Duş sırt keselemek işkence gibi. Kendim yapamıyorum ben. Aranızda yapabilen var mı bilmiyorum ama bence çok zor. Arada sırada annemden yardım istiyorum. Bazen de anneannem yapıyor. Koca kız oldum utanıyorum ama ne yapayım. Pis pis dolanacak halim yok. Siz duşta sırtınızı keselemesi için kimden yardım istersiniz?
Duşta kendi sırtımı keseleyemiyorum. Duş sırasında sırtınızı keselemesi için kimden yardım istersiniz?
Az ye de kolların erişsin skdsj Vala benim kollarım yetişiyor da bazen ben de çok üşeniyorum :/ kimse de yok. Acaba diyorum sırt keseleme ajansı mı kursam sırf bu iş için eleman alsam iyi para var gibi 🤔
Kendim yapmaya çalışıyorum elim yetiyor ama kuvvetli bastıranmıyorum maalesef arada da annemi çağırıyorum o da her yerime bakıyor sapık gibi rahatsız oluyorum ne zamandır onu da çağırmıyorum yani kirimden ne hale düştüm eşim olsa ona attırırdım bi de erkek kuvveti derken kuş gibi hafiflerdim
omuzların üstünden yukarıları, yanlardan da yanlar ve alt kısımları yapıyorum. Pek zor değil aslında. Keseyi büyük tutarsan daha az manevra ile çözülecek bir şey. Bunu yapamayan insan olur mu asıl çok güldüm affet <3
Annen ne güne duruyor gadası. Ondan yardım alabilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1 metre civarında kese aldim rahatım 😅1.92 civarında kol uzunlugum var ama o bölgeye tam yetişmiyor. Bir de ustune her gün duş alıp en az 2 defa başımı 1 defa tüm vücudumu şampuanla yıkamazsam gıcır gıcır olmazsam rahatsiz oluyorum 😅 ( Bi dünya gereksiz bilgi )
Kimsesiz Olduğum için doğal olarak. Tek yaşadığım için kimseden yardım alamıyorum tek başıma yapmaya çalışıyorum uzun Sopalı veya elektronik olanları da var ya da hamam da yaptırıyorum
Uzun sopalı kese lerden al ya da uzun örme keseler oluyor Bi kolunu aşağıdan Bi kolunu yukarıdan çapraz tut ileri geri gayet iyi keselersin beceriksiz değilsen 😂😂
Ne var bunda zorlanacak anlamorum. Ben çok rahat keseleyebiliyorum, anatomi aynı anatomi. Büyük bir dert değil. En olmadı uzun sopa gibi olan keseler var onlardan alırsın. Konuşmaya değmez
Kimseden lifle yıkanıyorum gerçi bayağıdır lif kullanmıyorum duş jeliyle sadee yıkanıyorum tabi sırtımı yıkamıyorum ama yapacak bir şey ok maalesef ona da fazla takılma kafayı yersin