Cildimi bebek cildi kadar yumuşak yapması, geride kalıcı kokular bırakması beni benden alıyor. Kullandığınız duş jelinin hangi özelliği sizi sizden alıyor? #gadasından sevgilerle 🤗
Kullandığınız duş jelinin hangi özelliği sizi sizden alıyor?
Duş jeli olarak Pure Line tercihi ediyorum çünkü kokusu beni benden alıyor. Uzun süre kalıcı olması ise cabası. 12 saat kalıcı olduğu için duştan saatler sonra bile ferah ve temiz hissediyorum. 10 farklı koku seçeneğiyle çok geniş bir tercih hakkımız var. Kokuları çok doğal ve gerçekçi. Yapay bir koku bırakmıyor teninizde. Ayrıca içerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici bulunmadığı için güvenerek kullanıyorum. Hassas ciltler de tercih edebilirler.
Duş demek benim kilit noktam demek. :) Gün boyu sürekli hareket halindeyim ve inanılmaz yoruluyorum. Sıcakların gelmesiyle de terleme problemim de arttı. Durum böyle olunca da eve gelince kendimi hemen küvete atıyorum. Eeee o kadar yorucu bir güne de güzel bir duş keyfi yakışır.
Çok uzun zamanlar duş keyfimi heder etmişim. Bunun sebebi eskiden kalma şeyler aslında. Annem her zaman sabun kullanmanın daha iyi olduğunu savunurdu. Biz de mecbur sabun kullanırdık. Sabun asla düzgün köpürmüyor ve kalıcı koku bırakmıyordu tabii. Daha sonra şampuan kullanmaya başladım. Ama çok kötü bir deneyim yaşadım. Büyük bir arayış içerisine girdim ve köpük keşfettim. Küvette köpük kullanmaya başladım ama bu da sadece yüzeysel bir şeydi. Cildimi temizlemiyordu. Ne kullansam diye düşünürken bir de duş jellerine şans vermek istedim. Pek ümidim yoktu ama sonuçlar karşısında ben bile çok şaşkına döndüm. :D
Aradığım Duş Jelinin Özelliklerinde Neler Var?
Benim aradığım ilk özellik içerisindekiler oldu açıkçası. Duş jelim paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ kesinlikle içermemeli. İçerdiği taktirde bizimle değilsin. :D Diğer özellik ise ki bu benim havalı olmamda ekstra rol oynar, gün boyu kalıcı parfüm kokusudur. Sürekli güzel kokmak isteyenlerdenim. Kötü kokuya asla tahammül edemem. Bir de gün boyu kaybettiğim nemi geri kazandırması gerekiyor. Son olarak da uygun ve kaliteli duş jeli olması şart. Ne çok şey istemişim ben de :D Aradığım tüm bu özellikleri bulabileceğim duş jeli bulmak çok zor sanıyordum ki bir de baktım eee zaten varmış.
Hobby Fresh Care Duş Jeli İle Sen de Tanışmalısın!
Şimdiye kadar nerelerdeydin iki gözümün çiçeği diye sorarlar elbette. :) Hobby Fresh Care Duş Jeli paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermiyor. Ayrıca bize “Deniz Mineralleri, Canlandırıcı Meyveler ve Orkide" olarak seçenekler sunuyor. Ben hepsini denedim ve kokularına aşık oldum.
Hobby Fresh Care Orkide; zengin orkide kokusu sayesinde gün boyu parfümsü kokusunu üzerimden eksik etmiyor. Kendimi en az orkide kadar özel hissetmemi sağlıyor.
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri; dinlendirici deniz mineralleri sayesinde fresh kokusunu hep üzerimde taşıyor. Gün boyu adeta yorgunluğumu üzerimden atıyor.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler; kokusu ile herkesi büyülüyor. Duştan sonra ferahlık hissi hiç bitmiyor. Bununla da kalmıyor. Duştan sonra cildin nemlenmesini sağlayarak aradığım tüm özelliklerin sağlamasını yapıyor.
Arkadaşlarım gün boyu nasıl bu kadar enerjik ve güzel koktuğumu soruyorlar. Onlara da Hobby Fresh Care Duş Jeli ile kontrol sende diyorum. Annem de sürekli duş jelimi kullanıyor ve her banyodan sonra yanıma gelip kokla bakalım bugün hangisini kullanmışım diyor. :) Bir de şimdiye kadar böyle uygun ve kaliteli duş jelini nasıl görememişim artık başkasını istemem diyor. :D
Her gün duş keyfimin tadını çıkarıyorum ve eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. <3 Sen de denemelisin. :)
Dus jeli dedin mi ilk önce istek uyandırmali duygularını harekete geçirmeli kokusunda içindeki arzuları bulmalısın duş jeli i tenine dokundurdugun anda tenini kadife gibi sarmalı ve vücudunda gezerken her zerreni pamuklara sarılmış gibi sarmalı su ile yikandiginda yeniden duş alasiya kokusuyla sarmaşmali
Kokusu.Kısa Not:Hesabımı kapatacağım, sonra görüşmek dileğiyle. Umarım herkes hayatta istediği yere gelebilir. Benceleri ile fikir veren, soruları ile hem aydınlanan hem aydınlatan herkese çok teşekkür ediyorum☺