Sağlık Duştan çıktıktan sonra soğuk su içmek zararlı mı? AZGIN_BOĞA16 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Duş sonrası soğuk bişeyler içmenin vucuda zararı var mı acaba? Duştan çıktıktan sonra soğuk su içmek zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben sıcak suyla duş aldığım zamanlar duştan sonra soğuk içecekler içerdim gadası. Bana o an için bir zararı olmazdı. 0 0 Yorumla
tanımıyorumdiye Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu hayatta en çok mutlu eden şeylerden biri kesinlikle 1 1 Yorumla AZGIN_BOĞA16 +1 yıl Evetttt bide yanında partneri varsa Yorumla
Dramatikikcılar3 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Duştan sonra su içmek organları yaşlandırıyor diye biliyorum 1 1 Yorumla AZGIN_BOĞA16 +1 yıl Gerçekten mi bilimsel kanıtlanmış mı Yorumla
juznivetar Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Duştan önce su içilir 1 3 Yorumla AZGIN_BOĞA16 +1 yıl Neden duştan önce peki? Yorumla juznivetar +1 yıl Tansiyonu dengeler, sonra içersen organlara zararı var Yorumla AZGIN_BOĞA16 +1 yıl Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🌹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben sıcak suyla duş aldığım zamanlar duştan sonra soğuk içecekler içerdim gadası. Bana o an için bir zararı olmazdı.
Şu hayatta en çok mutlu eden şeylerden biri kesinlikle
Evetttt bide yanında partneri varsa
Duştan sonra su içmek organları yaşlandırıyor diye biliyorum
Gerçekten mi bilimsel kanıtlanmış mı
Duştan önce su içilir
Neden duştan önce peki?
Tansiyonu dengeler, sonra içersen organlara zararı var
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🌹
bir zararı yoktur bence
Su icmek zararli diyolar
Değil👍