Pureline matcha yeşil çay ve müge çiçeği duş jeli kullananlar var mı? Bu duş jelinin kokusunu, yapısını çok merak ediyorum. Almayı düşünüyorum. Sizlerden deneyen var mı? Önerir misiniz? Yorumlarınızı benimle paylaşın mutlaka :)Pureline Matcha Yeşil Çay ve Müge Çiçeği Duş Jeli
Pureline Matcha Yeşil Çay ve Müge Çiçeği Duş Jeli kullananlar?
Duş jeli vücudumuzu kirlerden arındırmak için kullandığımız sıvı bir maddedir. Bir çok farklı çeşidi bulunmaktadır.
Neden duş jeli kullanmalıyız?
Duş jelleri vücudumuzu temizlemek için tercih ettiğimiz ürünlerdir. Vücudumuzu temizlerken birbirinden güzel ve farklı kokuları ile duş keyfini daha özel hale getirirler. Cildi kurutmadan temizlerler. Cildin ph seviyesine uygun ürünlerdir. Tüm bu nedenlerden dolayı duş jellerini tercih etmeliyiz.
Duş jeli ile saç yıkanır mı?
Duş jeli ile saç yıkanmaz. Duş jeli vücudumuzun ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmıştır. Saçlarımızın temizlik ihtiyaçları ise bambaşkadır. Saçımız temizlerken saçın nem dengesini bozabiliriz. Saç dökülmelerine neden olabiliriz. Bu nedenle saçımızı yıkarken duş jeli kullanmamalıyız. Saçımızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak uygun olan şampuanları tercih etmeli ve saçımızı bunlarla yıkamalıyız.
Duş jeli ile yüz yıkanır mı?
Duş jeli ile yüz yıkanmaz. Cildimizi asla ona uygun olmayan ürünler ile temas ettirmemeliyiz. Duş jelinin kullanım amacı vücut temizliğidir. Yüzümüzün ihtiyaçları ise farklıdır ve yüzümüzün bakımı ekstra özen istemektedir. Bu nedenle cilt tipimize uygun temizleyiciler ile yüzümüzü yıkamalıyız.
Pureline Matcha Yeşil Çay ve Müge Çiçeği Duş Jeli
Pureline Matcha Yeşil Çay ve Müge Çiçeği Duş Jeli
Pure Line duş jellerini uzun zamandır severek kullanıyorum. Pureline matcha yeşil çay ve müge çiçeği duş jeli ise kokusu ile beni büyüleyen bir duş jeli çeşidi. Pure Line duş jellerinin her çeşidinin vücudu temizleme performansı zaten çok güzel. Pure Line matcha yeşil çay ve müge çiçeği duş jelini size de tavsiye ederim. Denemek istiyorsanız hiç çekinmeyin :) Seveceğinizden şüpheniz olmasın :)
En İyi Cevaplar