Lotus çiçeği aromasını ve deniz tuzlu olanı seviyorum. 2 sinin de çok farklı bir havası var. Lotusla sabah, deniz tuzuyla akşam yıkıyorum ve rahatlıyorum
Ferahlatıcı duş jellerini Duru sayesinde tanıdım ve resmen aşık oldum. Duş keyfimde olmazsa olmaz ürünüm Duru'nun duş jelleri oldu diyebilirim. Okyanus Ferahlığı duş jeli favorim. Gerçekten çok güzel kokuyor ferahlatıyor ve kokusu çok kalıcı.
#BenimDurum valla nanay. Önce şöyle bi kalkıyorum duşa giriyorum. Elimi atıyorum hemen, yakılıyorum DURU moodsumu deniz minareli tabi. Oh miss insanlara sevgi tılsımı oluyorum sabah sabah.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızımızı meyveler diyorum. Sanki kokteyl içmiş gibi oluyorum 😁
Kızlar Ne Diyor
Kokusu güzel olanı tercih ederim ve kokunun kalıcılığı da önemli bazı kokular hemen dağılmıyor
Ben galiba kendimde değişikliği pek seven biri değilim. Ama genel olarak okyanus ferahlığı da benim değişmeyenlerimden :)
duşta kullandığım kokular daha çiçeksi seyler kendimi tertemiz hissettiriyor gerçekten :) benim durum okyanus ferahlığı ama :)
Favorim ferah kokular ya da tam lüks krem tarzı. Ama genelde cildim hassas diye parfümlü ürünlerden uzak dururum
yorumlara baktım da butun profesyoneller dökülmüş en iyisi ben susayim #DurumBu (bunu yazmadan da gecemezdim)
Duru okyanus kokusu müthiş herzaman banyomda bulunduruyorum mis gibi kokuyor kullanmaya kıyamıyorum 💕
Micellar, Sakura Çiçeği ve Aloe Vera Duş Jelleri #durumbu
Lotus çiçeği aromasını ve deniz tuzlu olanı seviyorum. 2 sinin de çok farklı bir havası var. Lotusla sabah, deniz tuzuyla akşam yıkıyorum ve rahatlıyorum
duru güzel marka ve kullanışlı
Jellere ve kokularına ben de hayranım ama keşke azcık daha uzun kalabilse kokular... 🥺
Duru sabununu ve şampuanıni kullandım da hiç jel kullanmadım denemek lazım
Duru Organic Fruits Kırmızı Meyveler & Frambuaz ♥ ben :)
Kahve vanilya ve çikolata. Bunlar vazgeçilmezim.
Fresh kokuları seviyorum ben bı de Isparta gülü 😁😄
Micellar, Sakura Çiçeği ve Aloe Vera Duş Jelleri micellar su etkisi #durum bu
Okyanus esintisi kokusunu seviyorum ferah ferah🦋🦋
Eskiden çikolata kokulu şampuanlar seviyordum. Şimdi deniz kokulu, zeytin kokulu şampuanlar tercih ediyorum
Lotus çiçeği #durumbu parfümlerimde de vazgeçilmezim herzaman
Bir şey diyeyim mi?
Kafalar ve Omuzlar kullanıyordum.
Duruya geçtim hem kafam hem vücudum hem de cebim rahatladı.
Ferahlatıcı duş jellerini Duru sayesinde tanıdım ve resmen aşık oldum. Duş keyfimde olmazsa olmaz ürünüm Duru'nun duş jelleri oldu diyebilirim. Okyanus Ferahlığı duş jeli favorim. Gerçekten çok güzel kokuyor ferahlatıyor ve kokusu çok kalıcı.
Hepsi harika gerçekten...
dusta en en iyi koku net okyanus esintisidir hatta sadece dus degil her seyde okyanus kokulu tercih ediyorum ben
Özellikle yaz aylarında tatilde kullandığım fresh kokuları olan duş jeli. Buram buram kokuyor mis mis
en iyisi bence gül
--------------------------------------
Duru hepsini seviyorum kullanıyorum tavsiye ederim kokusu çok etkileyici
bütün kokuları çok seviyorum favorimi seçemiyorum içlerinden o yüzden düzenli olarak farklı kokuya geçiş yapıyorumm
Kırmızı Meyveler & Frambuaz, Karpuz & Ananas ve Hindistan Cevizi & Vanilya Duş Jelleri’
Deniz tuzu, yosun, Argan, kıl, avakado beyaz kil duş jeli benlik.
Kırmızı meyveli olanını kullanmak istiyorum
#DurumBu jasmin amber ve orkide sanki çiçek tarlasındayım
Erkekler Ne Diyor
Duru duş jelleri harika her zaman vaz geçilmez
Şampuan olsun başımıza sürelim tamamdır bence bu kadar abartmaya gerek yok
Deniz tuzu yosun, okyanus esintisi favorim ama çok bulamıyorum.
avokado ya da hindistan cevizi kokusu hoşuma gidiyor.
Duru freshin verdiği ferahlıktan vazgeçemem bu sebeple benim #DurumBu ( Duru Fresh)
Valla işte koşuşturma dan dolayı düşa girip suyun altında rahatlıyorum
Ben de bir süre kullandım. Herkese tavsiye ediyorum. Çiçekli kokular daha güzel geliyor burnuma.
Ter kokusuny alsın yeter başka bir şey istemez.
#DurumBu
Her kokusu özeldir durünün benim için duru 1 numara
Tropikal kokular çok güzel, Beni benden alıyor
Nurullah çok güzel de çiçek Çilek kokusu daha güzel
Dusta okyanus kokusuna bayılıyorum sıcak buhar arasında okyanus esınsıtı
Kırmızı meyvelerin o tatlı kokusunu tercih ettiğim için, #DurumBu :)
#DurumBu Harika Kullanım Sunan En Güzel Sabun Durumda ⚡
yaz aylarında eşsiz bir koku bırakıyor gayet iyi (Deniz tuzu)
Aegan yağli olaninin kokusunu begeniyorum. #DurumBu
#Durumbu limon kokusu daima kalıcı ve miss gibidir
Güzel içerik beğendim, almadan önce keşif yapılmalı
Lotus çiçeği, Ananas ve Hindistan cevizi duş Jeli
Güzel Faydalı Bilgilendirici Paylaşım Teşekkürler 😊⭐
Bayılıyorum kırmızı olanı mükemmel kokuyor.. hergün terapi gibi geliyor
Ancak akşam eve gelince duş alabiliyorum. Bendeki #DurumBu
Ferahlatıcı olanlar :) onları çok seviyorum mis gibi kokuyor bir de
Bazı duş jelleri o kadar güzel kokuyor ki insanın yiyesi geliyor 😂
Müthiş duru çok iyi özellikle duş jeli mükemmel deneyin derim baya
Duruya alıştıktan sonra başkasını almak imkansiz :)
abi birini alıyom çok beğeniyom sonra başka deniyim diyom sonra tekrar bunu alırım diyom farklı farklı alıyom hiç birini arka arkaya alamıyom değişik
gerçekten harika bir duş jeli bayıldım #DurumBu
#BenimDurum valla nanay. Önce şöyle bi kalkıyorum duşa giriyorum. Elimi atıyorum hemen, yakılıyorum DURU moodsumu deniz minareli tabi. Oh miss insanlara sevgi tılsımı oluyorum sabah sabah.
Kızımızı meyveler diyorum. Sanki kokteyl içmiş gibi oluyorum 😁