için duru 1 numara 1 0 Yorumla
Doyumsuz53 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Hey gi cicuklugumdan gelen leylak kolu duru 36 senedir duru kullaniyorum 1 0 Yorumla
mertuguz62 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Benim için okyanus ferahlığı daha güzeldir... O yüzden favori lokum okyanus ferahlığı... #DurumBu 1 0 Yorumla
leecher666 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Gerçek güzel koku çilek ve hindistan cevizi diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
handsomekaanbabaxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Benim dusta favori kokum nane ve orman esintileri tarzı şeyler 1 0 Yorumla
Screatu Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Benim için duş ferahlık rahatlama ve temiz bir koku teşekkürler duru 1 0 Yorumla
Emresunetsiz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Böğürtlenli orman meyveli felan çok tatlı kokusu oluyor 1 0 Yorumla
xxxLoneWolfxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Meyveli olan o kadar güzel kokuyor ki bazen yiyesim bile gelebiliyor :D 0 0 Yorumla
Otuzbileolmadann Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Duş benim için ferahlık ve arınmak demek. Ferahlığı okyanuslarda bulan biri olarak benim favorim Duru Okyanus Ferahlığı 0 0 Yorumla
Ateşkral34 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl #DurumBu Her kokusunun muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Eşsiz kokularını çok Beğeneceksiniz Denemeye Değer 0 0 Yorumla
Omer_xq_3177 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ferah kokular yumuşak kokular ağır olunca bir koku daha yumuşak kokulu şeyler arıyorum o yüzden duruya güveniyorum 0 0 Yorumla
Masözİst5437387236 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Vanilya kokusu ya da şeftali gibi kokan ve genellikle meyve aromalı yiyeceklerde lezzet artırıcı olarak kullanılan etil bütirat olmazsa olmazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangisinin kokusunu beğenirsem ama duru ama bir başka marka onu kullanırım marka takıntım yok #durumbu 1 0 Yorumla
Hofland7075 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Okyanus ferahlığı kokusu hoşuma gidiyor. 2 0 Yorumla
vARSIZIMEno Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kullandım derimi tertemiz yaptı rahatlattı resmen 0 0 Yorumla
An123onim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Evet önce kovaya doldurup sonra tasla yikaniyorsaniz keyif nedir bilemezsiniz benim gibi. d 0 0 Yorumla
jackyboy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gavori kokum yok önerilere açıgım saçlarım kıvırcık ve biraz solgun onun içinde önerisi olan var mı 0 0 Yorumla
nebkadnzr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Palmolive kullanıyordum aşırı pahalı oldu diye duruya geçtim memnunum 0 0 Yorumla
denizatess04 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl istatistiklere göre en güzel kokan 10 dş jeli bunlarmış 0 0 Yorumla
punazand Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl #DurumBu Gül kokusu ve en sevdiğim kokulardan biridir. Harika mükemmel çok güzel 0 0 Yorumla
KaanKısaca Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kırmızı meyveler. Böyle yeniden doğmuş hissi katıyor kokusu duştan çıkınca 0 0 Yorumla
DuygusaLAdam16 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duş jeli kullanmıyorum 😅 şampuanı köpürtüp vücuduma sürüyorum biliyorum enteresan 😂 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Duru okyanus bununla duş alınca ancak temizlendigimi hissediyorum
Okyanus Ferahlığı benim #DurumBu. Gerçekten favorim çok güzel fresh bı kokusu var
Duru tabikii kokusu herseyi cok guzel cok guzel bir hissiyat veriyor
Kırmızı mevyeler kesinlikle favorim ferah ve kokusu mütiş zevkin doruklarina cikariyor tavsiye ederim
Durum bu ateş çiçeği kokusu heryerde bulunmaz çünkü çok gzl ve değerlidir bilmeyenlerin bile vardır eminim.
Ben arındırıcı olanına bayılıyorum çok güzel kokuyor ve temiz hissini sonuna kadar hissettiriyor 😍
Ferahlatıcı kokular kullanıyorum genelde ama şu an Lavanta kokusu favorim
Durummmmm çok güzel kullanıyorum
Orkide lotus cicekleri Jasmin amber Fransız notalı duş jeli
Ben Okyanus esintisi seviyorum, kavunlu kokulu duş jelini de seviyorum
😊👍
Cikolata kokusu en sevdigim sey ya buram buram cikolata kokmak
Benim #DurumBu Doğa kokuları çok severim.
Okyanus ferahlığı çok güzel
Severek kullanıyorum kokusu çok güzel
Durunun mavi olanı güzel kokuyor✨
Benim için soğuk su ile duş yazın en sevdiğim rutin durunun güzel kokan sabunu ile duş daha güzel oluyor
Bence süt ve badem en iyi kokulardan duş jeli olarak ve maline diyoruz biz sizde ne bilmiyorum sjdjdjdb
Duş keyfinde genellikle duruyu tercih ediyorum. Resmen vazgeçilmezim çok teşekkürler yani böyle bir bence yazdığın icinnn
Ben Durunun daha çok Vanilya kokulusunu seviyor ve kullanıyorum. Hem tatlı hem de ferah bir kokusu var.
Duş keyfi özellikle yaz ayları için vazgeçilmezimiz ve bu keyfe eşlik eden güzel kokan duş jelleri de bir o kadar önemli bizim için
mis gibi güzel kokan kokulara zaafım var. Duştayken hiç çıkmak istemiyorummmm çilek ve sütlü olan duş jelim favorilerimden sadece bir tanesi
Duş keyfi özellikle yaz ayları için vazgeçilmezimiz ve bu keyfe eşlik eden güzel kokan duş jelleri de bir o kadar önemli bizim için 🌺🌸
durunun orkide özlerine bayılıyorum. benim kullandığım. çok güzel kokusu var. cildimde ferahlık yaratıyor.
Kesinlikle ocean harika. Bir de beyazlı olan vardı ama ismini hatırlamıyorum. O da aşırı iyidi. Ayrıca peeling etkisi veriyor gibi.
Okyanus kokularını daha çok seviyorum.
Harika bir paylaşım olmuş teşekkürler hocam 💕💕
Kesinlikle kaktüs çiçeği, okyanus ferahlığı ve çiçek tazeliği ile kırmızı meyveler.
Duş iyidir özellikle yaz günlerinde bol bol yapılmalı
#DurumBu
Kırmızı Meyveler & Frambuaz, Karpuz & Ananas ve Hindistan Cevizi & Vanilya 🤌
Nergisin kokusunu hiçbir kokuya değişmem. Ne duşta ne başka bir yerde
Erkekler Ne Diyor
#durumbu zeytinyağlı duş jeli'ni kullandım hem fiyatı uygun hem de güzel nemlendiriyor. En önemlisi de duru hayvan deneyleri yapmayan bir firmadır.
Ferahlatıcı duş jellerini Duru sayesinde tanıdım ve resmen aşık oldum. Duş keyfimde olmazsa olmaz ürünüm Duru'nun duş jelleri oldu diyebilirim. Okyanus Ferahlığı duş jeli favorim ❤
Durunun her kokusu güzeldir benım için duru 1 numara
Hey gi cicuklugumdan gelen leylak kolu duru 36 senedir duru kullaniyorum
Benim için okyanus ferahlığı daha güzeldir... O yüzden favori lokum okyanus ferahlığı... #DurumBu
Gerçek güzel koku çilek ve hindistan cevizi diye düşünüyorum
Benim dusta favori kokum nane ve orman esintileri tarzı şeyler
Benim için duş ferahlık rahatlama ve temiz bir koku teşekkürler duru
Böğürtlenli orman meyveli felan çok tatlı kokusu oluyor
Meyveli olan o kadar güzel kokuyor ki bazen yiyesim bile gelebiliyor :D
#DurumBu vanilya aromasını nedense çok seviyorum
Duş benim için ferahlık ve arınmak demek. Ferahlığı okyanuslarda bulan biri olarak benim favorim Duru Okyanus Ferahlığı
#DurumBu Her kokusunun muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Eşsiz kokularını çok Beğeneceksiniz Denemeye Değer
Ferah kokular yumuşak kokular ağır olunca bir koku daha yumuşak kokulu şeyler arıyorum o yüzden duruya güveniyorum
Vanilya kokusu ya da şeftali gibi kokan ve genellikle meyve aromalı yiyeceklerde lezzet artırıcı olarak kullanılan etil bütirat olmazsa olmazim
hiç böyle favorim olmadı yıkan cık
Hangisinin kokusunu beğenirsem ama duru ama bir başka marka onu kullanırım marka takıntım yok
#durumbu
Güzel bir gün bugün paylaşım da güzel.
#DurumBu lavanta kokusu favorim
#DurumBu en güzeli okyanus ferahlığı. 🙂
Guzel bir yazi... durum bu...
Okyanus ferahlığı kokusu hoşuma gidiyor.
Kullandım derimi tertemiz yaptı rahatlattı resmen
Evet önce kovaya doldurup sonra tasla yikaniyorsaniz keyif nedir bilemezsiniz benim gibi. d
Gavori kokum yok önerilere açıgım saçlarım kıvırcık ve biraz solgun onun içinde önerisi olan var mı
Palmolive kullanıyordum aşırı pahalı oldu diye duruya geçtim memnunum
istatistiklere göre en güzel kokan 10 dş jeli bunlarmış
#DurumBu Gül kokusu ve en sevdiğim kokulardan biridir. Harika mükemmel çok güzel
Kırmızı meyveler. Böyle yeniden doğmuş hissi katıyor kokusu duştan çıkınca
Duş jeli kullanmıyorum 😅 şampuanı köpürtüp vücuduma sürüyorum biliyorum enteresan 😂