Güzellik & Bakım Yaz aylarında daha çok mu duş alırsınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Yaz aylarında daha çok mu duş alırsınız?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀 #Duru 🫧 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Yaz aylarında daha çok mu duş alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Evet ya yazın sıcak beni bayıyor 2 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Yaz kış her gün duş alırım.. ama yazın evet daha fazla terlediğimiz için arada ekstradan duş alma isteği oluyor. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl yaz kış belli bir standardım var, sabah ve akşam olarakama yazın bu 3 e 4 e çıkıyor gündebalık olacaktım son anda insan oldum : ) 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yaz kış her gün duş alırım. İş yerimden dolayı. Sonuçta toz duman vs oluyoruz. 1 0 Yorumla
Pembemantar Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Hemde hergün hatta bazı günler 2 defa,3 defa olduğu bile oluyor. 1 0 Yorumla
LadyEbrar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet hele tatilde falan hiç almadığım kadar alırım mis 🚿🚿 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoo 1 yıl almıyorum)) 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Amaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunun saçmalığı olsa gerek. Yorumla Edameda06 +1 yıl Soru hiç de saçma değil Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kış aylarında olduğu gibi bir kez. 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kışın iki günde bir. Yazın her gün. 1 0 Yorumla
burdabirben2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl evet çünkü sıcaktan terleme oluyor 1 0 Yorumla
aşkımıözledimm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben 4 günde bir banyo alırım Yaz aylarında da ayni 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet ya yazın sıcak beni bayıyor
Yaz kış her gün duş alırım.. ama yazın evet daha fazla terlediğimiz için arada ekstradan duş alma isteği oluyor.
yaz kış belli bir standardım var, sabah ve akşam olarak
ama yazın bu 3 e 4 e çıkıyor günde
balık olacaktım son anda insan oldum : )
Yaz kış her gün duş alırım. İş yerimden dolayı. Sonuçta toz duman vs oluyoruz.
Hemde hergün hatta bazı günler 2 defa,3 defa olduğu bile oluyor.
Evet hele tatilde falan hiç almadığım kadar alırım mis 🚿🚿
Yoo 1 yıl almıyorum))
Amaç?
Sorunun saçmalığı olsa gerek.
Soru hiç de saçma değil
Yaz kış demeden her gün
Neredeyse aynı, fark etmiyor
Evet neredeyse her gün her sabah
Kış aylarında olduğu gibi bir kez.
Evet gergin bazan 2-3 olur
Kışın iki günde bir. Yazın her gün.
evet çünkü sıcaktan terleme oluyor