Arkadaşlar şöyle hoş kokulu güzel bir erkek duş jeli öneriniz var mı? Erkekler için hangi duş jeli markaları ve hangi kokuları uygun? En iyi duş jeli hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.erkek için duş jeli
Denedim onu hala duruyor banyoda😄kokusu falan hoş çilekliye göre daha kalıcı ama dokusu tam istediğim gibi değil yine de ara ara kullanıyorum hoş oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Duş jeli neymiş ya al bi dove sabun mis gibi yıkan kaliteli birde şampuan kullan tamam işte.
Haklısın kardeşim
bir bilgim yok...
pahalı olmayanından alıyorum ben
Jeller iyi akmıyor kanser eder. Sabun kullan. Bir sürü hoş kokulu sabun var.
Dui jeli yerine Arap sabunu ya da bitkisel sabunlar kullan bnce
Uzun bir süre sabun kullandım memnundum da ama sürekli köpürtmeye çalışmak da yoruyor
Daha sağlıklı olur ama işte
Yıllardır palmolive kullanıyorum gayet memnunum
ben hacı şakirin beyaz sabununu kullanıyorum
Erkekler de kadın duş jellerini kullananilir
Kullanamaz demedim ki zaten tamamen kadınsı olmayan dedim önerin varsa söyleyebilirsin
Kizlarsoruyorda reklam üstüne reklam yapan püre line. Ya da duru nun aloe veralisi
Her ikisini de kullandın mı kokusu dokusu kurutup kurutmaması kokusunun kalıcılığı falan
Pure line kullanmadım. Duru kullandım. Gayet iyi. Ama devamlı kullanılmaz çünkü kokusu bir süre sonra mideni bulandırıyor.
Palmolive kullandın mı hiç çileklisini falan
Gratisten benri marka 1 lt 8 tl fistik gibi
Palmolive chocolate
Axe 😄
Duş jeli olduğunu bilmiyordum senden öğrendim😄kokusu falan nasıl kalıcı mı kurutuyor mu cildi
Denemen gerek... baya bi çeşitli duş jeli var bu markadan kokusu kalıcı 😁
Bi kaç saat sadece ama tabi tenden tene değişiyor
Birinin üstünde hissettin mi kokusunu hiç parfüm gibi mi kokuyor duş jeli olduğu belli mi parfümümle kokusu karışsın istemem
Aynen bende sevmem parfümle karışırsa... parfüm sıkacaksan bu duş jelini kullanmazdım... ama kokusu güzel yani duş jeli gibi değil😊
Parfümsüz yapamam ben bunu kullanmasam daha iyi gibi😊önerebileceğin başka var mı kadın duş jeli de olur fazla kadınsı olmayan
😁😂😂
Çilekli kullanıyorum ben bu aralar the bodyshop dan... kokusu etkilemiyor parfümümü
Palmolive çilekli kullandın mı daha önce o nasıl
Yok kullanmadım... sen denesene 😄
Kullandım ben onu çok hoştu😄sonra avon denedim tekrar palmolive alsam iyi olacak gibi onun bir de çikolatalısı var😄
Çikolata dene bu sefer derim 😁😂
Denedim onu hala duruyor banyoda😄kokusu falan hoş çilekliye göre daha kalıcı ama dokusu tam istediğim gibi değil yine de ara ara kullanıyorum hoş oluyor
O zaman iyi duşlar 😁😂
Teşekkürler😄sen şu an hangi duş jelini kullanıyorsun
Çilekli bitmek üzere... bakalım body shopdan üç tane daha var birisini seçerim artık 😄
Onlar neli😄
Pure line kullan