Güzellik & Bakım Yaz mevsiminde duş rutininizde ne gibi değişiklikler oldu? IceQueenn Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaz mevsiminde duş rutininizde ne gibi değişiklikler oldu? Rutininize neler eklediniz? Ben mesela daha ılık hatta bazen soğuğa yakın duş almaya başladım. Sizde durumlar nasıl? Yaz mevsiminde duş rutininizde ne gibi değişiklikler oldu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaz aylarında duş alma sıklığım çok değişti gadası. Çünkü sıcak yaz aylarında serinlemek için gün aşırı duş almak gerekiyor. 0 0 Yorumla
tontondedee Takip Et Xper 5 Yaş: 76 , eic 95% +1 yıl Yazin mecbur soguk suyla dus alip ilik suya otururum yoksa basurum aziyor 0 0 Yorumla
Can3636can Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Daha ılık suyla yıkanıyorum çok sıcak sudan tırsıyorum soğuk su ile de donuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaz aylarında duş alma sıklığım çok değişti gadası. Çünkü sıcak yaz aylarında serinlemek için gün aşırı duş almak gerekiyor.
Yazin mecbur soguk suyla dus alip ilik suya otururum yoksa basurum aziyor
Daha ılık suyla yıkanıyorum çok sıcak sudan tırsıyorum soğuk su ile de donuyorum
Soğuk suyla duş alıyorum
Sabun yerine duş jeli kullanmaya başladım