Sıcak suyun sacimi kabarttigini fark ettim ve çok terletiyor yani duş almis gibi değil de maraton koşmuş gibi hissediyorum ama bir anda kalbime falan iner diye korkuyorum soğuk su temas ederse ya da ne bileyim cndblabdks
Sizce?
Sıcak suyun sacimi kabarttigini fark ettim ve çok terletiyor yani duş almis gibi değil de maraton koşmuş gibi hissediyorum ama bir anda kalbime falan iner diye korkuyorum soğuk su temas ederse ya da ne bileyim cndblabdks
Sizce?
Ani bir soğuk su teması vücudu sarstığından, kalp hastalığı olan kişiler için tehlikeli olabilir ve kalp krizi veya kalp ritmi düzensizliklerini hızlandırabilir. böyle bir durumunuz varsa dikkatli olun.
Maalesef kalbim bazen çok hızlı atabiliyor:( 172 yi bulduğu bile oluyor işte bundan korkuyordum sağ olun
Soğuk suyla duş almanın zararları sıcak havalarda soğuk suyla duş almak zararlı olabilir kan damarlarının fazla büzüşmesine ve kalp krizine yol açabilir bundan dolayı aşama aşama vücudunuzu alıştırmalı bir anda soğuk suyun altına girmemelisiniz soğuk ve soğuğun beyine ödem yapıcı etkileri olabilir.
Faydaları kadar zararları da var
Bağışıklığı Güçlendirir
Kan Dolaşımını İyileştirir
Sıcaklığı Düzenler
Metabolizmayı Hızlandırır ve Kilo Verdirir
Depresyonu Azaltır
Lenf Sistemini Güçlendirir
Nefesi Derinleştirir
Cildi ve Saçı Sağlıklı Tutar
Cevap
18Cevap
zararı olmaz
sıcak suyun cilde ve saçı zararı var diye okumuştm aşırı soğuk olmadıkça zararlı oldugunu sanmıyorum hatta yüz için iyi bile
Arada bir yapılmalı.
valla metabolizmayı hızlandırmanın yanı sıra, vücudu sıkılaştırıyor diye biliyorum. ben hep soğuk suyla alırım
Soğuğa yakın ılık suyla duş almak bedeni zinde tutar
Ilık suyla duş al canım 🥰
En son sıcak suyla vücudunu yıka çık ☺️
Soğuk veya sıcak su ile duş almak bunların her ikisinin de ayrı ayrı yararları var. Ama buz gibi de Su olmasın.
Aksine soğuk su çok faydalı arastirabilirsin internetten
Havalar sıcak zaten. İster soğuk kullan ister ılık sorun olmaz
Sürekli alırsan olur ara ara alırsan olmaz
Buz dolu küvet olsa girerim
Soğuk su ile üşütebilirsin dikkat et 😊
Soğuk su saça parlaklık verir, daha iyi
Zararı değil artısı olur
Çok soğuk olmamak kaydı ile hafif ılık su vücudu zinde tutar. Çok sıcak tensel sarkmalara yol açar.
Hayir daha diri olursun hatta göğüslerin filan gergin olur
Bence olmaz
Zararı olmaz
Hayır faydası var
Soğuk daha iyu
hiç bir şey olmaz
Hayor
Sagkijki
Soguk su candır libidomu düşürüyor benin
En güzeli o ztn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?