Acayip terliyorum. Duş aldım, saçlarımı kuruturken terden ıslandı. Esmiyor. Ben mi cok terliyorum yoksa hava hakikaten mi çok sıcak? Deodorant falan hak getire. Duş da fayda etmiyor. Ne yapabilirim?çok sıcak
Tabi anladim da allahtan baska bilen yoktur ya o manada tövbe dedim yoksa bu sene cok kötü basladi tahmin ediyorum demek istediginizi de insallah her sey düzelir bugun ki patlama bile ne kadar korkunctu allahim insalah daha guzel gunleri hem birer birer bizlere hemde ulkemize ve dunyaya yasamayi nasipe eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hava oldukça sıcak gadası. Ama duş alırken sıcak suyla duş almak yerine, ılık suyla veya soğuk suyla duş almak gerekiyor.
Hele İstanbul unda nemi bindimi üzerine kriz geçirmen an meselesi oluyor:(
Ay cok kötü ya allahım hayırlısı ile gecsin sicaklar
İnşllh canım :)
Daha önce bu kadar sıcak ve nemli miydi hiç hatırlamıyorum durduğum yerde sanki koşuyormuşum gibi sürekli terliyorum
Aynen dehset sicak ya ben normalde cok terleyen biri de degilim sasiriyorum yani herkes mi boyle ben mi sorunluyum bunu sorguladim
Ben de aynı durumdayım duşta uyumak istiyorum artık
Dustan cikinca girdigin gibi oluyorsun zaten mantikli geldi bana bu ama hayatin dogal akisina uygun degil keske uysa
Hava bu sene çok acayip
Dediğin gibi çok sıcak
Ev esmiyor dışarısı zaten esmiyor
Yok esmiyo nem var nem bir de
Allah yakında belamızı vericek gibi
Tovbe estağfurullah ama gidisimiz gidis değil
O yüzden dedim zaten😂😂
Sen veya benim için konuşmadım genelleme olarak söyledim😅
Tabi anladim da allahtan baska bilen yoktur ya o manada tövbe dedim yoksa bu sene cok kötü basladi tahmin ediyorum demek istediginizi de insallah her sey düzelir bugun ki patlama bile ne kadar korkunctu allahim insalah daha guzel gunleri hem birer birer bizlere hemde ulkemize ve dunyaya yasamayi nasipe eder
Amin
Hava aşırı sıcak
Dimi ya gecen de oyle bir yagmur yagdi ki yani o da korkunctu allah hayırlısıni nasip etsin
İnşallah
bende yanıyorumda yapcak bısey yok
Sen git İstanbul'da deniz kenarlarinda İstanbul'da buyuyen biri olarak 5 bin lira maasinla gez serinlersin 😉
denız kenarı daha sıcak ordan geldım az once
Saçını niye kurutuyosun ki 🤢
Aliskanlik 🙄
Tek ıslanan saçların mi?
Hava aşırı sıcak ve nemli dayanılır gibi değil
İstanbul'da misin 😄 İstanbul dehset
Evet İstanbul dayım günlerdir böyle ya 😅
Aynen bu hafta cok sicak gunese kursun aticam boyle giderse
Fena fikir değil hani aklını başına toplasın az 😅
Rahatlattınmı banyoda kendini ne güzel işte 🥺
Terleyeceksin bunun çözümü yok.
Sicak ama dimi